icon

Tipy na usporiadanie malej svadby v Terchovej

syska96
Dnes o 09:13

Ahojte, plánujeme malú svadbu. Chceli sme svadbu v zahraničí, ale veci sa zmenili, rozpočet obmedzil a teda hrám s kartami aké mám. Ide o svadbu len so súrodencami s rodinami a rodičmi- max 15 ľudí (z toho polovica deti). Bola by som veľmi nerada, keby išlo len o obrad v kostole a následne obed a domov, ale zas hostia nie sú ani veľmi na zábavu, takže žiadna tancovačka a pod. Chcem tomu však dať trochu života, nakoľko to má byť špeciálny deň. Svadbu by som si predstavovala v okolí Terchovej alebo v blízkom okolí - milujeme to tam a chceli by sme tam v horách aj fotenie. Najidealnejšia predstava je nejaký pekný stan, nech máme aspoň jednoduchú výzdobu a dobré jedlo. Jednoducho nech to nevyzerá ako 60tka. Máte nejaké tipy na takéto miesta v okolí, kto niečo také organizuje? Či už súkromníci alebo aj hotely? Web mojasvadba mám prejdený. Rátam aj s možnosťou, že to nevyjde a rezervovali by sme si ubytko a wellness v hoteli aj pre rodinu, nech si to užijeme spolu a na svadobnu "hostinu" by sme si tam prenajali nejaký salónik alebo pekný priestor. Nakoľko žijeme na druhej strane republiky, nemám tam s nikým osobnú skúsenosť, po nete hľadám rôzne možnosti, ale napadlo mi, že možno mi dáte konkrétne tipy, rady. Ďakujem.

jankadr
•
Dnes o 17:29

Koľko máš rozpočet? Je tam pekný hotel Hanuliak

jankadr
•
Dnes o 17:32

Ak máš dosť peňazí Chateau Gbeľany. Ale myslím, že obed pre 15 ľudí sa dá finančne zvládnuť aj tam. A stan? načo? Keď bude pršať, to nie je pre nikoho príjemné. A ešte by si musela platiť aj za ten stan. Radšej príjemný salónik