Tipy na usporiadanie malej svadby v Terchovej
Ahojte, plánujeme malú svadbu. Chceli sme svadbu v zahraničí, ale veci sa zmenili, rozpočet obmedzil a teda hrám s kartami aké mám. Ide o svadbu len so súrodencami s rodinami a rodičmi- max 15 ľudí (z toho polovica deti). Bola by som veľmi nerada, keby išlo len o obrad v kostole a následne obed a domov, ale zas hostia nie sú ani veľmi na zábavu, takže žiadna tancovačka a pod. Chcem tomu však dať trochu života, nakoľko to má byť špeciálny deň. Svadbu by som si predstavovala v okolí Terchovej alebo v blízkom okolí - milujeme to tam a chceli by sme tam v horách aj fotenie. Najidealnejšia predstava je nejaký pekný stan, nech máme aspoň jednoduchú výzdobu a dobré jedlo. Jednoducho nech to nevyzerá ako 60tka. Máte nejaké tipy na takéto miesta v okolí, kto niečo také organizuje? Či už súkromníci alebo aj hotely? Web mojasvadba mám prejdený. Rátam aj s možnosťou, že to nevyjde a rezervovali by sme si ubytko a wellness v hoteli aj pre rodinu, nech si to užijeme spolu a na svadobnu "hostinu" by sme si tam prenajali nejaký salónik alebo pekný priestor. Nakoľko žijeme na druhej strane republiky, nemám tam s nikým osobnú skúsenosť, po nete hľadám rôzne možnosti, ale napadlo mi, že možno mi dáte konkrétne tipy, rady. Ďakujem.
Ak máš dosť peňazí Chateau Gbeľany. Ale myslím, že obed pre 15 ľudí sa dá finančne zvládnuť aj tam. A stan? načo? Keď bude pršať, to nie je pre nikoho príjemné. A ešte by si musela platiť aj za ten stan. Radšej príjemný salónik

Koľko máš rozpočet? Je tam pekný hotel Hanuliak