Odporúčanie na autokameru s kvalitným obrazom
Ahojte, ti co pouzivate autokameru, myslim palubnu, ktora snima cestu pred vami napr. pre dokazovanie nehody atd... Vedeli by ste odporucit nejaku s ktorou mate vlastnu skusenost ? Nejake som pozerala ale tie recenzie su kadejake... Chcela by som nieco s kvalitnym obrazom aby boli citatelne spzky,dobry obraz aj za tmy, aby sa dala pripojit na telefon a nemusela som vytahovat pamatovu kartu kvoli videam. Skor magneticky drziak... Dakujem
Ja som spokojný so značkou Mio, mám model, ktorý sa už nevyrába, ale stále funguje aj po piatich rokoch (auto som nemal nikdy zaparkované v garáži). Hľadaj malú kameru, ktorá sa zmestí za spätné zrkadlo, automaticky začne nahrávať po pripojení (po naštartovaní), automaticky prepisuje najstaršie videá (nemusíš riešiť ani pripojenie k telefónu) a ideálne má GPS senzor (kvôli rýchlosti vo videu). Ak budeš mať pár favoritov, ktorí sa zmestia do Tvojho rozpočtu, porovnaj si na youtube ich záznamy, najlepšie v noci a mimo mesta (pouličné lampy vylepšujú obraz aj pri slabších kamerách).

ahoj, pouzivam Xiaomi 70mai a funguje bez problemov, video je vyborne aj v noci