Podsedáky pre nízkych šoférov: Kde ich zohnať?
Existujú podsedáky pre nízkych šoférov.už som pozerala na weboch,ale rozmerovo nevyhovujú.Odkiaľ ste mali vy ,vaši príbuzní,známi apod.Nosnosť?Ďakujem pekne.
Je ich na výber dosť. Aký rozmer hľadáš?
Pozri tento
https://auto123.sk/ergonomicky-podsedk-z-pamaeo...
Ved napis aspon rozmer aky hladas ked ti nestaci dat najvyssie sedadlo. Naco pridam aky som nasla ked tebe rozmer nebude sediet.
Ved napis aspon rozmer aky hladas ked ti nestaci dat najvyssie sedadlo. Naco pridam aky som nasla ked tebe rozmer nebude sediet.
@anonym_0b626f nie sedadlo nestačí.40-42cm,dĺžka 42
Je ich na výber dosť. Aký rozmer hľadáš?
Pozri tento
https://auto123.sk/ergonomicky-podsedk-z-pamaeo...
@anonym_ffbfe4Ďakujem za odpoveď.
Nebolo by lepsie si nastavit sedadlo?
@anonym_4dbaca už dávno vybavené,keby tam bol problém tak to napíšem.
Mala som v kurze 149 cm osôbku a vidieť videla dobre, no nohu na spojku musela riadne naťahovať, aby ju dotlačila. Máš to vyskúšané? Daj si len nejaký vankúšik pod zadok a skús, či ti to bude vyhovovať.
Podľa vyhlášky by mala mať ešte autosedačku.🤭
ja používam zdravotnícky ortopedický podsedák majú viac druhov hod si to do Googlu
Podľa vyhlášky by mala mať ešte autosedačku.🤭
@anonym_562153 Na to si ako prišla? Ani dieťa s touto výškou nemusí mať autosedačku
@anonym_562153 Na to si ako prišla? Ani dieťa s touto výškou nemusí mať autosedačku
@anonym_ffbfe4 .... Autosedačku alebo podsedak. Zakon o cestnej premávke paragraf 22
Mam vankusik,tym som vyssia.
@anonym_ffbfe4 .... Autosedačku alebo podsedak. Zakon o cestnej premávke paragraf 22
@anonym_562153 s tým súhlasím, preto sa autorka pýta na podsedák. Rozhodne nemusí mať autosedačku ako píšeš v prvom príspevku.
Mala som v kurze 149 cm osôbku a vidieť videla dobre, no nohu na spojku musela riadne naťahovať, aby ju dotlačila. Máš to vyskúšané? Daj si len nejaký vankúšik pod zadok a skús, či ti to bude vyhovovať.
@anonym_4dbaca ja mam 152cm a ano, je problem s tou spojkou. Ale nejazdila som roky, naposledy na automate som skusila a bolo to super. Len ja mam stale tendenciu aj tak natahovat krk, stale mam pocit, ze som nizko a dobre nevidim 🫣.
Ani nasa 10 rocna dcera nema autosedacku a ani podsedak, kupujem jej oblecenie damske M-ko, nedavno este nemala ani 150 cm, ale prdel jak zenska, musela by mat tak ten podsedak pre dospelych, ak take daco je, do detskeho si nenarve zadok. Ale uz ma 154 cm, uz neriesim. To tak skor pre seba, lebo ja uz nenarastiem 🤣
@zuzana2910 Nízky šofér v tomto prípade má 148cm.
@babababka len pozor na to, aby šofér dotiahol na plyn, spojku atď...lebo predpokladám, že má aj krátke nohy 😄
Mna udivuje,ze vobec s touto vyskou mozu mat ludia vodicak,vsak to houby musi vidiet spoza volantu.
Mna udivuje,ze vobec s touto vyskou mozu mat ludia vodicak,vsak to houby musi vidiet spoza volantu.
@anonym_c4f794 Zalezi aj od auta,napriklad dlhy ludia maju zas iny problem.
mam vela kolegin s tvojou vyskou. Podsedaky pre sofera neodporucam, treba vyberat auto, aby si dobre videla (v tomto pripade mensie, az sa da), pohrat sa s volantom (ten by mal byt tiez vyskovo nadstavitelny) a so sedackou. Ked si das podsedak, tak nebudes dociahnut na pedale.
My sme mali s manzelom opacny problem, meral 197 cm a tak to kazdeho auta sa nezmestil.
@babababka pozri tento web su tam podsedaky pre soferov od 5-13 cm,aj kde sa daju objednat.
https://www.buerostuhl-experte.de/sitzkissen-si...
@anonym_c4f794 udivuje ,neudivuje sú takíto šoféri.
@anonym_4dbaca Mám aj vankúš,som si myslela,že podsedák je pevnejší na dlhšie cesty.
Ja mám 154cm a síce žiaden podsedak nepotrebujem ale vidím rozdiel v autách. Najlepšie sa mi soferovalo veľké SUV. Konkrétne BMW x5 alebo Honda crv. Celkovo tým že tie autá sú velke tak som bola vyššie aj ja.
@anonym_c4f794 udivuje ,neudivuje sú takíto šoféri.
@babababka druha vec je ta,ci je to bezpecne.Pretoze realne s nejakeho maleho mestskeho auticka asi nevidis nic,jedine nejake suv.Stretavam soferov,ktorym netrci ani hlava nad volantom,myslim,ze su nebezpecní sebe aj nám.
Ďakujem všetkým za rady.Len na okraj.Mňa nedesia nízki šoféri,ale tí,ktorí šoférujú "naležato".

Nebolo by lepsie si nastavit sedadlo?