Kristínka alebo Karolínka
Ahojte, pre ktore z tychto dvoch mien by ste sa rozhodli vy a preco? U mna je to 50/50, neviem sa rozhodnut..
Určite Karolínka mala ho mať aj moja dcérka no nakoniec vyhrali rovnaké iniciály 😍
Karolína... skôr by som prežila prezývku Kaja ako Kika... Ale mne sa páči aj verzia Karla
Kristina sa mi paci pomenej z dovodu ze vsetky Kristiny co som poznala a poznam volali Kika, alebo este horsie Kiťa.
Krtistínka je podľa mňa krajšie, také nežnejšie a je ich momentálne menej ako Karolíniek
My každým dňom čakáme Karolínku ♥️. Páčilo sa mi už dávno, keď ešte nebola tak “v kurze”, tak snáď ich nebude v škole 5… Kristínka je tiež fajn, no tie skráteniny sa mi zdajú také fádne…
Za mňa Karolína 🤗aspoň na mňa pôsobí tak vznešene, žensky a hodí sa aj malému dievčatku, princeznička Karolínka🤗len skratka Kajka sa mi moc nepáči, ale stále lepšie ako Kristína, Kika
Ja mám Karolínku ♥ (naša Kajuška), tak so za toto meno .. a presne som sa rozhodovala medzi týmito 2 menami 🙂
Za mňa Karolinka, ja som veľmi chcela dievčatko s takým menom. A mám dvoch chalanov. Za mňa top 👌 meno.
Ako budem trosku neobjektivna, pretoze som Kristina 😂 ale Kristina je nadherne, zenske meno, ktore by som nikdy nevymenila. Volaju ma Tina, Kristy, Kris, Kristina, Kristinka… Kika ma volalo len par ludi a Kiťa som v zivote nepocula 🤣 Okrem toho ide dokopy s hrozne vela prezviskami a je velmi medzinarocne.
Skor sa mi nepaci prezyvka Kaja.
Mala som Kristínku. A veru teraz pri ďalšom dievčatku bola v hre aj Karolína. Nakoniec sme dali ibe. No Kristínka, to meno mi bude navždy vryte do ❤️. Takže za mňa je to krajšie
Ja by som dala Karolína, je to veľmi pekne meno, mne osobne sa meno Kristína absolútne nepáči.
Za mna Kristina... Ked uz vyberame mena podla prezyvky tak Kika je pre mna lepsie ako uKaja :D

za mna Kristínka, je to take zenskejsie, neznejsie a nobl.