Ktoré meno znie lepšie: Timotej alebo Timon?
Ktoré myslíte, že znie lepšie?
Ked si myslíš, že krstné meno je ublíženie,tak evidentne to nemáš v hlave v poriadku
Stáva sa
Nie každý je zdravý
Ale my normálna zdravá spoločnosť neakceptujeme nadávky a urážky
Tak skús na sebe popracovať bude ti lepšie
@anonym_autor urcite Timotej. Timon znie tvrdo.
Neviem, co tu zeny maju za problem, ale Timotej je pekne a bezne moderne meno, poznam min.dvoch, volaju ich Timo.
Neviem si predstavit tu reakciu, kebyze sa pytam na Emanuela, ktoreho mame my 😁...nikto s nim nema v okolo problem, na skole su dokonca dvaja 😁
Neviem, co tu zeny maju za problem, ale Timotej je pekne a bezne moderne meno, poznam min.dvoch, volaju ich Timo.
Neviem si predstavit tu reakciu, kebyze sa pytam na Emanuela, ktoreho mame my 😁...nikto s nim nema v okolo problem, na skole su dokonca dvaja 😁
@euka210 mne sa paci aj Emanuel, hodil by sa k nasmu Samuelovi
@euka210 absolútne súhlasím s touto odpoveďou, Timotej je za mňa veľmi pekné meno. A vôbec neznie detsky. Je klasické, a predsa nie až tak obkukané a má aj pekné prezývky. A teda keď už som to tu raz prečítala tak si to požičiam aj ja. Dedko Timo/dedko Timotej znie 100x lepšie ako dedko Timon. To je ako z vtipu😂
Mam Timoteja, sused Timona. Boli ako dvaja kohuti na smetisku. 😄. V poslednej dobe je to však lepsie. To len tak okrajovo ...
Timotej. Ale v podstate je to jedno, aj tak to bude Timo/Timko tak či tak

@anonym_f8850a skus vyhladat odbornika alebo neviem rodina ti nevie pomoct? Alebo existuju rozne sedenia isto existuje sposob ako sa z toho dostať. Drzim palce. 🙂
@anonym_autor to skôr ty sa daj liečiť keď ideš takto ubližovať dieťaťu