icon

Ktoré meno znie lepšie: Timotej alebo Timon?

Dnes o 08:46

Ktoré myslíte, že znie lepšie?

Strana
z2
anonym_f8850a
Dnes o 10:25
@anonym_autor

@anonym_f8850a skus vyhladat odbornika alebo neviem rodina ti nevie pomoct? Alebo existuju rozne sedenia isto existuje sposob ako sa z toho dostať. Drzim palce. 🙂

@anonym_autor to skôr ty sa daj liečiť keď ideš takto ubližovať dieťaťu

anonym_359742
Dnes o 11:45

Ked si myslíš, že krstné meno je ublíženie,tak evidentne to nemáš v hlave v poriadku
Stáva sa
Nie každý je zdravý
Ale my normálna zdravá spoločnosť neakceptujeme nadávky a urážky
Tak skús na sebe popracovať bude ti lepšie

euka210
Dnes o 14:17

@anonym_autor urcite Timotej. Timon znie tvrdo.
Neviem, co tu zeny maju za problem, ale Timotej je pekne a bezne moderne meno, poznam min.dvoch, volaju ich Timo.
Neviem si predstavit tu reakciu, kebyze sa pytam na Emanuela, ktoreho mame my 😁...nikto s nim nema v okolo problem, na skole su dokonca dvaja 😁

patriciah1
Dnes o 14:31

@anonym_autor Timotej je krajšie, Timon sa mi vôbec nepáči 🙈

anonym_56be16
Dnes o 15:06

😁😅

zuzana76
Dnes o 15:15

Timotej a je to pekne meno, aj Timo je fajn

zuzana76
Dnes o 15:16
@euka210

Neviem, co tu zeny maju za problem, ale Timotej je pekne a bezne moderne meno, poznam min.dvoch, volaju ich Timo.
Neviem si predstavit tu reakciu, kebyze sa pytam na Emanuela, ktoreho mame my 😁...nikto s nim nema v okolo problem, na skole su dokonca dvaja 😁

@euka210 mne sa paci aj Emanuel, hodil by sa k nasmu Samuelovi

amalka07
Dnes o 16:07
@euka210

@euka210 absolútne súhlasím s touto odpoveďou, Timotej je za mňa veľmi pekné meno. A vôbec neznie detsky. Je klasické, a predsa nie až tak obkukané a má aj pekné prezývky. A teda keď už som to tu raz prečítala tak si to požičiam aj ja. Dedko Timo/dedko Timotej znie 100x lepšie ako dedko Timon. To je ako z vtipu😂

ivicatolic
Dnes o 19:57

@anonym_autor vždy to bude Timko 😊

nicicka
Dnes o 20:06

Mam Timoteja, sused Timona. Boli ako dvaja kohuti na smetisku. 😄. V poslednej dobe je to však lepsie. To len tak okrajovo ...

anonym_c3a736
Dnes o 20:15

Timotej. Ale v podstate je to jedno, aj tak to bude Timo/Timko tak či tak

31zuzi
Dnes o 20:33

My máme Timoteja, má už 22 a voláme ho Timko ,Timo 🙂

Strana
z2