Barborka, Lenka alebo Klára
Poradte popripade ma inspirujte zenskym menom ake by ste dali....mam syna Michal a dceru Saru a terax cakam dievcatko uvazujem o mene...dcera je narodena 4.12 a vtedy je meno Barbora ze reku by oslavovali spolu...ake meno ste dali vasim dceram ??
@patka06 moja sara tak je 4.12 narodena a hned 19.1 meniny vsetko naraz ...inac termin porodu mam 22.10.
@mariamisko Dala by som Barborku, je to krásne meno a hlavne ich nie je teraz veľa.
Mne sa chodí chodí najviac k ostatným menám vašich deti Klára 😊 my budeme mat Júliu 😁😊
Inak teraz mi napadlo že moje dcéry by určite povedali že Klára z Luskáčika😀
mne sa meno klara paci, ale vidim v okoli, ze takmer ziadny skolkar to nevie vyslovit - ani to dievcatko nevie povedat, ako sa vola, ani jej spoluziaci. jasne, skolka je len par rokov a potom sa naucia, takze nehovorim, ze ho preto nemas dat, ale je to trocha jazykolam 🙂
ja by som dala k michalovi a sare nejake dalsie biblicke (a to nie som veriaca, len sa mi to k nim hodi)
Len nie Lenka. Nervy mam na to meno celý život. Každý má vola Lena, lebo ze vraj Lenka je také maznavé a jak pre decko 😒
@aeruginosa keď Barborka tak aj Klárka a hneď to nebude tvrdé, to ako by si povedala Barbora
@wlf a to ty nevieš otvoriť ústa a im povedať ako ťa majú a nemajú oslovovať? Ja sa volám Klara a neznášam keď ma volajú Klarko alebo Klaro. Tiez som tým povedala že ako ma majú a nemajú oslovovať a pekne to funguje
Mne osobne sa ani jedno z tých mien extra nepáči . Ale to je jedno, každý to máme inak. Záleží aké je priezvisko.
Pre mňa je taká srdcovka už dlhé roky Hana napr. alebo Zoja sa mi páči .
Ja si poviem verzie a pripadne prezyvky a ci to sedi k priezvisku a kolko je mien podobnych v okruhu kde zijes. Ja mam Emmu a Milu a chlapcov Olivera a Kristiana. Teda dievcenske keby tak u mna by pripadali do uvahy aj Kristina ci Olivia. Ale aj ako zienky pisali ze maju Hana ci ine krasne mena. Mozno ak mas Saru by som si spojila a hladala nieco pribuzne, ale samozrejme nemusi byt. Vela stastia pri vybere 😍
@mijo53 jj, chapem, pre mna je to skor taka subjektivna zalezitost, ze mi to meno proste znie tvrdo…
@mariamisko ináč dcéra mala spolužiačku Barborka, volali ju Barbi
Za mňa z týchto je skôr Klára, hoci čo som napísala vyššie je moje top meno.
Aj Diana je pekné,

Barborku som chcela aj ja, odradilo ma jedine, že je blízko Vianoc a Mikuláša.