Čo si myslíte o mene Mordecai/Mordechaj?
Čo si myslíte o mene Mordecai/ Mordechaj? Je to biblické meno z knihy Ester. Páčilo by sa vám takéto meno na vašom synovi?
@anonym_autor Kristova noho niektorým ľuďom to už fakt kvalitne j...e
Ak ste židia, tak asi ok, vaše náboženstvo. Ale potom sú krajšie židovské mená...
Radšej nechci ani vedieť.
@anonym_autor kraaaasne, nadherneeee
Dúfam, že je to len zatemnenie mozgu vplyvom tehotenských hormónov a dostaneš sa z toho. " Malý muž". A ešte napíš, že máš 150 cm a otec dieťaťa 155cm a lepšie meno ani nemôžeš vymyslieť.
@anonym_autor A máš aj exotické priezvisko ? Lebo napríklad Mordecai Hlavatý mne teda moc nereže. Ale ak vám sa páči .
@anonym_autor o mene nič, ale o tebe svoje. To naozaj nemáš čím iným zaujať?
Nie
Preco? Boze preco?
Dost shreklekh pre neortodoxneho 🙂 🙂
no skrátené to bude topka: Mord
zdrobnenina Mordik

zdrobnenina Mordik
@anonym_c12084 Mordik je topka, kavu som vyplula
zdrobnenina Mordik
@anonym_c12084 🤣
Ze sa mu budu vsetci cely zivot smiat chudakovi. Inak Mord znamena v nemcine vrazda, takze za mna uz lwn koli tomu nie,brrr
Ze sa mu budu vsetci cely zivot smiat chudakovi. Inak Mord znamena v nemcine vrazda, takze za mna uz lwn koli tomu nie,brrr
@anonym_838548 aj v slovenčine je to slangovo vražda
@anonym_autor že ak budete žiť hore na lazoch mimo civilizácie, prípadne niekde v komunite, kde sa tým menom nikto nebude zapodievať .. dajte
Ale takto, do dnešného sveta ee
stretla som sa s tým menom, dostala som knižku, spisovateľ Richler Mordecai, bol židovského pôvodu
Ked ste ortodoxni Zidia, meno bude OK. Ak nie ste, tak uvazuj nad inym menom. Lebo s nim to dieta bude zit cely zivot. Uz vidim tie zdrobneniny ako Mordik, Mordicko alebo Mordechajik. Fakt toto chces vlastnemu dietatu spravit? Ano su rozne zahranicne mena, ale toto nie.
@anonym_autor preboha. Nie.
kolko tem o "netradicnych" menach este zalozis? To nemozes dat cely zoznam v jednej?
Keď chceš doj....decku život kľudne mu daj také meno 🙉
Daj rovno Morcadella, aj tak si to budú ľudia mýliť.
Jedine led mate zidovske vierovyznanie
Sorry nie. Je toľko pekný mien prečo práve toto?
Včera som sedela na ihrisku pozerala na deti ako sa hrajú, tak pekne svietidlo slnko. Zrazu jedna Kikinko, Kikinko a dieťa nič až pisťavím hlasom vykríkla Keviiiiiin a chlapca už letelo.
Dnes tu už bolo kadečo Mordecai je zatiaľ top.
Pre ciganca ideálne
Toto uz je vtip, ne?
mortadella ..

@anonym_autor nemyslim si nic,kludne mu daj aj Sandokan