Ktoré meno vybrať pre dievčatko - Viktória alebo Laura?
Aké meno zvoliť pre dievčatko?
Viktória alebo Laura?
Ktoré sa vám páči viac?
Pre mňa sú obe krásne...
Ale neviem sa rozhodnúť...
Za mna Laura. Mne sa nepaci ked Viktoriu aj tak cely zivot oslovuju ,,Viki,,Vikina,,. 🤷🏻♀️
Ci pána, moj bratranec ma dve dcéry a presne takto sa volajú. Za mňa asi Laura. Lebo aj keď sú nahnevaní a povedia LAURA!! neznie to tak škaredo ako VIKTORIA! Aspoň teda v mojich ušiach 😁 treba si uvedomiť, že to meno budete hovoriť 100× za deň. V tomto prípade je možno Viktoria lepšie, lebo Viki je veľmi pekne meno
Viktória. Laure povieš len Laura, ale Viktórii môžeš aj Viky, alebo Tori. Môžeš sa s tým menom trosku hrať podľa nálady.
Susedia maju Lauru, tak ju volaju Laurika, Laurinka, Laurinuska....Mne to trha usi. Za mna Viktoria, z latinskeho Victoria=vitazstvo.
Ku krátkemu priezvisku sa odporúča dávať dlhšie krstné meno. A k dlhému zas krátke.
@loney_elizabeta Strašne škaredo znie že Viki....Nikto ju nebude volať Viktória lebo je to dlhé. Bude vkuse len Viki. Laura nemá zdrobneninu. Nie je oveľa krajšie meno Laura, Laurinka? ❤
Laura sa mi páči viac, lebo to je také neutrálne, nebude jej nič škaredo môcť hovoriť 🙂

@loney_elizabeta Viktória