icon

Čo si myslíte o menách Karol, Štefan a Ivan?

lenka9583
Dnes o 10:55

Čo si myslíte o menách Karol, Štefan a Ivan?

Strana
z2
anonym_d6883d
Dnes o 10:59

@lenka9583 neviem čo si mám o nich myslieť? Mám ich všetkých v rodine.

ivik4
Dnes o 10:59

Nic si o nich nemyslim. Niekomu sa pacia, niekomu nie. Mne nie

lenka9583
autor
Dnes o 11:00

@lenka9583 Myslím to tak, že či by ste dali svojmu synovi jedno z tých mien. Ďakujem

anonym_006dbc
Dnes o 11:01

@lenka9583 Ivan za mňa v pohode.
Karol a Štefan vo mne evokuje dedkov, lebo v minulosti to boli často používané mená (máme v rodine).
Ale zrejme tieto staršie mená pomaly znovu idú do módy, lebo som zachytila už na ihrisku.
Každopádne pokiaľ sa tebe páčia, tak nerieš názor iných.
Dosť zohráva úlohu aj priezvisko.

anonym_6696c4
Dnes o 11:02

@lenka9583 Že sú to mužské krstné mená.

anonym_c3c415
Dnes o 11:07

Mame doma maleho stevka a stretávam sa s velmi pozitivnymi reakciami.
V skolke sme jediný s takým menom a všade si nás pamataju

lea299
Dnes o 11:16

Nič si nemyslím. Meno ako meno, niekomu sa páči niekomu nie.

anonym_94ab64
@lenka9583

@lenka9583 Myslím to tak, že či by ste dali svojmu synovi jedno z tých mien. Ďakujem

@lenka9583 nie, ani jedno by som nedala

anonym_4887b5
@lenka9583

@lenka9583 páči sa mi Ivan, znie mi tak ostro, razne.

majulino
Dnes o 11:17

Karol je pre mňa strašne meno.
Ivan môže byť, ale synovi by som nedala.
Štefan, také som chcela dať najmladšiemu synovi, ale osobne ja som sa nevedela preniesť cez to, že by sa mal volať ako môj bývalý partner, s ktorým som bola 6 rokov🤣
Takto spätne sa smejem nad svojou hlúposťou

margotka17
Dnes o 11:18
@lenka9583

@lenka9583 ak by som mala vybrať, určite by to bol Ivan. Máme v rodine Ivana, voláme ho Ivko.

mandzula
Dnes o 11:19

Ja ich mam v kategorii mena za trest, ale zas chapem, ze je to kazdeho osobna vec, ako sa rozhodne, takze priamo to nekomentujem. Pomysliet si mozem🙂

minenkaa
Dnes o 11:19

@lenka9583 mam muza Števa a nie decku by som nedala

anonym_58a82c
Dnes o 11:20

@lenka9583 dala by som ktorékoľvek spomenuté, lebo slovenské 👏❤️

done
Dnes o 11:22

Karol je pôvodom nemecké meno, Štefan grécke a Ivan ruské

la_dolce_vita
Dnes o 11:23

V podstate normalne mena, vacsinou u starsej generacie, ale nedala by som svojim synom.

sickaba
Dnes o 11:25

tak nepáči sa mi ani jedno, akože nie sú najhoršie, ale svojmu dieťaťu by som asi nedala žiadne z nich 🙂 ale mám kamarátku, ktorej sa nedávno narodil syn a dala mu meno Ivan. ale to preto, lebo jej otec sa tak volá, inak by ho nedala 😀

0kristina0
Dnes o 11:29

Mne sa nepacia ale to neznamena, ze ich ty nemozes dat svojmu synovi. To posledne co by som urobila by bolo si pytat nazor na meno, ktore vyberiem pre dieta. Neries co si myslia iny.

maranta_leuconeura
Dnes o 11:31

Dala by som pokojne kazde z nich dietatu, k nasmu slovensky znejucemu priezvisku sa hodia. Urcite viac, ako Sebastian, Damian ci Matteo - toto mame v rodine a podla mna sa to nehodi k priezvisku, ale kazdeho vec, ako pomenuje svoje dieta 🤷🏻‍♀️

biba_18
Dnes o 11:44

chlapček števko je fajn, ale chlapec štefan, no 😒...
ako nemám s tými menami vôbec problém, ani uši mi to nepíli ani nič, ale ja by som synovi nedala ani jedno ... a to máme v rodine také mená, aj frajera som mala s jedným z týchto mien ...

biba_18
Dnes o 11:48

ivana sme volali ivo. strýka volám karol, mama ho tiež volá karol, jeho syna voláme kajo. a štefana sme volali piťo 😒 kolegu štefana voláme pišta ...

simsalabim
Dnes o 11:50

Mne sa nepaci ani jedno, ale na mojom nazore nezalezi...

malaopicka
Dnes o 11:52

Jedno horšie ako druhé. Ale tebe sa zas nemusí páčiť to, čo mne. Vyberaj podľa seba a nie podľa cudzích ľudí na nete. Nám je jedno ako sa bude tvoje dieťa volať a všetkým naokolo taktiež, môžeš si byť istá.

anonym_59a1b7
Dnes o 11:52

@lenka9583 pracujem v MŠ, máme tu Karolka, aj Štefana, aj Ivana. 😀

anonym_ee61b8
Dnes o 11:54

Ivan ako meno určite nie - mne sa nepáči
prvé dve - jedine v prípade žeby ma niekto nútil dať meno zahr. ako LUKASKO, LEO a pod. nezmysly. Vtedy by bol lepší ak Karol

estellas
Dnes o 12:12

@lenka9583 Z týchto sa mi najviac páči Ivan.

anonym_9fa2e3
Dnes o 13:01

@lenka9583 Nič viac sa k tomu napísať nedá, ako to ,že je to meno bežné slovenské a niekomu sa páči, niekomu nie.

talia16
Dnes o 13:09

Mne sa viac páčia moderne mená, takže ja by som vymenila Ivan za Evan 🙈😅 ale ked sa mám na to pozriet vašimi očami, tak Ivan je najlepšia volba. Je to pekne napisané meno a nemá žiadne škarede prezyvky bud ho budu volat Ivo, Ivko, Ivanko alebo proste Ivan. Zato zo Štefana môžu spravit Pištu a z Karola Kaju no a to by som radšej počkala na druhe dieťa a dala jej meno Karolínka.

rozculena
Dnes o 15:05

nič
nie

mateson2004
Dnes o 15:27

Česká verze Karel se mi líbí moc.

Strana
z2