Čo vravíte na meno Romana?
Dali by ste svojej dcére meno Romana?Mne sa veľmi nepáči ale muž by chcel..Nie je veľmi tvrdé?
Mne sa páči, nie je tvrdé, dá sa pekne obmieňať
páči sa mi, mám nejaké v okoli, som na neho zvyknutá… ale ak sa tebe nepáči, skúste hľadať ďalej… mňa by teda xy žien na fóre rozhodne nepresvedčilo zmeniť názor na takúto vec
@anonym_autor nedala by som. 🤷🏽♀️
Veľmi pekne. Romana, Romi
Poznám niekoľko Roman - bývalé spolužiačky, kolegyne, spolužiačka dcéry… také neutrálne meno
Nedala, nepaci sa mi. Ale kto chce, nech da. Moj prvy chlapec je Pavol. Tiez mi to prislo tvrde a "staromodne". Ale muz chcel, a ja zas nemam problem ustupit. Tak mame Palka, Palinka, prve mesiace som si zvykala a volala ho "maly" 😃 a teraz - nemenila by som 🙂
Ak sa Ti páči, daj. Jedná sa o tvoje dieťa, tak na ostatných názore nezáleží.
Znie tak tvrdšie ale mne sa viac páči než tie kadejaké novodobé mená zahraničné
Mám tiež radšej tradičnejšie mená, ale Romana sa mi nepáči. Ja som dala dieťaťu meno po EX a mrzí ma to, lebo viac detí nemám a naozaj by som mu to meno nikdy nedala, keby som si mohla vybrať. Prispôsobila som sa, nech má radosť.
Osobne sa mi paci sto inych viac.. ale tebe by sa mako pacit . 9m teho porod = meno by sa malo pacit Hlavne tebe . + ty ho budes 100x denne pouzivat muz tak 5x ..
Mne sa páči, nie je otrepané ako napr. Sofia alebo Ema. Ja by som kľudne dala.
@anonym_autor za mňa nie. Všetky ženské mena začínajúce na R mi prídu tvrdé🤔
ja mám Romanku 😘, mne sa páči, že keď bude dospelá bude znieť normálne Romana, mne sa nepáčia mená typu Lenka, Monika...a tiež mená s diakritikou, keďže v priezvisku ich máme dosť 😉
Mne sa paci. A kto je Romana Tabak netusim 🤔
@simsalabim ani negoogli, ta sladka nevedomost je v tomto prípade vyhra 😉
toto meno sa mi už navždy bude spájať s najsprostejšou ženou na planéte Zem a to Romana Tabak takže za mňa no go, a ani sa mi nepáči
@anonym_autor v skole sme mali jednu Romanu. Pekna, ach co sme sa o nej nasnivali.
@anonym_autor tiež to mám podobne, normálne by som povedala, že pekne meno, ale teraz mi hneď evokuje tu kravu májovú 🫣, čo sa hra na politicku
Nedala, nepaci sa mi. Ale kto chce, nech da. Moj prvy chlapec je Pavol. Tiez mi to prislo tvrde a "staromodne". Ale muz chcel, a ja zas nemam problem ustupit. Tak mame Palka, Palinka, prve mesiace som si zvykala a volala ho "maly" 😃 a teraz - nemenila by som 🙂
@anonym_fe8be6 Pekné 🙂 Paulus znamená malý.

Nepáči sa mi. A vzdy by som si spomenula na Tabak🤦♀️