Kedy majú meniny Lilliany?
Ahojte žienky, chcem sa opýtať, tie co mate dcéry Liliany, kedy oslavujete meniny? Lebo my sme vždy dnes, keďže pred 10 rokmi nebolo v kalendári, potom ale vraj dali do slovenského kalendára na 20.8.. Ale v jednom kalendári je tak v inom dnes, tak vôbec neviem, ako slavite vy? Kde sa dá zistiť kedy ma presne meniny, nech mame jeden termín už na urcito? Ďakujem pekne
@warholette kto povedal ze silou mocou???? My to slávime radi a úplne zo srdca si radi oslávime deň dcerkinych menin, takže u nás je to normálne, vy keď neslavite je to vaša vec, ale my aspoň v kruhu rodine určite áno a nie preto ze musíme silou mocou, ale ze chceme😉
https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/meniny/L... Liliana ma meniny aj 20. augusta aj vcera 🙂 vsak mozete aj dva krat oslavovat 🙂
My máme doma tiež Lilianku oslavujeme 19.11 lebo pred deviatimi rokmi nebolo toto meno zapísané v slovenskom kalendári a teraz to už meniť nebudeme.
Aj ja mam doma Lilianku... ked sa narodila som nasla na nete ze 19.11 a to nam aj dobre padlo kedze sa narodila v máji... ale uz som ju v roznych kalendaroch nasla 2x aj v auguste aj january... ale nemenime... ostane Lili na novembri

kamaratka ma dcerku lili a oslavuju tiez dnes, rok co rok, je pravda, ze niekde je tak niekde inak, ale oni neriesia ten august vobec, viem, ze raz sme sa o tom bavili, ale povedala, ze uz ked maju taky zvyk, ze to menit nebudu 🙂