Inšpirácie na výber mena pre dievčatko
Ženy prosím poraďte alebo dajte inšpirácie na meno pre dievčatko priezvisko Gogolova 🙈 čím viac tie mena pozerám tým menej sa mi akékoľvek páči 🙈 mala som vybraté Ella ale priateľ sa nejako nestotožnil 😀
@nikess123 ked citis od zaciatku meno Ella daj Ella, jedneho dna sa mozno vyda a priezvisko Gogolova pojde bokom, tak to mas jedno, ale tak ci onak sa Ella hodi aj k aktualnemu priezvisku 😊
@nikess123 mne osobne sa najviac hodí k priezvisku meno Hana...ja by som vyberala možno aj podľa toho ako dieťa budú volať zdrobneninou. Deti si v škole dávajú kadejaké hanlivé prezývky Mia zmija, Kajka fajka a takéto podobné... sama som to počula ako mojej dcérke ktorá je Karolína, ale voláme ju Kaja, Kajka...ktosi povedal Kajka fajka... no nepáčilo sa mi to...
Mne by sa k tomu priezvisku páčilo krátke meno, bez g a o, tie sa už opakujú v priezvisku. Nakoľko je to jednoduché slovanské priezvisko, nekombinovala by som ho s moderným zahraničným menom. Takže za mňa Nina, Jana, Aneta, prípadne Eva. Inak sa mi tiež trojpismenove mena priečia.
@ivonluk Ivona je poľská verzia Ivany, takže stačí zájsť na sever od nás, a nájdeš ich tam množstvo, len v PL sa píše s w. 🙂
@gleep1 keď som brigádovala v jednom obchode tak dnu vošla pani s tromi psami...ušli jej a kričala na nich Zuza Jana a to tretie som v tom strese zabudla..keďže hneď prvé bolo moje a bola som.v šoku prečo na mňa kričí a ona kričala na psa 🙂 no a tu je dôkaz toho ,že ľudia môžu dat akékoľvek meno čomkoľvek....
@tianna oslovujeme ju Lili a keď bude dospelá, nech sa sama rozhodne ci chce aby ju oslovovali Lili alebo Liliana. Nechápem, čo je natom také zvláštne a prečo tu niektoré mate problém s určitými menami. Ja som Kristína všetci ma volajú Kika, keď budem stará babka, bude divne, keď ma tak niekto osloví? Keďže Kristína je tiež dlhé.
Priezvisko bude určite priatelove keďže sme spolu 13rokov plánujeme svadbu a máme 8 ročného syna ktorý ma tiež jeho priezvisko takže to netreba ani riešiť a práve som dospela asi k záveru že bude Liana ma dve verzie aj detskú Lia Lila Lilka Lianka a aj dospelácku Liana Lia čítala som všetky komentáre a tie od jednej pani že teda dievča s menom Lea Mia Ella bude v zivote neúspešne je veľmi hlúpe tvrdenie pretože si myslím že od úspechu závisia iné veci a nie krstné meno ale zbytočne riešiť samozrejme akceptujem každého názor a som rada za každý komentár podotýkam že teda v rodine aj okoli máme aj Miu aj Leu aj Sofiu a v podstate všetky mena ktoré sa mi páčia sú minúte 😂

@kuko55 jeeej,to ako vazne Zuzana?
To ma potesilo,ze niekomu sa to meno paci...
Ja som Zuzana a mne sa to nepaci,hlavne ked mi niekto povie Zuza.
No zmierila som sa s tym,lebo mi ho vybral môj otec,ktoreho naozaj veeeelmi lubim a hovori mi cely zivot Zuzanka moja🥰 aj napriek tomu,ze budem mat pomaly 50-tku🙂