Ako sa volajú vaše dcéry?
Ahojte, ako sa volaju vase dcery? Termin mam za par dni, moje vysnivane meno mi absolutne nesedi, kalendar prejdeny krizom krazom. Muzovi to je jedno 🤷🏼♀️ tak hladam inspiraciu.
(A nie, meno pre moje dieta nevyberu cudzie zeny na koniku ak by chcel niekto rypat.)
@anonym_autor naša sa volá Andrea 🙂
Lenka,Lucia
Barborka
Timea
Lenka,Lucia
@anonym_7cb330 mama??
@anonym_autor Simonka a Anička
@anonym_autor Nina
Aké máš vysnívané?
ja som veľmi chcela Lenku alebo Magdalénku a mám Radka
@anonym_autor Moja je Tamara
Rebeka
Klaudia
ja nemám dcéru, ale kamošky majú dievčatá takto: timea, ema, nela, vanda, hana, martina, zuzana
v okolí nemám nikoho s uleteným menom...
Laura a Adela
Karolina
Diana
Alzbetka
agata 🙂
@anonym_autor MIA, vzdy som chcela krátke meno...
@anonym_autor My mame Elisku a Hanku
Ja mam Oliviu
Lenka
Z výsosti Tatier ona mi svieti, ona mi z ohňov nebeských letí, ona mi svety pohýna, ona mi kýva zo sto životov, no centrom, živlom, nebom, jednotou krás mojich
moja Marína!
Mena v okoli pre inspiraciu : Klara, Carla, Mia, Lia, Melisa, Anna-Marie, Svenja, Martha, Leonie, Greta, Julia, Veronika, Sara, Šárka.
Adriana,Dominika
Ako Ti nesedi to meno ? Nehodi sa k priezvisku ?
Z výsosti Tatier ona mi svieti, ona mi z ohňov nebeských letí, ona mi svety pohýna, ona mi kýva zo sto životov, no centrom, živlom, nebom, jednotou krás mojich
moja Marína!
@anonym_8cd26a najkrajšie 👍
Eliška, Ester.
Ono ja som mala meno skor nez som bola tehotna-to asi malokto 😂
Mozno ako tu uz dnes bolo-ze rovnake inicialy. Poznam aj taku ze dala meno dcere z dna kedy mama mala narodky.
Alebo opacne ze ak otec napr jan tak dcera bola jana. Alebo aby nebolo blizko sviatkov-vianoce/narodky.
Alebo aby nemalo v mene R.
Ako Ti nesedi to meno ? Nehodi sa k priezvisku ?
@ivik4 mala som vybratu Juliu, ale priezvisko sa zacina na L, a tazko sa mi to vyslovuje ked to poviem nahlas.

Moja sa volá Ria.