Aké meno sa hodí k súrodencom Eli, Lili a Leo?
Ahojte, už mám doma Eleonoru (Eli), Lilianu (Lili) a Leonarda (Leo) a teraz čakáme dievčatko. Rozhodujeme sa medzi menami Amélia, Olívia, Evelína a Emília. Mala som taký nápad, že by bolo pekné, keby sme mali doma E, L, L, E, ale neviem, či je to aj praktické. Manžel sa viac prikláňa k Amélii a Olívii, ale hovorí, že sa mu páčia všetky mená a že to nechá na mňa, tak by som si chcela spraviť takú malú štatistiku, čo si o tom myslia ostatní ludia. Nakoniec sa samozrejme rozhodneme sami 🙂
Olívia
leona.. elvira.. emilia... ella
@anonym_autor hlasujem za Olíviu
Mne sa tiež z týchto páčia najviac mená, ktoré aj manželovi, obe tak rovnako a záležalo by asi od priezviska… nejaké hry s iniciálami by som neriešila, nemyslím, že ktokoľvek iny bude nad tým rozmýšľať tak ako ty 😊
Z tychto sa mi najviac paci Emilia - ale viem, ze aj tie sa zvyknu prezyvat Eli.. teda, neviem, ci je to standard, ale ja som sa s tyˇ uz stretla. A vy uz jednu „Eli” mate.. Ale ak by ste si nasli inu prezyvku, za mna nadherne meno. 🥰
@anonym_autor Gregora
Je to uplne jedno, vsetly su prast jak uhod. Nepripisuj extra velky vyznam tam kde nieje. Vyber nehake nahodne a chod robit nieco uzitocnejsie ako obsesovat nad nepodstatnostami.
Buduci zivot tvojich deti od tohoto nebude nijako odlisny s inym menom kes vyberas mena z absolutneho priemeru a mainstreamu
Je to uplne jedno, vsetly su prast jak uhod. Nepripisuj extra velky vyznam tam kde nieje. Vyber nehake nahodne a chod robit nieco uzitocnejsie ako obsesovat nad nepodstatnostami.
Buduci zivot tvojich deti od tohoto nebude nijako odlisny s inym menom kes vyberas mena z absolutneho priemeru a mainstreamu
@martinmmartin Aj ty by si mohol ísť robiť niečo užitočnejšie, ako písať do diskusie, kde svojím názorom vôbec neprispievaš, ale aj tak si tu 🤷🏻♀️
@martinmmartin Aj ty by si mohol ísť robiť niečo užitočnejšie, ako písať do diskusie, kde svojím názorom vôbec neprispievaš, ale aj tak si tu 🤷🏻♀️
@anonym_autor Melani ešte mi napadá že by sa k nim tiež hodilo
Tak ja ziadnu podobu ani medzi Eleonorou, Lilianou a Leonardom nevidim 😂 hodi sa Lea (Eleonora), Leo (Leonardo) ale Liliana nie. Alebo ako volate doma Eli, Lili ale zase tam je Leo uplne od veci. Z uvedenych sa mi najviac paci asi Amelia. A neviem v com E, L, L, E by bolo v realnom zivote prakticke 🤔
Ked tak nad tym rozmyslam ked mate Eli, Lili ja by som dala nejake meno ktore sa bude hodit k Leo ale ziadne dievcenske okrem Leona (Lea) mi nenapada. Kazdpoadne v plnom tvare ani jedno z tych 3, ktore uz mate nie je si podobne.
Tak ja ziadnu podobu ani medzi Eleonorou, Lilianou a Leonardom nevidim 😂 hodi sa Lea (Eleonora), Leo (Leonardo) ale Liliana nie. Alebo ako volate doma Eli, Lili ale zase tam je Leo uplne od veci. Z uvedenych sa mi najviac paci asi Amelia. A neviem v com E, L, L, E by bolo v realnom zivote prakticke 🤔
@anonym_b14cc4 Tak mne nikdy nešlo o to mať detske mena ako dvojičky Leo-Teo, Zina-Nina a podobné, skôr som hladala podobnosť v tom, že sa v tých menách nachádza viacero rovnakých písmen. Mimo toho sa mi páčilo, že sa dievčatám dá hovoriť Eli a Lili a pri Leonardovi vidim spojitost L s Lilianou a ,,Leon” s Eleonorou.
V časti mojej správy „E, L, L, E, ale neviem, či je to aj praktické” treba čítať s porozumenim! Inak povedané: Uvažujem nad tým, či by to nebolo skôr nepraktické, že by sa tie mená napríklad mýlili.
Ked tak nad tym rozmyslam ked mate Eli, Lili ja by som dala nejake meno ktore sa bude hodit k Leo ale ziadne dievcenske okrem Leona (Lea) mi nenapada. Kazdpoadne v plnom tvare ani jedno z tych 3, ktore uz mate nie je si podobne.
@anonym_b14cc4 Leonu alebo Leu by som nedávala to mi príde zase až moc podobné tomu Leovi. Rozmýšlala som aj nad Noemi, ale to sa mi moc nepáči a aj sa mi to najmenej hodí k priezvisku z uvedených mien.
Nela, Neli
@marusiao Nela by sa mi možno aj páčila, ale tam je doslova to Eli v tom Neli a bala by som sa toho, že by na to reagovali obidve. Ikeď aj v Eleonore je Leo, ale jej celým menom nikto nehovori, iba v oficialnych prípadoch, takže keď ich doma voláme Eli a Leo, tak to ničomu nevadí.
Za mna Olivia, velmi sa mi paci v poslednej dobe, ale nikoho nepoznam s tymto menom
@anonym_autor z tych tvojich mi najviac pasuje Emilia a Olivia... Viem, ze nove navrhy si nepytala, ale mne sa k nim este hodi Juliana a Valentina
@anonym_autor paci sa mi Emília, môžete ku volať Mia, Milly -neviem jak inak to napísať. A hodí sa to podľa mňa. Olivia je dosť teraz populárne, poznám ich niekoľko, osobne by som to preto nedávala aj keď prezývka Oli sa hodí ku menám čo máte asi najlepšie
@anonym_autor z tych tvojich mi najviac pasuje Emilia a Olivia... Viem, ze nove navrhy si nepytala, ale mne sa k nim este hodi Juliana a Valentina
@saganka nad Julianou ešte porozmýšlam 👍🏻

@anonym_autor mne sa najviac hodí Olívia. Ale všetky mená sú veľmi pekné.