Ktoré dievčenské meno je najkrajšie - Amélia, Šárka alebo Klarisa?
Ktoré meno je pre Vás z týchto najkrajšie ? Amélia, Šárka alebo Klarisa ?
Aj mne sa najviac paci Amelia
Jednoznacne Amelia z tychto 😉 Ale tak zalezi samozrejme, ake pocity mas z toho mena predovsetkym ty, ved to bude tvoje dieta, ty ju budes oslovovat dennodenne, no nie? Ty si ktoremu menu najviac naklonena?
Amélia
Amelka
z tychto moznosti by som vybrala klarisu.
Amélia je nádherné meno, ostatné sú pekné, ale toto je také vznešené 😉
Mne sa nepaci ani jedno, ale tak to je len moj nazor, ktory absolutne nemusis brat do uvahy 😀
@anonym_autor my mame Clarissu, nie sme ale na SK a meno dal muz ako napad. Za mna velmi pekne meno a pasuje mi k nasej malej. Volame ju Clarissa, alebo Issa, Issie, Issielein, Issbärli
Mne sa nepaci ani jedno, ale tak to je len moj nazor, ktory absolutne nemusis brat do uvahy 😀
@matkaleskova mne sa tiež nepáči ani jedno, a tých Amelii je naokolo čoraz viac
Klarisa je pekne 😉
Prosíme si na výber ďalšie a troška normálnejšie.
Z tychto ani jedno. A amelii je uz vcelku dost v mojom okoli. Namieslo klarisy skor Klaru -Klarka Klarika..Sarka za mna ceske meno a nejak sa mi nepaci...
Polistuj este v kalendári. Keby mi niekto drzal nôž pod hrdlom, vybrala by som Améliu
@anonym_autor ani jedno
Amélia
Amélia
Uf, ani jedno.. sťažmo možno Klarisu
Amélia je nádherné a ja teda nepoznám, nestretla som sa doteraz ani s jednou 🙂
amelia alebo melania alebo melissa....
@anonym_autor Horšie mená už neboli? Z týchto je najmenší hriech asi Amélia… Šarkan a Krisa by mali v škole ťažké časy. Mená fakt stvorené na šikanu. Predtým, než pomenujete dieťa, sa zamyslite, ako sa mu bude s tým menom žiť a hlavne v škole, keďže deti vedia byť zlé.
@anonym_autor Horšie mená už neboli? Z týchto je najmenší hriech asi Amélia… Šarkan a Krisa by mali v škole ťažké časy. Mená fakt stvorené na šikanu. Predtým, než pomenujete dieťa, sa zamyslite, ako sa mu bude s tým menom žiť a hlavne v škole, keďže deti vedia byť zlé.
@anonym_9a96b4 Klarisu mozes skor na Klara skratit, krisa/ krysa vzdy pochadza z mena Kristina.
@anonym_9a96b4 Klarisu mozes skor na Klara skratit, krisa/ krysa vzdy pochadza z mena Kristina.
@kiki68 Lenže deti nehľadajú pekné skratky ako Klára. Klára je napríklad pekné meno, ale Klarisu by volali Krisa. A áno, Kristínu volali tiež Krisa, alebo Krista a podobne. Viem, o čom hovorím, sama som si zažila šikanu kvôli menu
@kiki68 Lenže deti nehľadajú pekné skratky ako Klára. Klára je napríklad pekné meno, ale Klarisu by volali Krisa. A áno, Kristínu volali tiež Krisa, alebo Krista a podobne. Viem, o čom hovorím, sama som si zažila šikanu kvôli menu
@anonym_9a96b4 ja som sikanu skrz meno nezazila, ked bude mat lepsi Ipone ako zvysok, tak ju budu volat ako len bude chciet. Ci sa vobec deti budu o pst rokov spolu vobec bavit. Lebo u nas vidim to, ze vacsina deti si ide to svoje a keby rodicia nejak nechcu, tak si nepovedia viac ako Ahoj
Amelia ❤️
Ani jedno ...
@anonym_autor my mame Clarissu, nie sme ale na SK a meno dal muz ako napad. Za mna velmi pekne meno a pasuje mi k nasej malej. Volame ju Clarissa, alebo Issa, Issie, Issielein, Issbärli
@kiki68 Issbärli, to je zlaté...
Žiadne, za mňa hrôza, ale ak si musím vybrať tak Amelia
@anonym_9a96b4 dcera je kristina ma 22 a nikto kej krisa nepovedat. Vzdy mi hovori ze som jej dobre meno vybrala a je spokojna a nechcela by sa volat inak
@anonym_autor tú Larisu a Anomáliu by som dala preč, zostala Šárka....nie je to ochorenie stromov,?... prepáč, všetky mi znejú tak divne 🤣
@anonym_autor máme v rodine Améliu veľmi jej to meno pristane, voláme ju Ameli, Amelinka, no aj Natálka po mamke, veľmi sa na ňu podobá 😁...no...

Amélia