icon

Aký je váš názor na meno Lara?

5. feb 2026

Ahojte, ako vnímate meno Lara?

anonym_29d9d4
5. feb 2026

keď sa ti páči ...
ako meno určite znie lepšie ako tie všelijaké mačacie mená - napr. Mia

anonym_b06904
5. feb 2026

@anonym_autor mne sa nepáči, celkovo sa mi nepáčia tieto krátke mená ako pre domáce zvieratka

anna777115
5. feb 2026
@anonym_29d9d4

keď sa ti páči ...

@anonym_29d9d4 My máme Laru labradorku.

talia16
5. feb 2026

Mne sa páči. Priprav sa ale na komentare o tom že to je meno pre psa za 3, 2, 1…

anonym_9352a5
5. feb 2026
@anonym_29d9d4

keď sa ti páči ...

@anonym_29d9d4 urcite si si vsimla, ze macacie mena neexistuju, ani psie , ani ziadne ine.. MIA je normalne meno, len ludia uz nevedia co od dobroty a davaju zvieratam ludske mena... tolko teda k tomu...

krasneleto
5. feb 2026

@anonym_autor za mna krasne meno.. Mam Miu- nie macku, ale dceru, hadam to prezijem

anonym_1b3530
5. feb 2026
@talia16

Mne sa páči. Priprav sa ale na komentare o tom že to je meno pre psa za 3, 2, 1…

@talia16 pyta sa ako ho vnimame. Moj svokor ma psa Laru. Co jej mam napisat? Vnimam ho ako meno pre psa

anonym_3f7571
5. feb 2026

Aj susedia mali psa Laru. Ich dcéra hrozne račkovala, nedokázala ani na toho psa zavolať aby k nej dobehol .. Inak pekne meno, vôbec ho nevnímam ako psie meno, ani napriek tomu, že som X rokov počúvala ,,Lara k nohe, Lara fuj, Lara sadni.." poznám aj 3 dievčatka Lary. Krásne meno

talia16
5. feb 2026

Nenechaj sa odradiť obmedzenými ľuďmi, na svete sa vždy nájde niekto, komu sa to meno nebude páčiť. Myslím si však, že tieto názory typu „mená pre domáce zvieratká“ píše len staršia generácia. Predsa len mladí ľudia začali dávať takéto mená a už len keď sa pozrieme na mená v top 20 – Sára, Mia, Nela, Alex – aj na tie by určité osoby povedali, že to sú mená pre zvieratá, pritom už bude asi viac detí s týmito menami ako zvierat. Meno Lara sa teraz dáva a generácia týchto detí sa tomu vôbec nebude vysmievať.

anonym_e01b50
5. feb 2026

Pre mna je to take prezyvkoidne… ale v zasade, teraz je moderne a nabera na popularite, urcite nim nic nepokazis.

talia16
5. feb 2026
@anonym_1b3530

@talia16 pyta sa ako ho vnimame. Moj svokor ma psa Laru. Co jej mam napisat? Vnimam ho ako meno pre psa

@anonym_1b3530 páči, nepáči

anonym_1b3530
5. feb 2026
@talia16

@anonym_1b3530 páči, nepáči

@talia16 tak otazka neznela

anonym_79ce9e
5. feb 2026
@anna777115

@anonym_29d9d4 My máme Laru labradorku.

@anna777115 Aj nasi susedia😃😃

anonym_dee7db
5. feb 2026

@anonym_autor vnímam ho ako skrátenú verziu mena Larisa. Páčia sa mi obe mená.

talia16
5. feb 2026
@anonym_1b3530

@talia16 tak otazka neznela

@anonym_1b3530 Každý si to pochopí podľa seba, no slušný človek odpovie, či sa mu páči alebo nepáči, prípadne uvedie osobný dôvod, prečo sa mu to meno nepáči. Odpoveďou „môj svokor má psa Laru“ sa však nedozvedáme, či sa vám to meno páči alebo nie 🤷🏻‍♀️. Skôr si myslím, že vám išlo len o to to meno degradovať a asi aj kvôli tomu máte anonymný profil 🤔

anonym_1b3530
5. feb 2026
@talia16

@anonym_1b3530 Každý si to pochopí podľa seba, no slušný človek odpovie, či sa mu páči alebo nepáči, prípadne uvedie osobný dôvod, prečo sa mu to meno nepáči. Odpoveďou „môj svokor má psa Laru“ sa však nedozvedáme, či sa vám to meno páči alebo nie 🤷🏻‍♀️. Skôr si myslím, že vám išlo len o to to meno degradovať a asi aj kvôli tomu máte anonymný profil 🤔

@talia16 anonymna je aj autorka diskusie. Neviem preco ti to tak oci kole, ty tu tiez nemas meno, priezvisko a rodne cislo.

Nedegradujem meno. Pre mna za mna, nech si dieta nazve aj Hatatitla. Pyta sa ako ho vnimame, ja ho vnimam ako meno pre zviera na zaklade mojej osobnej skusenosti. Ocividne nie som jedina. Ci si nieco z tejto diskusie autorka vezme alebo nie, je na nej. Mne je to fuk. Ale keby bola o mene 100% presvedcena, nezaklada k nemu diskusiu, ze hej.

talia16
5. feb 2026
@anonym_1b3530

@talia16 anonymna je aj autorka diskusie. Neviem preco ti to tak oci kole, ty tu tiez nemas meno, priezvisko a rodne cislo.

Nedegradujem meno. Pre mna za mna, nech si dieta nazve aj Hatatitla. Pyta sa ako ho vnimame, ja ho vnimam ako meno pre zviera na zaklade mojej osobnej skusenosti. Ocividne nie som jedina. Ci si nieco z tejto diskusie autorka vezme alebo nie, je na nej. Mne je to fuk. Ale keby bola o mene 100% presvedcena, nezaklada k nemu diskusiu, ze hej.

@anonym_1b3530 Ale ste sa rozčertili 😮‍💨 Škoda, že sme sa stále nedozvedeli, či sa vám páči, alebo nie. Domyslím si teda, že áno, keď toho svojho maznáčika stále spomínate. Je super, že to meno máte spojené s niečím, čo vám robilo radosť 😊 To je milé.

nairobi
5. feb 2026

@anonym_autor mame toto meno v rodine,mne sa zle vyslovuje,tak ako Laura

anonym_27425a
5. feb 2026

@anonym_autor pre psa fajn

anonym_2567d6
5. feb 2026

Aj my máme psa s menom Lara

anonym_988418
5. feb 2026

@anonym_autor za mna je to pekne meno. dnes ludia davaju zvieratam bezne mena z kalendara, takze tym sa nenechaj odradit, ak sa ti meno Lara paci a hodi sa k priezvisku. Lahsie sa vyslovuje ako Laura. zdrobnelina Larka je pekna. a co sa tyka mien zvierat, napriklad meno Jesika je normalne v kalendari a jedna pani ma doma psa s tym menom. Takze to mas tak...

marci9
5. feb 2026

Veľmi pekné meno. Aj Zara.

snowflakenel
5. feb 2026

Dolezitejsie je skor to, ci sa hodi k priezvisku

anonym_1b3530
5. feb 2026
@talia16

@anonym_1b3530 Ale ste sa rozčertili 😮‍💨 Škoda, že sme sa stále nedozvedeli, či sa vám páči, alebo nie. Domyslím si teda, že áno, keď toho svojho maznáčika stále spomínate. Je super, že to meno máte spojené s niečím, čo vám robilo radosť 😊 To je milé.

@talia16 no strasne som sa rozcertila, idem si dat asi tabletku pod jazyk 🤣

Meno pekne pre psa, pre dieta nie.

anonym_d63b3f
5. feb 2026
@anonym_1b3530

@anonym_autor Lara je hlavná ženská postava z románu Doktor Živago od nositeľa Nobelovej ceny Borisa Pasternaka. Kto román pozná, určite vie, že stelesňuje krásnu a silnú dušu. Mne by ani na um nezišlo pomenovať tak psíka, ja osobne by som sa tak volala veľmi rada.

ivicatolic
5. feb 2026

@anonym_autor radšej Linda,Lívia,Lýdia

puklica13
Včera o 15:39
@anonym_d63b3f

@anonym_autor Lara je hlavná ženská postava z románu Doktor Živago od nositeľa Nobelovej ceny Borisa Pasternaka. Kto román pozná, určite vie, že stelesňuje krásnu a silnú dušu. Mne by ani na um nezišlo pomenovať tak psíka, ja osobne by som sa tak volala veľmi rada.

@anonym_d63b3f nadherny pribeh, aj kniha aj film, ked niekto povie ze Lara je meno pre psa vzdy si poviem ze asi skole moc nedal🤣