Hľadáte nezvyčajné meno pre dievčatko?
Ahojte hľadáme meno pre dievčatko, nezvyčajné, neobvyklé ale krásne, prosím žiadne Lenky Hanky (nič proti, len to nehľadám). Prvá dcéra má meno na L a priezvisko máme na K, za všetky tipy vďaka! 🙂
Nedavala by som take co sa takmer podobaju.
Mne ako prve napadlo Lujza. Ale citala som ze k tej prvej aby sa “nemylili”. Resp neplietli ak budu mat podobne mena.
Ja mam dceru Ester. Ale uz aj tych je dnes celkom dost.
@lucia062018 Veď toto. Ja som mala inak vybrané meno pre dievča a dieťa číslo 3 Zora. A predstav si, že sa tak volá fenka mojej mamy. Vôbec ma to netrápilo. Ale dieťa číslo 3 je nakoniec chlapec.
@anna_anicka83 To mi pripomína zážitok mojej kamošky Ivety, ktorá mala psa Zorku aj spolužiačku Zorku (tá o psovi nevedela). Raz bola Zorka na návšteve u Ivety a Ivetina mama (nevedela, ako sa Zorka volá) sa dcéry opýtala, či už dala Zorke žrať.
Elyanna,Luna,Leyla,Yasemin,Tamara,Larissa,Lorena,Tamia,Nayra,Naraya,Aylin,Ylin,Leona, Viktoria, Valentina,Elissa, Nasya, Nancy...
@lucia062018 môžem vymenovať mená ktoré.len tak nepocuť, čo som v poslednom čase počula
Loriana, Aurora, Berenika, Dalma, Danuta, Dália, Zaira, Titanila, Rozina, Raisa,
@ivka225 Ja mám tiež niečo. Moja sestra má naj kamošky, ktoré majú dcéry. Jedna Leu a druhá Sáru. A jej sused oproti má dvoch vlčiakov - fenky a tie sa volajú Lea a Sára😉A raz ujo volal na psov a malá na návšteve hotová, že prečo po nej ujo kričí a ako pozná jej meno😀.
@lucia062018 My máme doma Tiffany Anabelu
A paci sa mi ešte meno Tamia , Taylor ,Soraia a Inez
Sol, Luna, Nieves, Reyes, Arantxa, Fabiola, Mafalda, Inmaculada, Remedios, Dolores, Pilar, Bienvenida, Celestina, Mercedes, Lourdes, Cruz, Maria del Señor, Penelope, Mara, Virginia, Nerea, Josefina, Candela
@rorino vazne v novinach som citala
autorke sa ospravedlnujem, ja som zatial ostala len pri pridavnom mene nezvycajne ale nie krasne :D

Lina, Liana