Má meno Šimon karmickú záťaž?
Mate doma Šimona? Aky je? Citala som, ze to meno je karmicky zatazene, tak ma zaujima, ci su nositelia tohto mena v pohode, alebo pojaseni, divoki, hyperaktivni,.. ? Dakujem.
akože vážne? môj šimon je v nebi, ani sa chudák nenarodil
poznám dvoch a sú gayovia...že by to bolo menom? 😲
poznám dvoch a sú gayovia...že by to bolo menom? 😲
@anonym_e74b43 poznám 4, všetci sú gayovia. Nechápem 😂
@anonym_autor kamoska ma simona. Je dost divy a besny. Ale tam to bude aj vychovou lebo druhy mu dokonale sekunduje.
@anonym_autor mam Simona. Je kludny ma 12 rokov. Sikovny . Znamky same 1 ..mozno 4 dvojky v ziackej za 6rokov..je pohodlny ,rad lezi telka tablet. Rozmysla skor hlavou ako robi rukami. Co sa tyka sportov to ho nebavi okrem vody tu zboznuje.
@anonym_autor kamoska ma simona. Je dost divy a besny. Ale tam to bude aj vychovou lebo druhy mu dokonale sekunduje.
@really8 a meno druhého? Nech si dávame pozor?😀
podľa mňa to bude tým mäkčeňom. Šimon, Matúš, Lukáš, Maroš, Rišo, všetci s Š, ktorých poznám boli ako deti dosť besní 😝😝😉
Mam synovca s tymto menom a je hyperaktivny, drzy nevychovany prvacik ktory nadava jak pohan a hryzie a bije aj svojich rodicov takze az teraz mi docvaklo ze to vlastne moze byt jeho menom a nie totalne zlou vychovou. Neblazni daj meno ake chces fakt nemozes verit na karmisticke zatazenie menom aj ked v mojom pripade by to uplne sedelo 😂
@anonym_f4e516 skoda, ze sa to ku mne dostalo, az ked uz mam syna s takym menom.vybral mu ho starsi brat. A ozaj je divoky, hyperaktivny, vybusny, ... 🫤
podľa mňa to bude tým mäkčeňom. Šimon, Matúš, Lukáš, Maroš, Rišo, všetci s Š, ktorých poznám boli ako deti dosť besní 😝😝😉
@0silvia0 synovec Lukas je inak tiez taky🙉😁
@0silvia0 rata sa aj bodka nad J? Lebo mozno som prisla na pricinu tej besnosti 🙃
@0silvia0 rata sa aj bodka nad J? Lebo mozno som prisla na pricinu tej besnosti 🙃
@simsalabim bodky a mäkčene sú problém ! Gumovať !
😂
Aj ja mám Šimona. Má energie za piatich. :D Ale ja som za to rada . Ja som.sa len bála aby nebol taká utiahnuta šedá myš ako som bola ja.
Je veľmi šikovný, má perfektnú predstavivosť, rád kreslí, pláva, a je velmi empaticky...
To nebude len menom.:D
@simsalabim myslím, že áno 😎😍
@anonym_f4e516 skoda, ze sa to ku mne dostalo, az ked uz mam syna s takym menom.vybral mu ho starsi brat. A ozaj je divoky, hyperaktivny, vybusny, ... 🫤
@anonym_autor ale prosím ťa, toto je aká kravina....To vážne veríš, že všetci Simonovia sú rovnakí?
Jedného poznám, nikdy nebol "divy" skôr naopak, introvert, veľmi inteligentný...
@anonym_autor To nie je menom, teraz je dosť veľa takých ťažšie vychovaváteľných deti, bez ohľadu na meno.
Hej ,jasné ,miesto prijatia vlastného dieťaťa a akceptovanie jeho povahy,k tomu prispôsobiť výchovu rodičov
Tak sa niečo zvaluje na karmicku záťaž
🫣
Pred časom tu jedna dospelá hľadala radu ako si má zmeniť meno, lebo má karmickú záťaž 🙂
ok. zasekli sa mi kolecka. meno. je to len zhluk pismen dobre znejucich.
zblaznila si sa?
moja kamoska ma simona je to najkludnejsie decko ake som kedy videla a to uz ma 16. pohodovy, sikovny...
ja simona nemam a je divoky besny akcny a teda nem ani ziadny makcen v mene moj syn nema.
to vazne toto?
mozno ma adhd, mozno je vela cukru, mozno ma neurologicky problem... moznosti je viac ale ani jedna sa nezaklada na vybere mena zena!

Mam synovca s tymto menom a je hyperaktivny, drzy nevychovany prvacik ktory nadava jak pohan a hryzie a bije aj svojich rodicov takze az teraz mi docvaklo ze to vlastne moze byt jeho menom a nie totalne zlou vychovou. Neblazni daj meno ake chces fakt nemozes verit na karmisticke zatazenie menom aj ked v mojom pripade by to uplne sedelo 😂