Dievčenské mená Rachel a Malisa
Ahojte vedeli by ste mi pomôcť?Medzi menami Rachel a Malisa vôbec sa neviem rozhodnúť.
@michaelabuzova Mne sa lepšie páči Rachel, poznám jedno malé dieča, volajú ju Raška.
@michaelabuzova Rúth, nemá zdrobneninu, ale môžte volať Ruthy. Namiesto Rachel.
Mal sa to čítať Ráchel alebo Rejčl? Každopádne je to také židovské. Malisa som nikdy nepočula ale skor z toho vyrobis nejaku zdrobneninu.
Malisa som tiez este nepocula, ale teda ja by som nedala. Mal = zlo vo francuzstine, nejako by som sa toho nevedela zbavit. A Rachel nie je srdcovka. A dufam ze buzova nie je priezvisko lebo teda Rachel Buzova neznie nic moc podla mna.
@michaelabuzova Malisa? Nie náhodou Melisa? Malisa som ešte nepočula nikdy v živote take meno existuje? Rachel nie, budú ju volať chrachel. My sme mali na škole 2 dievčatá s týmto menom a vždy ich meno bolo terčom posmechu a vymýšľali im stále nejaké prezývky. Ja by som dala Melisa keď uz
Pripájam sa k tým, čo meno Malisa v živote nepočuli. A to je ten problém. Dievča s týmto menom bude celý život všetkých opravovať, že ona nie je Melisa a nenapísala to zle, ale je Malisa.
@gabika0825 tak ja som natália a taktiež som mala rôzne blbé prezývky :D to sa nájde na takmer každé meno...aspoň bude zocelená :D
@michaelabuzova a na zaklade coho sa rozhodnes? Spocitas pocet hlasov anonymnych uzivateliek?
Tak za mna si daj pri oboch nie.

Pri Rachel mi nesedí zdrobnenina/skrátenie.... tak za mňa Malisa :D