icon

Čo si myslíte o mene Amália?

15. feb 2026

Ahojte, čo hovoríte na toto meno?

biba_18
15. feb 2026

nič. amalia 🤷‍♀️

martinmmartin
15. feb 2026

Bude to zvadzat k vysmechu od spoluziakov pocas pubertalnych rokov. Staci napisat n miesto m

stellarstar
15. feb 2026

Ak sa tebe páči tak daj. Čo ti pomôže ak 5im sa to tu bude páčiť a 5im nie. Ja by som dcére to meno nedala

simsalabim
15. feb 2026
@martinmmartin

Bude to zvadzat k vysmechu od spoluziakov pocas pubertalnych rokov. Staci napisat n miesto m

@martinmmartin zasnem, co niekoho napadne. Asi sa pohybujem v inej dimenzii, v zivote mi nenapadlo takyo prznit mena.

anonym_b2bee0
15. feb 2026

nie

anonym_1d6f81
15. feb 2026

Mne sa paci 🙂 velmi.

petronelag
15. feb 2026

Mne sa lepšie páči Amélia.

talia16
15. feb 2026

Amélia sa mi páči velmi. Amália vôbec.

barka1
15. feb 2026

Mne osobne sa nepáči. Ale teraz celkom fičí ako aj Amelia.

anonym_10a272
15. feb 2026
@martinmmartin

Mne sa veľmi páči.
@martinmmartin ty si tak neuveritelne mimo. Každé meno vieš zhovadiť, ale len skutočne primitívnym jedincom by to napadlo použiť. Ja som nikdy nemala potrebu niekoho urážať za to, ako sa volá, ani mi by to len nenapadlo, lebo je to tak jednoduché. Ale aspoň vieme na akej mentálnej urovni sa pohybuješ že ti pri menej Amália ihneď napadne niečo takéto.

martinmmartin
15. feb 2026
@anonym_10a272

Mne sa veľmi páči.
@martinmmartin ty si tak neuveritelne mimo. Každé meno vieš zhovadiť, ale len skutočne primitívnym jedincom by to napadlo použiť. Ja som nikdy nemala potrebu niekoho urážať za to, ako sa volá, ani mi by to len nenapadlo, lebo je to tak jednoduché. Ale aspoň vieme na akej mentálnej urovni sa pohybuješ že ti pri menej Amália ihneď napadne niečo takéto.

@anonym_10a272 bude chodit so skoly plnej pubertiakov?

anonym_10a272
15. feb 2026
@martinmmartin

@anonym_10a272 bude chodit so skoly plnej pubertiakov?

@martinmmartin snáď nie to plnej pubertiakov so zmýšlaním ako ty. Ja som sa s niečom podobným nestretla a predstav si že tiež som chodila do školy plnej pubertiakov.

anonym_f7e8f5
15. feb 2026
@martinmmartin

@martinmmartin súhlasím. Veľmi rýchlo sa tak môžu začať tomu decku vysmievať.

lejduska
15. feb 2026

@anonym_autor mne sa paci, vyberala som medzi Amaliou a Alzbetou, zvolili sme Alžbetu a zároveň viem,ze Amalka by mohla mat nie príjemnú prezyvku😏

ivicatolic
16. feb 2026

@anonym_autor u nás majú jedni malú Amálku, veľmi jej to pristane 😊👍

osky
16. feb 2026

Krasne slovenske meno

Podla vily Amalky 😀

ejmylia
16. feb 2026

Za mňa skôr Amélia.

anonym_5944e2
16. feb 2026

Ja by som take nedala.. Amalia, Amelia, Melania.. to su mena, ktore mi jednoducho nesadli. Nehovorim, ze su zle, ale teda ja si k nim cestu nenajdem asi nikdy. Ak sa tebe pacia, daj, za mna su ale aj lepsie.

sima979797
16. feb 2026

@anonym_autor Mne sa páči Amara

kristina2412
16. feb 2026

Radšej Amélia