icon

Je správne deťom dávať psie mená?

Včera o 17:21

Aký máte názor na to, že je čoraz populárnejšie u našich celebrít, že dávajú svojim deťom psačie-psie mená? Napríklad Hektor, Dion, atď.

Strana
z2
wolf_
Včera o 20:53
@anonym_autor

Pozerala som FB a ponúkajú tam na jednej stránke takého psa Diona. A Hektor je určite psie meno.

@anonym_autor Hektor je mužské meno gréckeho pôvodu.

anonym_4042c9
Včera o 22:17

@anonym_autor nuž žiadneho psaenom.Hektor ani Dion nepoznám. Dospelé ho chlapa Hektora áno. A som si istá že v miestnej menšine sa nájde aj Dion.
Mala.som niekoľko psov, ten súčasný sa.volá Pipo, predošlý bol Benny, potom Žemla , Buchta, Puli

anonym_a891e5
Včera o 22:20
@majka2959

@pr85 Povedz jej, že Áron bol brat Mojžiša - dočíta sa v Biblii.

@majka2959 to by on ako taký silný katolík mal vedieť 😃

adulka07
Dnes o 18:12

Máme mačku ktorá sa volá Nellka už 3 roky a manželov synovec nedávno tak pomenoval svoju dcéru...

tilly
Dnes o 18:26

Bundáš a ostatné spomenuté sú psie, ostatné sú ľudské mená.
Náš pes má kolumbijske meno, má kamošov miu, Tea, zaru apod.

wolf_
Dnes o 19:03
@anonym_4042c9

@anonym_autor nuž žiadneho psaenom.Hektor ani Dion nepoznám. Dospelé ho chlapa Hektora áno. A som si istá že v miestnej menšine sa nájde aj Dion.
Mala.som niekoľko psov, ten súčasný sa.volá Pipo, predošlý bol Benny, potom Žemla , Buchta, Puli

@anonym_4042c9 Žemla, Buchta 😅 Milé, originálne, kreatívne. V dobrom ma to pobavilo 😁

puklica13
Dnes o 19:15
@anonym_autor

Pozerala som FB a ponúkajú tam na jednej stránke takého psa Diona. A Hektor je určite psie meno.

@anonym_autor
Ty musis mat velmi nestasnty zivot

anonym_4042c9
Dnes o 19:17
@wolf_

@anonym_4042c9 Žemla, Buchta 😅 Milé, originálne, kreatívne. V dobrom ma to pobavilo 😁

@wolf_ Žemla bola sučka Labradora ,,žemlovej,, farby, Buchta mix čuvača s NO, biela s hnedo-čiernymi fľakmi

misanthropicdann
Dnes o 22:29
@anonym_autor

@anonym_autor no tieto dve mená a plno ďalších je v psom kalendári.

@anonym_autor všetky tieto psie mena sú pôvodné ľudské mena.
Neexistuje psie meno

zuzana76
Dnes o 22:42

Hektor je aj muzske meno a aj u psiv sa pouziva, podobne ako napr Bella

janulik2008
Dnes o 22:54
@viestta

Nie je to nahodou opacne, ze psi maju ludske mena? Iste, Dunco nie je ludske meno, ale Hektor ano. Aj Max, aj Lila...

@viestta my mame kocura Oskara 🤣🤣🤣

Strana
z2