Čo hovoríte na meno Šarlota?
Ahojte👋🏻
Čo hovoríte na meno Šarlota? Máte niekto doma? Ako ju voláte a ako reagovala rodina
Žiadne dievčatko s týmto menom nepoznám tak sa chcem informovať 🤗
Nevnimam ho negativne, asi prave naopak, ani nie je nejako caste. Akurat prezyvky - Šárka? 😖 To mi az tak nereze.
Mne to znie vznesene. Gottova dcera sa tak vola.
@anonym_autor keď už tak Šarlot, alebo Charlotte.
Šarlotu mame v rodine a hovoríme jej Lotty, Lotta. Píšeme to
Je to silne nezávisle dievča, tak ako je aj význam jej mena
Nepáči sa mi to meno. Poznám jednu, volaju ju Šarlotka, ale je to este male dievčatko.
Zaujmave vysvetlenie mena od AI
@anonym_autor Etymology: It stems from the Old Germanic and Old English word ceorl (meaning a free person or husband) and was adapted into the French nickname Charlot, which was then feminized into Charlotte.Royal Appeal: The name became highly favored among European nobility. It was cemented into English royalty in the 18th century by Queen Charlotte (wife of King George III) and is famously carried today by the British royal family, notably Princess Charlotte of Wales.
Nepáči ,,
@anonym_autor mne sa veľmi páči, bolo to jedno z mien, ktoré som zvažovala pre dcéru.
Za posledné roky som stretla len 2 či 3.
Mne sa páči aj zdrobenina Lotka. Ale susedu volali Šára 😵💫
U nás jedna rómskeho pôvodu.
Mne sa paci, ale pisala by som to v orginali. Inak teraz som si uvedomila, ze jedna ucitelka ma dceru Lottu a aj to meno sa mi paci
Áno, moja dcéra sa tak volá, slovenská verzia sa mi páči viac aj sa nám viac hodí k priezvisku. Voláme ju rôzne Loty, Lotka, Šarli, Šarlinka..ona ako malá o sebe hovorila, že sa volá Šaša takže aj táto prezývka jej ostala.
V okolí sa stretávam len s pozitívnou reakciou a veru nepoznáme iné dievčatko, čo by sa tak volalo.
Kamoška má, volajú ju Šarlota, Lota, Loty.
Sedí jej to, pekné, nie tak časté.
Odozvy len dobré.
Take ciganske meno za mna...nepaci sa mi vobec 🙂 ale kazdeho vec..dolezite aby sa tebe pacilo
Mne sa páči, máme v rodine, volá sa po prastarej mame, ktorá mala toto meno ako prostredné, rómske korene nemáme ani zďaleka... Charlotte verzia sa mi nepáči, tak isto ako prezývka Lota, to nepoužívame vôbec... je to individuálne
Mne sa páči, máme v rodine, volá sa po prastarej mame, ktorá mala toto meno ako prostredné, rómske korene nemáme ani zďaleka... Charlotte verzia sa mi nepáči, tak isto ako prezývka Lota, to nepoužívame vôbec... je to individuálne
@lindous
Ja som pridala historiu mena ale na MK to je normalne ze ludia necitaju
Dcera mala byt Lotka, po babkinej sestre, nakoniec mam syna..Sarlota, Lotka 🙂
V okolí také meno nemám ale nepáčilo by sa mi volať sa ako cibuľka
@anonym_autor u nás je to Karolína. A mne prvé vždy príde šalotka na rozum keď počujem Šarlotka.
Poznám, volajú ju Šarlotka alebo Šaja
V okolí také meno nemám ale nepáčilo by sa mi volať sa ako cibuľka
@anonym_37fd99 cibuľa je šalotka
@anonym_37fd99 cibuľa je šalotka
@majulino no ja som sprostá 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor nic na to meno nehovorim, pre mna je to neutralne meno ani take ake by som si vybrala ani take ake sa mi nepaci. Kedze som peoti skratkam mien, doma by som ju volala Sarlota naco to komplikovat 😂 ved vyberas meno pretoze sa ti paci a nie, ze sa ti paci prezyvka, ktoru ani nepoznas a musis sa na nu pytat, ci?
Máme Šarlotu,volame ju Šarlotka ziadna Lotty,Šarlot ani podobne zhovadovanie.

poznam jedine kolac-ale nemam ho rada... a tiez salotka- vdacne meno na posmesky od deti-kazdopadne ak sa ti paci - nemusis vediet nazor ludi- kolke z nas stretne tvoje dieta ?