icon

Odporúčanie na autokameru s kvalitným obrazom

Dnes o 10:53

Ahojte, ti co pouzivate autokameru, myslim palubnu, ktora snima cestu pred vami napr. pre dokazovanie nehody atd... Vedeli by ste odporucit nejaku s ktorou mate vlastnu skusenost ? Nejake som pozerala ale tie recenzie su kadejake... Chcela by som nieco s kvalitnym obrazom aby boli citatelne spzky,dobry obraz aj za tmy, aby sa dala pripojit na telefon a nemusela som vytahovat pamatovu kartu kvoli videam. Skor magneticky drziak... Dakujem

ivanztt
Dnes o 11:40

ahoj, pouzivam Xiaomi 70mai a funguje bez problemov, video je vyborne aj v noci

cutespider
Dnes o 12:03

Ja som spokojný so značkou Mio, mám model, ktorý sa už nevyrába, ale stále funguje aj po piatich rokoch (auto som nemal nikdy zaparkované v garáži). Hľadaj malú kameru, ktorá sa zmestí za spätné zrkadlo, automaticky začne nahrávať po pripojení (po naštartovaní), automaticky prepisuje najstaršie videá (nemusíš riešiť ani pripojenie k telefónu) a ideálne má GPS senzor (kvôli rýchlosti vo videu). Ak budeš mať pár favoritov, ktorí sa zmestia do Tvojho rozpočtu, porovnaj si na youtube ich záznamy, najlepšie v noci a mimo mesta (pouličné lampy vylepšujú obraz aj pri slabších kamerách).

lucijalucy
Dnes o 12:33

Tiež mám 70mai a spokojnosť