Svadba na horskej chate. Kde usporiadať obrad?
Dobrý deň,
Sme z Levíc. A chcem nájsť nejakú chatu tak do 35-40osob+10 deti. Niečo kde by sa dal spraviť obrad a zábavu a dalo by sa ubytovať. Mám predstavu ako nejakú horskú chatu alebo niečo také. Kľudne 1-2hod cesty z levíc. Našiel by sa niekto tu kto by mi poradil?
Okrem chaty potrebujes aj nieco ovela dolezitejsie - oddavajuceho. Cize musis najst cloveka, ktory bude ochotny tam ist a zosobasit Ta. Ze to bude iba civilny obrad asi ani pisat nemusim.
Ide iba o to kam az bude oddavajuci ochotny prist. Mozete mu zabezpecit dopravu.
My sme boli na chate v Polomke, ale obrad nebol na chate a bolo nás podstatne menej.
Chata kde sa vyspí 50 osôb?. neviem, booking a hľadaj
@anonym_autor ahoj, skús Horská chata Smrekovica, je tam krásne, tam budú aj svadobné fotky dokonalé 👍
booking - filter a ide sa (netreba k tomu ani specialne vzdelanie)
@anonym_232ad3 chcela som nejake konkretne chaty ci nahodou sa tu niekto nenajde co mal rovnaky napad. Asi ked ide o svadbu tak nebudem asi hladat len na modrom konikovi. Specialne vzdelanie ako vidim treba.
Okrem chaty potrebujes aj nieco ovela dolezitejsie - oddavajuceho. Cize musis najst cloveka, ktory bude ochotny tam ist a zosobasit Ta. Ze to bude iba civilny obrad asi ani pisat nemusim.
@muchotrafka298 ja sa pytam ludi co nemaju nejake skusenosti takej chaty ci sa tu niekto nenajde. A nie na ine rady
@muchotrafka298 ja sa pytam ludi co nemaju nejake skusenosti takej chaty ci sa tu niekto nenajde. A nie na ine rady
@anonym_autor na co ti bude chata, ked nezozenies oddavajuceho? Ci si myslis, ze to zabezpeci ta chata? Nehovoriac o tom, ze tak velka chata sa hlada extremne tazko, lebo tak velke proste na Slovensku nie su obvykle. Ak sa bavime o 1 chate pre vsetkych na prespatie.
@anonym_autor na co ti bude chata, ked nezozenies oddavajuceho? Ci si myslis, ze to zabezpeci ta chata? Nehovoriac o tom, ze tak velka chata sa hlada extremne tazko, lebo tak velke proste na Slovensku nie su obvykle. Ak sa bavime o 1 chate pre vsetkych na prespatie.
@muchotrafka298 su chaty kde su SvP, chaty hoteloveho typu.
@anonym_autor a prečo chceš mať svadbu na chate? (len som zvedavá)
@bielasovicka preco maju ludia svadby v hoteloch, na zamkoch v zahradach v stanoch, v stodolach....v kurlturnych domoch?
Chcu prirodu, ubytovat vsetkych na 1 mieste
@muchotrafka298 akoze ja neviem ja sa pytam halvne ludi co neico take spravili tak ja fkat nechapem ozaj ci na tomtom modrom konikovy kazdy musi mat pripomienku na temu s ktorou nemaju nic spolocne. Asi ked sa to pytam ci niekto mi nevie poradit tak ocakavam ze ten clovek nieco take spravil tak asi aj tie ostatme detaili sa tam dali spravit. Tak neviem naco tu komentuju ludia zbytocne stracaju cas ked ani nemaju nic spolocne s tym lebo nic take nespravili co sa tyka tej temy.
@muchotrafka298 akoze ja neviem ja sa pytam halvne ludi co neico take spravili tak ja fkat nechapem ozaj ci na tomtom modrom konikovy kazdy musi mat pripomienku na temu s ktorou nemaju nic spolocne. Asi ked sa to pytam ci niekto mi nevie poradit tak ocakavam ze ten clovek nieco take spravil tak asi aj tie ostatme detaili sa tam dali spravit. Tak neviem naco tu komentuju ludia zbytocne stracaju cas ked ani nemaju nic spolocne s tym lebo nic take nespravili co sa tyka tej temy.
@anonym_autor dobre, pardon. Len som sa normálne opýtala.
@anonym_autor v poriadku, rob si ako uznas za vhodne. Ale zohnat oddavajuceho nie je vzdy jednoduche a nie je to ziadny "detail". Urcite najdes hromadu chat pre 50 ludi, kde Ti urobia kompletnu svadbu so vsetkym a este poskytnu aj ubytovanie a program.
Moja kamaratka preto upustila od svadby na netradicnom mieste, lebo nikto nebol ochotny tam ist a zosobasit ju z okolia. A nepomohla ani organizatorka svadby, co si ju najala.
Riesenie kamosky bol civilny sobas v Bratislave a druhy sobas v horach v Cechach tam ti dokonca aj farar pride, co na Slovensku neexist.

booking - filter a ide sa (netreba k tomu ani specialne vzdelanie)