Je správne deťom dávať psie mená?
Aký máte názor na to, že je čoraz populárnejšie u našich celebrít, že dávajú svojim deťom psačie-psie mená? Napríklad Hektor, Dion, atď.
Pozerala som FB a ponúkajú tam na jednej stránke takého psa Diona. A Hektor je určite psie meno.
@anonym_autor Hektor je mužské meno gréckeho pôvodu.
@anonym_autor nuž žiadneho psaenom.Hektor ani Dion nepoznám. Dospelé ho chlapa Hektora áno. A som si istá že v miestnej menšine sa nájde aj Dion.
Mala.som niekoľko psov, ten súčasný sa.volá Pipo, predošlý bol Benny, potom Žemla , Buchta, Puli
Máme mačku ktorá sa volá Nellka už 3 roky a manželov synovec nedávno tak pomenoval svoju dcéru...
Bundáš a ostatné spomenuté sú psie, ostatné sú ľudské mená.
Náš pes má kolumbijske meno, má kamošov miu, Tea, zaru apod.
@anonym_autor nuž žiadneho psaenom.Hektor ani Dion nepoznám. Dospelé ho chlapa Hektora áno. A som si istá že v miestnej menšine sa nájde aj Dion.
Mala.som niekoľko psov, ten súčasný sa.volá Pipo, predošlý bol Benny, potom Žemla , Buchta, Puli
@anonym_4042c9 Žemla, Buchta 😅 Milé, originálne, kreatívne. V dobrom ma to pobavilo 😁
Pozerala som FB a ponúkajú tam na jednej stránke takého psa Diona. A Hektor je určite psie meno.
@anonym_autor
Ty musis mat velmi nestasnty zivot
@anonym_4042c9 Žemla, Buchta 😅 Milé, originálne, kreatívne. V dobrom ma to pobavilo 😁
@wolf_ Žemla bola sučka Labradora ,,žemlovej,, farby, Buchta mix čuvača s NO, biela s hnedo-čiernymi fľakmi
@anonym_autor no tieto dve mená a plno ďalších je v psom kalendári.
@anonym_autor všetky tieto psie mena sú pôvodné ľudské mena.
Neexistuje psie meno
Hektor je aj muzske meno a aj u psiv sa pouziva, podobne ako napr Bella
Nie je to nahodou opacne, ze psi maju ludske mena? Iste, Dunco nie je ludske meno, ale Hektor ano. Aj Max, aj Lila...
@viestta my mame kocura Oskara 🤣🤣🤣
@anonym_autor veď nech si každý pomenuje kazdy kdo chce čo chce (psa mačku auto )
Napr.mňa osobne prekvapilo že v Top 10 dievčenských mien je Mia& "Miuška" (pre mňa je to meno pre 🐱🐈) a k tomu keď sa dá originál slovenské priezvisko 😆 No vrískam - ale neriešim .
@anonym_autor vies o tom, ze Dion je starobyle anticke mesto Grecku? Vyznamne archeologicke nalezisko, Hektor bol velitelom Trojskych vojsk
@viestta teba je normálne škoda, ty fakt vieš všetko.

@anonym_autor https://www.olympic.sk/jot/2024/hektor-kapustik