Ako sa volajú vaše dcéry?
Ahojte, ako sa volaju vase dcery? Termin mam za par dni, moje vysnivane meno mi absolutne nesedi, kalendar prejdeny krizom krazom. Muzovi to je jedno 🤷🏼♀️ tak hladam inspiraciu.
(A nie, meno pre moje dieta nevyberu cudzie zeny na koniku ak by chcel niekto rypat.)
Linda 🙂
Adelku mame ❤️
@anonym_autor Dária
pre chlapca som vzdy chcela Fabian, ale ak by to bolo dievca tak Fabiana, ale kedze zijem v zahranici bola by Fabien/Fabienne
@anonym_3d0edf dúfam, že si jeho návrh odmietla
@anonym_8abb14
a co ma potom clovek cakat od deti, ked majju takychto vadnych malomestiackych rodicov. Niet divu, ze su potom rovnako blbe a hnusne k inym detom. Keby sa tak rozum dal kupit aj takym malomeštiakom ako si ty.
@anonym_autor Marion
Elena, Helena, Ursula, Regina, Macarena, Paloma, Carmen, Ainhoa, Arantxa, Fatima, Monica, Raquel, Irene, Claudia, Nuria, Marta, Celia
@prasiatko30 pri čítaní som sa pomýlila a prečítala som Nutria😱
Nicol, Vivien , Sandra
@anonym_autor Aneta,Nina a vnučka Melánia
Elena, Helena, Ursula, Regina, Macarena, Paloma, Carmen, Ainhoa, Arantxa, Fatima, Monica, Raquel, Irene, Claudia, Nuria, Marta, Celia
@prasiatko30 vy máte toľko dcér?
@prasiatko30 vy máte toľko dcér?
@anonym_ca5a46 co musime mat urcity pocet dcer aby sa niekto necudoval?
Hana a Daniela (voláme ich Hanka, Danka alebo Hany a Dany)
@anonym_autor Michaela
Alžbetka a teraz bude Helenka.
Moja sa volá Ria.
@anonym_108b23 moja sa volá Elia
Aria
A este sa mi lubi Stela,Melisa,Juliana, Nelia
My máme Barborku, Stánku ( Stanislava) a Lucku
@anonym_autor Linda
@anonym_autor Mila a Zora by som dala. V rodine máme dievčatká Klaudia a Rita.
@anonym_autor My máme Sofiu a Ines 😊
nepoznam ziadnu silviu/sylviu pod 40. a je to krasne meno. mam chlapcov, keby boli dievcata, boli by viola a vilma. pretoze vtedy by mi sylvia asi nenapadla.
@anonym_autor tiež čakáme dievčatko,ale začiatkom apríla a bude sa volať Zoe,slov. podoba mena je Zoja 🙂 .
@anonym_autor ja mám Sára, Lea, Kristína
Mne sa paci Karla a Melany
Nina a Lívia 🌸

Keby mam dievcatkondam alexandra (saška) a este sa mi paci Liana