Meno Rúfus pre chlapca
Ahojte. Poznáte niekoho s týmto menom? Mám 5.r syna Richarda a chcela by som pre druheho syna meno Rúfus.
Manzelovi sa skor nepaci, vraj je to meno pre psa. Co myslite? 😅 Alebo poradite nejake meno na R? (Ja som Renáta a manzel Rudo aj priezvisko zacina na R)
Dakujem za nazor.
Mne sa moc Rúfus nepáči. Prikonila by som sa skor k menám ako Roman, Robert, René alebo Radúz.
@anonym_739242 to sa podoba mojmu, som renata, takze to nie. Este sa mi paci Ruben.
@anonym_autor Ruben je lepšie, syn mal v škôlke spolužiaka s takým menom.
@anonym_autor veľmi sa mi páči meno Rúfus,poznám nositeľa tohto mena,ale v zahraničí....páči sa mi aj meno Ruben.
Mali sme kocúra Rúfusa, takže za mňa nie. Ale keby sa to meno páčilo mne aj manželovi, bolo by mi s prepáčením úplne u prdele, že sa niekomu nepáči. No keby sa manželovi nepáči, hľadala by som niečo iné. Veľa šťastia.
@anonym_autor strašné
My sme mali Rúfusa kohúta 😅
@anonym_autor Rufus mi na prve pocutie evokuje priezvisko (Milan Rufus). A zvazila by som aj to, ze na slovensku ho len minimum ludi bude volat rufus, ale kazdy bude to meno skracovat a komolit.
Mien na R mas dost - radovan, radoslav, radomir (= rado), rastislav, roman, richard, robert, rafael, rene, rudolf, roland, raduz…
Roderik
@anonym_autor Ahoj autorka, tak mena na R napr. Roman, Radoslav, Rastislav, Radovan, Rudolf, Radim, Roland, Rene, Radomír, Rafael, Rajmund, Raduz🙂 Popravde Rufus sa mi az tak nepaci, ale ked teda hladas na R, tak z tychto co som napisala sa mi paci Roman, Rastislav a Rene🙂
Roderik, Roden, Rainer
@anonym_autor Ahoj autorka, tak mena na R napr. Roman, Radoslav, Rastislav, Radovan, Rudolf, Radim, Roland, Rene, Radomír, Rafael, Rajmund, Raduz🙂 Popravde Rufus sa mi az tak nepaci, ale ked teda hladas na R, tak z tychto co som napisala sa mi paci Roman, Rastislav a Rene🙂
@motylik2559 presbe Roman Romanko pekne a uz ho tak nepocut...a Rasťo Rastik tiez fajn
Meno Rufus nie je v oficialnom kalendariu. Inac, to meno znamena doslova "cerveny" alebo "rysavy"...
Rúfus aj mne evokuje skôr priezvisko, ale máme v rodine Reného, a znie to skvelo. Ešte by som uvažovala nad Radovanom.
@anonym_autor to už môže byť aj Rumburak...
@anonym_autor mne sa páči Robin
Rúfus je fakt hrozné meno, ak je to vôbec meno a nie priezvisko.
Rúfus je fakt hrozné meno, ak je to vôbec meno a nie priezvisko.
@ibrunova 7.4 ma meniny, je to meno ale moze byt aj priezvisko ako aj ine mena.
Roland alebo Roman
Mne sa to meno nepáči. Ked ho počujem, tak si skôr myslím, že to je priezvisko než meno. Meno Rúfus mam v rovnakej kategorii ako Vavrinec, Moríc, Urban, Imrich. Radšej by som vybrala na R: Robin, Rory, Rafael, Ronald alebo by som sa uplne odputala od toho začiatočneho R (môžete si to odôvodnit tým, že to má iba prvorodený) a druhému by som dala meno ktore obsahuje R: Artur, Oskar, Viktor, Oliver, Leonard, Alexander, Adrián…
Mne sa to meno nepáči. Ked ho počujem, tak si skôr myslím, že to je priezvisko než meno. Meno Rúfus mam v rovnakej kategorii ako Vavrinec, Moríc, Urban, Imrich. Radšej by som vybrala na R: Robin, Rory, Rafael, Ronald alebo by som sa uplne odputala od toho začiatočneho R (môžete si to odôvodnit tým, že to má iba prvorodený) a druhému by som dala meno ktore obsahuje R: Artur, Oskar, Viktor, Oliver, Leonard, Alexander, Adrián…
@talia16 mne sa zas nepaci ani jedno zo spominanych v tvojom prispevku. Nechceme ine ako na R.
@anonym_autor Robert,Roman Roland,Rastislav,Radovan,René,
@talia16 mne sa zas nepaci ani jedno zo spominanych v tvojom prispevku. Nechceme ine ako na R.
@anonym_autor Neviem, prečo si to beriete tak osobne, veď pýtali ste sa na názor a ja som sa vám snažila pomôcť. No vám asi nie je pomoci – vy chcete iba počuť, že sa to meno ostatným páči. 🤷🏻♀️
Rúfus by som nedala. Skôr Radovan, Radko, Roman.
Mne sa paci Rasťo. Rufus tiez poznam ako psa. S tym rackovanim si nerob starost moje deti maju r v strede mien a takato súvislost mi vtedy vobec nenapadla, nastastie.
..Fuso 😂
@anonym_autor Ak by som si mala vybrať z tu spomínaných, tak dám Ruben.
Za mňa celkom fajn. Ale ak sa mužovi nepáči tak skús napr Roland, Radovan, Roman...
Rufus? Čo? Ľudia vám už úplne preskočilo, to co je za meno? Chudák chlapec🙄

Panebože, tie sprosté reči, že prečo by mali byť všetci na R. Lebo to tak chcú asi, nie? 😀 Ostatných to zaujímať nemusí. My sme mali ale škrečka Rufusa, tak neviem, fakt to vo mne evokuje zvieratko 😀 😂