Hľadáte nezvyčajné meno pre dievčatko?
Ahojte hľadáme meno pre dievčatko, nezvyčajné, neobvyklé ale krásne, prosím žiadne Lenky Hanky (nič proti, len to nehľadám). Prvá dcéra má meno na L a priezvisko máme na K, za všetky tipy vďaka! 🙂
Máme samé tradičné mená, ale keby som chcela predsa len netradičné, určite by to bola Elianna. Volala sa tak hlavná hrdinka jednej knihy a neskutočne sa mi to meno páčilo.
Kamoška má dcérku, čo sa volá Elia. To je tiež pekné.
@lucia062018 Saskia 🙂 s tym som sa pohravala ja, ale nemam dceru. A myslim ze by sa hodilo k sestre.
Aylin
Nevedela som, ze je turecke, teraz som v rychlosti preguglila, ale je pekne, jemne, vznesene
@martinmmartin Ja poznám psa, čo sa volá Sára, Lea, Mia, Mišo, Ďuro. O mačkách ani nehovorím. Toto je taký argument🤔. Ale inak k téme. Tá Eliana sa hodí k prvej dcére. Nemusíte mať všetky deti na rovnaké pismeno😉
@lucia062018 Mia, Linda (neviem, nakolko su nezvycajne, ale su pekne a nie caste 🙃)
@lucia062018 neviem, ci je to netradicne meno, ale ja mam dceru s menom Tamia. Celkom by sa hodilo k menu starsej dcerky.
@martinmmartin my máme mačku Lunu ale inak absolutne nechapem toto odsudzovanie mien podľa toho, že niekto pozná zvieratko s tým menom, poznám psa Jakuba či Lea alebo fenku Lauru ale to neznamená že tieto mená už nebudeme používať aj pre naše deti predsa 🙂
@lucia062018 kamoška má sučku labradora Lunu, a žiadnu inú nepoznám. Nás sa volá Benny, a kocúr bol Gejza.
Mám dcérku Lilien ❤️❤️❤️, keď som jej to meno dávala pred 9 rokmi,bolo nezvyčajné, no je pravda, že teraz uz nezvyčajné nie je...no to ti žiadne meno nezaručuje. Keby som sa mala zasa rozhodnúť,tak dám zasa Lilien

@lucia062018 A aké je meno prvej dcérky? Reku akým smerom sa uberať, predpokladám, že niečo podobné budete hľadať aj pre druhú 🙂