Ako vybrať meno pre dievčatko?
Ahojte ja som chcela odjakživa meno Kailla ale muz mi ho zatrhol že je to ako kajlik medzi dvere 😂 napadlo mi Karla alebo Carla, je to podobne ako Kailla, keď tá už neprešla 🙂
Neviem co ja kajlik, ale vyberte radšej normálne meno, ( nie tuctove a otrepane, ale aspoň také, ze keď ho nadiktuje, nebude musieť po pismenku hovoriť ako sa píše.. )
Karla je pekne a rodičia maju to privilegium, ze mozu svoje dieta oslovovat, ako chcu. Ty trebars aj Kaila. Ale tou Karlou jej ulahcis život 😉
Ja mám tiež zahraničné meno a musím ho diktovať po písmenku, ale vždy mi ho všetci pochvália že je krásne a netradicne 🙂 @blondinka95
@ahojka5 Kaia sa mi nepáči, sestra je karin a volame ju Kaja takze mi to príde už take obyčajne meno keďže je to zdrobnenina veľa ženských mien 😊
@blondinka95 aj ja mám normalne meno “Nicoletta” a musím diktovať písmenko po písmenku čiže to je jedno podľa mna😃
Veď to znie podobne ako slovenské meno- Karolína (naša tenistka "Kaja" Schmiedlová)
Ja mám meno Aniella a všetci na to Daniela a ja že nie že Aniella bez D… a potom ešte vysvetlit že je tam ie a nie j, a takisto dve l 🤷🏽♀️
Kolegyňa má dcéru Karolínu a tej hovoria kadejako, aj Kajla už som počula, Karla úplne bežne.
V amerike by ti to asi preslo ale ked to vyslovim, tak sa mi to zda take foneticke a napisane to tiez vyzera divne.
Mne sa zas paci Kaisa 😊
Karla je pekne meno a nikto sa nad nim nepozastavi ani v zahranici. Za mna ano 👍
Kailla ee
@karolinakr veď Ariel je praci prášok 😆 raz mi v škôlke namiesto Aniella napísali Ariela a všetci sa mi smiali
😀 ty sa smeješ, ale mne sa to meno páči a dokonca ja pre chlapca, ale prášok je prášok
Ináč mne sa takto páčilo odjakživa meno Zara, aj skôr ako sa stalo popularne, ale nedala by som ho kvôli značke:D to na margo toho Ariel
Podla mojich skusenosti, najlepsie najkrajsie mena vyberaju muzi, kludne nech nejake poradi on 🙂
Wau, teda ozaj netradičné mená... ale jedno ti povedať môžem, meno hlásiš pri pôrode 😂 ja som chcela Alessiu, mala som smolu, že muž stihol pribehnúť k pôrodu 😂 teda mala iz bola na svete, on prišiel a akurát sa ma pýtali na meno. A už som bola v ricke
@maminkadeticiek niekto určite, ale ja to nepoznám 🙂 Len sledujem asi 10 profilov na Instagrame s tematikou výberu mien pre deti, tak mám celkom široký zoznam už vo svojom archíve kde si zapisujem čo ma zaujme 😁.
Karla sa mi zdá trochu tvrdé. Ja som za Kamilu, mne sa to meno páči a prezývka Kami mi príde veľmi milá
Nepozeraj na to ako skomolia deti a dospelí jej meno v budúcnosti. Na každé meno sa nájde niečo nejaká prezývka. Karolína Karolínka Kajka sa mi páči. Kaila je studené a nedá sa už urobiť zdrobnenina. To ju aj muž bude furt volať Kaila? Môj názor. Nemusíš ho brať.
@slovakboy tak nie každý je vysadený na zdrobneniny. Mne sa napríklad meno Karolína páči, ale nedala by som ho práve kvôli prezývke Kaja/Kajka, to je za mňa des. Podobne ako pri mojom mene 😅.
Autorka, mne sa páči Kylie, to znie jemnejšie, ale to sa asi mužovi tiež nepáči. Tak možno tá Kamila? Carla je dosť tvrdé.

Dbajte na to aby sa hodilo k priezvisku a aby tym dieta v buducnosti netrpelo 🙂