Čo si myslíte o mene Amália?
Ahojte, čo hovoríte na toto meno?
Bude to zvadzat k vysmechu od spoluziakov pocas pubertalnych rokov. Staci napisat n miesto m
Ak sa tebe páči tak daj. Čo ti pomôže ak 5im sa to tu bude páčiť a 5im nie. Ja by som dcére to meno nedala
Bude to zvadzat k vysmechu od spoluziakov pocas pubertalnych rokov. Staci napisat n miesto m
@martinmmartin zasnem, co niekoho napadne. Asi sa pohybujem v inej dimenzii, v zivote mi nenapadlo takyo prznit mena.
nie
Mne sa paci 🙂 velmi.
Mne sa veľmi páči.
@martinmmartin ty si tak neuveritelne mimo. Každé meno vieš zhovadiť, ale len skutočne primitívnym jedincom by to napadlo použiť. Ja som nikdy nemala potrebu niekoho urážať za to, ako sa volá, ani mi by to len nenapadlo, lebo je to tak jednoduché. Ale aspoň vieme na akej mentálnej urovni sa pohybuješ že ti pri menej Amália ihneď napadne niečo takéto.
Mne sa veľmi páči.
@martinmmartin ty si tak neuveritelne mimo. Každé meno vieš zhovadiť, ale len skutočne primitívnym jedincom by to napadlo použiť. Ja som nikdy nemala potrebu niekoho urážať za to, ako sa volá, ani mi by to len nenapadlo, lebo je to tak jednoduché. Ale aspoň vieme na akej mentálnej urovni sa pohybuješ že ti pri menej Amália ihneď napadne niečo takéto.
@anonym_10a272 bude chodit so skoly plnej pubertiakov?
@anonym_10a272 bude chodit so skoly plnej pubertiakov?
@martinmmartin snáď nie to plnej pubertiakov so zmýšlaním ako ty. Ja som sa s niečom podobným nestretla a predstav si že tiež som chodila do školy plnej pubertiakov.
@martinmmartin súhlasím. Veľmi rýchlo sa tak môžu začať tomu decku vysmievať.
@anonym_autor mne sa paci, vyberala som medzi Amaliou a Alzbetou, zvolili sme Alžbetu a zároveň viem,ze Amalka by mohla mat nie príjemnú prezyvku😏
Ja by som take nedala.. Amalia, Amelia, Melania.. to su mena, ktore mi jednoducho nesadli. Nehovorim, ze su zle, ale teda ja si k nim cestu nenajdem asi nikdy. Ak sa tebe pacia, daj, za mna su ale aj lepsie.

nič. amalia 🤷♀️