Ako sa volajú vaše dcéry?
Ahojte, ako sa volaju vase dcery? Termin mam za par dni, moje vysnivane meno mi absolutne nesedi, kalendar prejdeny krizom krazom. Muzovi to je jedno 🤷🏼♀️ tak hladam inspiraciu.
(A nie, meno pre moje dieta nevyberu cudzie zeny na koniku ak by chcel niekto rypat.)
Adelku mame ❤️
pre chlapca som vzdy chcela Fabian, ale ak by to bolo dievca tak Fabiana, ale kedze zijem v zahranici bola by Fabien/Fabienne
@anonym_3d0edf dúfam, že si jeho návrh odmietla
@anonym_8abb14
a co ma potom clovek cakat od deti, ked majju takychto vadnych malomestiackych rodicov. Niet divu, ze su potom rovnako blbe a hnusne k inym detom. Keby sa tak rozum dal kupit aj takym malomeštiakom ako si ty.
Elena, Helena, Ursula, Regina, Macarena, Paloma, Carmen, Ainhoa, Arantxa, Fatima, Monica, Raquel, Irene, Claudia, Nuria, Marta, Celia
@prasiatko30 pri čítaní som sa pomýlila a prečítala som Nutria😱
Elena, Helena, Ursula, Regina, Macarena, Paloma, Carmen, Ainhoa, Arantxa, Fatima, Monica, Raquel, Irene, Claudia, Nuria, Marta, Celia
@prasiatko30 vy máte toľko dcér?
@prasiatko30 vy máte toľko dcér?
@anonym_ca5a46 co musime mat urcity pocet dcer aby sa niekto necudoval?
Hana a Daniela (voláme ich Hanka, Danka alebo Hany a Dany)
Alžbetka a teraz bude Helenka.
Moja sa volá Ria.
@anonym_108b23 moja sa volá Elia
Aria
A este sa mi lubi Stela,Melisa,Juliana, Nelia
@anonym_autor Linda
@anonym_autor Mila a Zora by som dala. V rodine máme dievčatká Klaudia a Rita.
nepoznam ziadnu silviu/sylviu pod 40. a je to krasne meno. mam chlapcov, keby boli dievcata, boli by viola a vilma. pretoze vtedy by mi sylvia asi nenapadla.
@anonym_autor tiež čakáme dievčatko,ale začiatkom apríla a bude sa volať Zoe,slov. podoba mena je Zoja 🙂 .
Mne sa paci Karla a Melany
Nina a Lívia 🌸

Keby mam dievcatkondam alexandra (saška) a este sa mi paci Liana