Ako volajú vášho syna Adama v rodine?
Nasho vola svokor Aďo. A je to podla mna ine meno. Podla mna Ado je Adrian. My synceka, este nema ani rok volame Adamko.
Ado je Adrian. Mam synovca Adama a volame ho Adam. Ked bol maly oslovovali ho Adi.
Mojej kamošky syn je Adam má síce už 15 cca 180cm ale stále ho voláme Adamko🤣😁
Ado je dost mimo na adama, toskor adrian alebo andrej. A mimo to, svokor a aj rodina a iny by dieta mali volat tak ako si zelaju rodicia, nie vymyslat si vlastne prezyvky a skratky..
Ale nas maly ma take netradicne meno, ale ziadne zahranicne, a muzova rodina (svokra, svagrina, svagor) ho menom este nenazvala, furt je pre nich maly (to je pre maleho, kde je maly, pod sem maly, pod sem moje....) a nepaci sa mi to, a som zvedava ako ho(ich) budu volat ked budu o chvilu dvaja chalani, a ani druhe menonebude take ake si svokra zela (po muzovi)
Moja dcéra je Timea a volám ju Mima. Svokra aj niektorí príbuzní jej hovoria Mejka (tak ju pomenovala neter, keď ešte nevedela poriadne rozprávať a chytilo sa). Nikto to nikdy neriešil. Voláme ju tak od mala, takže reaguje na všetky tieto mená 😀 Už má 5, vie, že sa volá Timea.
ado, v rodine sice ziadneho nemame, ale za to znamych s tymto menom volame bud ado alebo jednoducho adam. inak sa podla mna ani neda
Mám synov Adriána,aj Adama🤗Adriána voláme aj Aďo.Adama sme volali len Adam,Adamko 😉
Ja mam syna Adamka a voláme ho Adamko,Adam alebo ja najčastejšie Adamik ( zatiaľ ma cez 2 roky tak môžem aj tak v 15tich mi to už asi neprejde 😁)
Ado je Adolf nie? Adam je Adam, Andrej mozno Andy, Adrian mozno Aďo (u nas na ulici Ajo, Ajko). Pre mna Adam max. Adamko, nic ine mi k tomu nepasuje.
Pri menach je to vzdy o dohode. Poznam napriklad Eriku, ktoru volaju Marcelka.
Mám kamaráta Adama a niektorí ho veru volajú Aďo, aj jeho priateľka. Tiež sa mi to zdalo divné..
Šííííš a keď Štefana volajú Pišta, Alexandru Šaša a dokonca som poznala Dominika, ktorého volali Kristián 😂 Tak to čo? Dokonca som počula pri Adamovi volať na neho Dado. Tebe môže byť jedno ako ho budú volať, nie? Kým to nie je niečo cez 😀

My Adama nemáme, ale tiež si myslim že Aďo je kusok mimo, ze to skôr sedi na Adriána.