Čo si myslíte o menách Karol, Štefan a Ivan?
Čo si myslíte o menách Karol, Štefan a Ivan?
Mne sa z týchto ani jedno nepáči, ale moj syn je Milo, takže ja sa veľmi k tomu vyjadrovať nemôžem 😆. Dedí sa už mnoho generácií. Ak sa tebe páčia kľudne daj. Mam v okolí aj Paľka, Urbana, sú to normalni chalani a nikto sa nad tým nepozastavoval nikdy, že maju zastaralé mena.
Evokujú mi starých 60 ročných dedkov
Jedno z nich áno.
Najviac sa mi páči meno Štefan. Môj krstný sa tak volá.
že evokujú dedkov 😂 to ich krstili až keď boli dedkovia ?
@lenka9583 Za mňa Štefan je z nich najlepšie. Aj ženská verzia od tohto mena - Štefánia je v celku fajn. Zatiaľčo pri tých ďalších dvoch menách sa mi ženské verzie nepáčia a celkovo mi tie mená - Ivan, Karol ani neznejú dobre.
Mne sa viac páčia moderne mená, takže ja by som vymenila Ivan za Evan 🙈😅 ale ked sa mám na to pozriet vašimi očami, tak Ivan je najlepšia volba. Je to pekne napisané meno a nemá žiadne škarede prezyvky bud ho budu volat Ivo, Ivko, Ivanko alebo proste Ivan. Zato zo Štefana môžu spravit Pištu a z Karola Kaju no a to by som radšej počkala na druhe dieťa a dala jej meno Karolínka.
@talia16 a z Karoliny Kaju nespravia? 😁 Poznam tri a vsetky tri su Kaja
@talia16 a z Karoliny Kaju nespravia? 😁 Poznam tri a vsetky tri su Kaja
@maranta_leuconeura páči sa mi to viac na dievčati
Ani jedno sa mi nepáči.
@lenka9583 Karol - vybavím si mafiána Karol Mello
Štefan - bol dedko, babi mu vravela Štefko, Štefko
Ivan -aj múdry som, aj pekný som /Mrázik/ 🙂🙂🙂
Ani jedno
Ivan sa volá môj muž a ja to meno mám veľmi rada, hodí sa nám ku priezvisku keďže je rusky znejúce.
Hovorím mu Ivo, Ičo, Ičko, Iči ale často aj Ivan.

Štefan - Pišta ,omg🙈 Karol je nahodou fajn. Ivan je ruske meno,uz len z tohto dovodu nie.