Anna alebo Viktória? Výber mena pre dievčatko.
Čakáme opäť dievčatko a rozhodujeme sa medzi Aničkou a Viktóriou. Prvá dcéra je Alžbeta. Úprimne oboje mená sa mi páčia rovnako.🙂
obe sa mi páčia. Anna asi o 5% viac.
@anonym_autor dal by som podla datumu (aby nemala narodky / meniny pri sebe)... obe su super...
@anonym_792770 Narodky budú mať spolu s pár dňovým rozdielom. Obe augustové deti
Anna nie (nepoznam normalnu). Za mna Viktoria.
@anonym_autor aj mne sa pacia obe... Bud by som dala obidve, za mna fajn, aj ked nie som zastancom dvoch mien . Alwbo nwch rozhodne niekto iny z rodiny alwbo vylosujes alebo necháš to na narodenie a ked ju uvidis, budes vediet .
Anna je krásne,Viktória neeeeeeeeeee
Mne sa paci viac Viktoria,Vikinka malinka.
Dala by som tak, aby moje deti nemali rovnaké iniciálky. Lepšie sa s tým funguje v praktickom živote.
My čakáme tiež dievčatko a bude sa volať Viktória.
Anna.Toto starosvetske meno zacina byt popularne.
@anonym_autor aj mne sa pacia obe... Bud by som dala obidve, za mna fajn, aj ked nie som zastancom dvoch mien . Alwbo nwch rozhodne niekto iny z rodiny alwbo vylosujes alebo necháš to na narodenie a ked ju uvidis, budes vediet .
@anonym_6a55f2 Dve mená nie, tiež nie som toho zástancom. Chcem buď alebo
Anna nie (nepoznam normalnu). Za mna Viktoria.
@anonym_6755a3 ja za nepoznám normálnu Viktóriu.
@anonym_6755a3 ja za nepoznám normálnu Viktóriu.
@anonym_1936a3 Tak doporuc autorke Annu. Na co reagujes na mna?
Ja tiež nepoznám normálnu Annu, zato Viki je za mňa super 🙂
Anna sa hodi lepsie k Alzbetke…viktoria je ale tiez pekne meno.
@anonym_792770 Narodky budú mať spolu s pár dňovým rozdielom. Obe augustové deti
@anonym_autor asi sme sa nepochopili... nech to konkretne dieta ma co najvacsi rozostup medzi narodkami a meninami... takze v tvojom pripade Viktoria (10.maja?) a august narodeniny
@anonym_6a55f2 Dve mená nie, tiež nie som toho zástancom. Chcem buď alebo
@anonym_autor Tak by som volila Annu. Milujem totiz Annu zo Zeleneho domu a vsetky tie dalsie diely 🙂

@anonym_autor dal by som podla datumu (aby nemala narodky / meniny pri sebe)... obe su super...