Adamko alebo Davidko: Ktoré meno je lepšie?
Ja mam Davidka, ešte keď som bola malička, čom hovorila, že raz budem mat Davidka a mam ho 🙂 bez dĺžňa
Tebe nie, ale to dieťa časom vyrastie a bude mu to vadiť - poznám veľa takých detí
Veľmi pekne mena. Aj Adam, aj David. Mne viac Adam sa paci. A určite mu nebude vadiť, ze ma meniny na sviatky.
Myslíte že je to zle keď by mal v Tom Decembri aj narodeniny, meniny, aj Vianoce ? Asi hej 🤔🤔🤔🤔
Náš je 16.11 ale meno sa nám páčilo, neriešili sme že v decembri budú Vianoce a bude mať aj meniny.
@deti95060810 seginica. mám naj kamošku evu - a ja vždy, vždy, celý život si na ňu na viance nespomeniem… potom jej vypisujem 25. ale častejšie až 26. ☺️
Nemam sice narodky a meniny v zime, ale mam ich den po sebe a vzdy vzdy sa mi k nejakemu "jubileu" pripietlo nieco - birmovka a 15, matura a 20, promocie a 25 (statnice som mala na narodky, takze darcek bol titul🤭) a vzdy sa ro tak nejako popri tom zviezlo...
Baby maju rozostupy medzi meninami a narodkami, ale prcek to ma tiez pokope meniny, 2 tyzdne na to narodky, 2 tyzdne mikulas a 2,5 a vianoce... ale tak hold, nejake meno dostat musel a ziadne mi nepadlo do ucha... ale aj nad davidom som rozmyslala🤭
Mne osobne sa Adam voooobec nepáči 😱 absolútne. A David je veľmi pekne. Ale to je môj názor. Adam by som nedala meno aj keby som musela 🤣🤷♀️
Za mna radsej David. Ale popravde aby nemal vsetko naraz vybrala by som asi ine. My sme spekulovali nad inym menom ale bolo blizko vianoc a narodenin. Padlo by aj tak ale aj toto bol jeden z dôvodov. Moja mamina ma vsetko naraz v rozpati par dni. Vianoce. Narodky. Meniny. Nemala to rada

Mne sa páčia obe 🙂