Dominik alebo Matej
Ktoré meno by ste si vybrali vy, a prečo?
Matej ...asi preto ze všetky mužské mena na M sa mi zdajú mimoriadne pekne ...A teraz si protirecim lebo moji synovia sú Ondrej a Dušan🙂)) Ale teda páči sa mi viac Matej ako Dominik
Matej, moje kritérium pri vybere mien je aby bolo ok pre pubertaka,dospelého, aj starého človeka čiže z týchto dvoch to za mňa spĺňa iba Matej.
Máme Mateja 😃 je mi jedno, koľko ich beha po Slovensku, tu v našom okolí a rodine je jediný. Zato Dominikov tu máme rovno dvoch. Obe mena sú pekné. Páčiť sa musi vám, je úplne jedno kto si co myslí...
Ja mám doma Mateja a Dominiku 😃, ale za mňa radšej Matej, význam mena je tiež krásny - dar boží. 🙂
Tiež sa mi viac páči Matej 🙂 môj muž sa tak volá, veľmi pekne meno, dobre znie pri dieťati aj pri dospelom
Matej, mne sa pacia mena kde sa daju tvorit zdrobneniny ako Maťko, Patrik-Patko, Michal-Miško ale Dominik co? Take mena sa mi nepacia
@vamajka a Matejovi ani škaredo nepovieš, no Dominikovi povieš Domino (otras).
Hoďte si kocku párne číslo Matej, nepárne Dominik alebo naopak. Prípadne nápísať mená na lístočky a ktorý si vytiahnete tak sa bude volať. Lebo nedá sa povedať to je pekné meno a toto nie.
My mame Dominika a nemenila by som… mne sa zasa Matej nepáči…. A kludne mu poviem aj Domčo alebo Domino, nie je to pre nás škaredé… je to pekne hravé mení podľa mna 🙂

Matej. Dominik ako meno sa mi vôbec nepáči len preto 🙂