Run-flat pneumatiky: Oplatí sa ich opätovný nákup?
na aute ich mam teraz prvykrat a stale neviem co si o nich myslim 😄 pri defekte super, ale jazda mi pride tvrdsia a ceny tiez nic moc
o chvilu budem kupovat novu sadu a rozmyslam ci ostat pri run-flat alebo dat klasicke a vozit rezervu
Podla mna zbytocnost. Najazdil som na autach doteraz asi 800 tisic km a mal som defekt iba par krat a aj to bol nejaky klinec, tak ze som rano nasiel prazdne koleso. A ked dostanes defekt, aj tak budes musiet opravit alebo novu pneu
@anonym_autor Run flat je dosť tvrdé pneumatiky. Ak chceš ochranu proti defektu, stačí iný systém, napr. Seal Inside. Tie sú rovnako mäkké, ako klasické pneumatiky, len je nižšie riziko vyfučania pri poškodení - prepichnutí. Jasné, že pri šús defekte ti ani tie nepomôžu, ale aspoň niečo.
@anonym_autor kolko krat si mal defekt?
@anonym_b08a9b Zatiaľ ani raz 🙂
@anonym_b08a9b Zatiaľ ani raz 🙂
@anonym_autor tak vidis...mozno ak si das obycajne bude defekt v prvy mesiac
ja jazdím bez rezervy uz asi 20 rokov, dostala som defekt raz.. a to bola vyslovenie diera ako svet.. mam v aute kompresor a nejaku penu .. otazne, ci by som to vedela pouziť.. tak ako by som si sama netrufala vymenit koleso.. mam havarijnu poistku, asistencne sluzby aj v prípade defektu.. runflaty mam vzdy na aute od novoty... a vzdy druhu sadu kupujem uz bez.. auto je tvrdsia aj komponenty viac trpia.. a ja trpim ked vletim do jamy 🙂

@anonym_autor kolko krat si mal defekt?