Dali by ste dcére meno Aria?
Ahojte,
chcem len vidiet nestranne nazory. Ak by ste cakali dievcatko, priezvisko slovenske, dali by ste meno Aria, keby sa vam pacilo? Bolo by to velmi ako past na oko taka kombinacia? Alebo by ste sa radsej poohliadli po inom mene?
Ziadne bizary nepodporujem. Mi to pripada, jak ked cigani davaju mena z telenovely, Esmeralda a spol tak dnes je moda davat americke mena zo serialov. No zbohom. Myslia si, aki su eno nuno, ale je to hrozne trapne.
@anonym_48ec88 nie, nech si dá každý, čo uzná za vhodné. Môj príspevok bol len také pripomenutie, lebo nie každý na to myslí.
Mimochodom si dosť agresívna. Kroť sa.
@tilly príde mi viac netaktné až agresívne vysmievať sa z mena porovnávaním so psom, ale ja sa mám krotiť. Zamysli sa nad sebou, aj tie ktoré to robia a učia to svoje deti.
To mas z GoT? Pekne meno, ale nie ak zijes na svk, dookola sa jej budu pytat: ako? Ako? Ako sa to pise?
Ale uz som pocula aj horsie - Brian Jurášek je zatial top
@tilly príde mi viac netaktné až agresívne vysmievať sa z mena porovnávaním so psom, ale ja sa mám krotiť. Zamysli sa nad sebou, aj tie ktoré to robia a učia to svoje deti.
@anonym_48ec88 🤦♀️klidek. Nikto sa nevysmieva. Ja som len konštatovala, že poznám krásnu mixnutu fenka s menom aria. Čo je na tom. Môj pes má tiež ľudské meno, síce kolumbijske, ale normálne sa tak volajú muži. Kamoška má psa, čo sa volá Kubo.
V dobe, keď majú mnohí mileniali psy namiesto detí, sa nad tým netreba vzrušovať
Jeej take pekne nacisticke a fasisticke jak v 1939-om to sa bude do buducnosti este hodit
Bracek bude Adolf alebo Benito?
@martinmmartin Ale trepeš. je to talianske meno. V preklade znamená "melódia".
@anonym_autor Ak sa ti to páči, tak jej ho daj. Mne prešlo rukami veľa detí a veľa všelijakých mien a ani jednému z nich sa deti nesmiali a ani nemali blbé asociácie. Deti a dnešné deti dupľom toto vôbec neriešia. Toto som zažila a zažívam len pri dospelých...
@anonym_48ec88 Hm, zasa jedna frustrovaná chudinka prehovorila.😀
@hytal hm, mne prídu tvoje príspevky frustrujúce 🙂
@anonym_48ec88 🤦♀️klidek. Nikto sa nevysmieva. Ja som len konštatovala, že poznám krásnu mixnutu fenka s menom aria. Čo je na tom. Môj pes má tiež ľudské meno, síce kolumbijske, ale normálne sa tak volajú muži. Kamoška má psa, čo sa volá Kubo.
V dobe, keď majú mnohí mileniali psy namiesto detí, sa nad tým netreba vzrušovať
@tilly neviem či si si všimla, ale zbytočne spamujete autorke tému neustálym a trápnym opakovaním sa o psoch a fenkách, autorka sa pýtala na niečo iné.
@tilly neviem či si si všimla, ale zbytočne spamujete autorke tému neustálym a trápnym opakovaním sa o psoch a fenkách, autorka sa pýtala na niečo iné.
@anonym_48ec88 my? Veď ty si sa dostala do zbytočnej vývrtky kvôli nevinným poznámkam 🤦♀️. Precitaj si to celé ešte raz.
@simsalabim Aj ked mas pravdu tak jej to nebude v buducnosti moc platne. Ludia co im to bude evokovat ideologiu tretej rise nebudu riesit ypsilony a perzske korene. Budu vidiet mazurekovu faninku a na zaklade toho sa budu impulzivne a podvedome rozhodovat
@martinmmartin
Hej, lebo malá hneď po narodení volala kotlebovi aby ju pomenoval :D
Podľa mna je pekné 🙂
@anonym_48ec88 my? Veď ty si sa dostala do zbytočnej vývrtky kvôli nevinným poznámkam 🤦♀️. Precitaj si to celé ešte raz.
@tilly ja som napísala autorke svoj názor na meno. Ty čítaj po sebe, žiadne vyjadrenie k téme, len nevyžiadané komenty o fenkách na ktoré som reagovala bez vývrtky 🙂 pekný večer prajem.
@martinmmartin
Hej, lebo malá hneď po narodení volala kotlebovi aby ju pomenoval :D
@anonym_e31468 Co myslis preco nevidime malych Adolfikov?
Mňa zas napadla hneď autobusová spoločnosť Arriva... Prepáč🥹.
@tilly ja som napísala autorke svoj názor na meno. Ty čítaj po sebe, žiadne vyjadrenie k téme, len nevyžiadané komenty o fenkách na ktoré som reagovala bez vývrtky 🙂 pekný večer prajem.
@anonym_48ec88 ježiši 🤦♀️. Pozdravujem tvojho muža. Obdivujem jeho nervy zo železa.
@anonym_autor Nedala, ale dala by som podobne, Ariana. Myslim, ze to je pekne meno ale zavisi aj ake mas slovenske priezvisko. Je rozdiel Ariana Halušková a Ariana Hanáková, napriklad. Napis si to takto vedla seba a uvidis ako k sebe pasuju.
@anonym_48ec88 ježiši 🤦♀️. Pozdravujem tvojho muža. Obdivujem jeho nervy zo železa.
@tilly aj ja tvojho 🙂 Peace
@anonym_48ec88 Na rozdiel od teba sa aspoň neskrývam za anonym.🙂
@hytal ach, tento trápny koment, ak ti vadia anonymi tak ignoruj a neoznačuj ma opakovane.
@anonym_48ec88 Prepáč, prvá si tu "oslovila", či skôr napadla ty mňa. Takže ma láskavo neobťažuj.
@hytal nazvala si ma " frustrovanou chudinkou " v úplne zbytočnom komente, len aby si si rypla a teraz sa hráš na obeť, že ťa zlý anonym obťažuje, ty chúďatko.
Mne sa nepaci toto meno. Určite by som vybrala niečo iné .

@anonym_48ec88 nie, nech si dá každý, čo uzná za vhodné. Môj príspevok bol len také pripomenutie, lebo nie každý na to myslí.
Mimochodom si dosť agresívna. Kroť sa.
@tilly inak máš pravdu, keď sú deti malé a predstavujú sa menom s výrazným R je to niekedy vtipné, ale ako som spomenula logopéd pomôže.