icon

Akí sú nositelia mena Marián?

14. dec 2023

ahojte, akí sú nositelia mena Marián?

natall113
•
14. dec 2023

Poznám jedného, úspešný, inteligentný, sebavedomý človek

viestta
•
14. dec 2023

Kazdy iny. Poznam jedneho, ktoreho by mohli pouzit ako etalon blbca. Poznam ineho, ktory je uplne najlepsi clovek akeho si vies predstavit. Od mena sa povaha a charakter cloveka neodvija

andreakotesova
•
14. dec 2023

Poznám jedného v base, ďalšieho, ktorý si hovorí Magián a potom môjho švagra 😅

juliacenc
•
14. dec 2023

Premudrety majstri sveta

katuskamala1
•
14. dec 2023

Poznam iba dospeleho. Je mala sanca,ze najdete v buducnosti v triede nejakeho druheho.

petrahl
•
14. dec 2023

Jeden je v base a nemá rád hrubé palacinky 😄.

autor
•
14. dec 2023

@katuskamala1 v akej triede?

katuskamala1
•
14. dec 2023

V skolke,skole...

autor
•
14. dec 2023

@katuskamala1 prečo malá šanca?

zuzi0911
•
14. dec 2023

@katuskamala1 u nas "v skupine terminoviek "mame 2 Marianov co viem,možno ich je viac ...😊

mondolina
•
14. dec 2023

môj milovaný je Marián - dobrák od kosti ♥️

deti95060810
•
14. dec 2023

mala som šéfa - blbec na pohľadanie
mám aj dvoch bratrancov s týmto menom - Ok

katuskamala1
•
14. dec 2023

@zuzi0911 fakt?🙂 ja mam deti a teda par tried ame uz prestriedali a ani jeden 🙂

zuzi0911
•
14. dec 2023

@katuskamala1 veru ,ja tiez mam už väčšie dievčatá a žiadny Majko...a teraz mam 8m chlapceka a jeho rovesníci 2_ja Majkovia😅

ivanaks
•
14. dec 2023

Ja osobne poznám 2 - jeden je úžasne milý, zábavný, veselý a príjemný človek (70+), druhý (35+) má nebetyčné ego, sebavedomie na rozdávanie a v hlave prievan. Nemyslím si, že je to menom...

trinityf
•
14. dec 2023

Co poznam, sami blbci.

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
oriesocek
•
14. dec 2023

Poznam vela Marianov, 40-50 rokov dozadu to bolo oblubene meno. Kazdy je iny. Maleho nepoznam ani jedneho, ziadny z nich nedal po sebe meno synovi a ani nikto v okoli...

mikadooo
•
14. dec 2023

Synček má Mariánka v škôlke (5 alebo 6r.). Zlatý ukecaný chlapček, ktorý rád bez podnetu prezradí, ako to bolo s tým "pokazilo sa" (= verzia môjho syna. Mariánko - "nepokazilo sa, on to odlomil" 😁😁😁). Potom poznám dospelých - jeden môj krstný, veľmi milý človek, akurát celý život mal katastrofálne scenáre, čo sa Ruska a Číny týka, že sa budú snažiť napadnúť Európu. Potom jeden antisystémový - infovojna, atď., ten sa väčšinou komunikáciu snaží zvrhnúť na politiku, ale ináč v pohode, akurát ho musím držať na neutrálnej pôde, nechcem sa baviť s antisystemovymi ľuďmi o politike. Jeden veľmi tichý a bezproblémový chlapík, presný ako hodinky, nekonfliktný, celkom obľúbený v kolektíve, až na to, že teda introvert. No a posledný, ten už u nás nepracuje, starší pán, okolo 60, bol taký dosť hmotný a hlučný, už štandardne mal zvýšený hlas a vyzeralo, že sa s každým háda, ale povahovo bol v pohode. To sú všetci Mariánovia, ktorých poznám 🙂.

alexandraas
•
14. dec 2023

@juliacenc aj ja takeho poznam🤣🤣

kate9999
•
14. dec 2023

Môj milovaný ❤️ lepšieho chlapa by som nemohla mat

oslo1
•
14. dec 2023

Manzel bol Marian, volali sme ho Majko. Za mna krasne Meno. v UK ho normalne volali Marian. Je to Tu vdaka Slovakom dost zname Meno.
Dokonca John Wayne sa povodne volal Marion, co je podobne, ako Marian.

lenicka999
•
15. dec 2023

Ja si myslím že Marián je veľmi pekné meno a čo sa nositeľov týka tak ich nepoznám veľa, ale všetci sú charakterovo rozdielni.