icon

Meno Rúfus pre chlapca

Dnes o 06:58

Ahojte. Poznáte niekoho s týmto menom? Mám 5.r syna Richarda a chcela by som pre druheho syna meno Rúfus.
Manzelovi sa skor nepaci, vraj je to meno pre psa. Co myslite? 😅 Alebo poradite nejake meno na R? (Ja som Renáta a manzel Rudo aj priezvisko zacina na R)
Dakujem za nazor.

eru331
Dnes o 08:05

Panebože, tie sprosté reči, že prečo by mali byť všetci na R. Lebo to tak chcú asi, nie? 😀 Ostatných to zaujímať nemusí. My sme mali ale škrečka Rufusa, tak neviem, fakt to vo mne evokuje zvieratko 😀 😂

lauriik
Dnes o 08:18

Mne sa moc Rúfus nepáči. Prikonila by som sa skor k menám ako Roman, Robert, René alebo Radúz.

anonym_739242
Dnes o 08:20
@anonym_autor

@anonym_739242 to sa podoba mojmu, som renata, takze to nie. Este sa mi paci Ruben.

@anonym_autor Ruben je lepšie, syn mal v škôlke spolužiaka s takým menom.

ivanka33
Dnes o 08:26

@anonym_autor veľmi sa mi páči meno Rúfus,poznám nositeľa tohto mena,ale v zahraničí....páči sa mi aj meno Ruben.

anonym_7d14d6
Dnes o 08:30

Mali sme kocúra Rúfusa, takže za mňa nie. Ale keby sa to meno páčilo mne aj manželovi, bolo by mi s prepáčením úplne u prdele, že sa niekomu nepáči. No keby sa manželovi nepáči, hľadala by som niečo iné. Veľa šťastia.

ankare
Dnes o 08:49

@anonym_autor strašné

anonym_688fc3
Dnes o 08:51

My sme mali Rúfusa kohúta 😅

sissy27
Dnes o 08:53

@anonym_autor Rufus mi na prve pocutie evokuje priezvisko (Milan Rufus). A zvazila by som aj to, ze na slovensku ho len minimum ludi bude volat rufus, ale kazdy bude to meno skracovat a komolit.
Mien na R mas dost - radovan, radoslav, radomir (= rado), rastislav, roman, richard, robert, rafael, rene, rudolf, roland, raduz…

alenka58
Dnes o 09:05

Roderik

motylik2559
Dnes o 09:12

@anonym_autor Ahoj autorka, tak mena na R napr. Roman, Radoslav, Rastislav, Radovan, Rudolf, Radim, Roland, Rene, Radomír, Rafael, Rajmund, Raduz🙂 Popravde Rufus sa mi az tak nepaci, ale ked teda hladas na R, tak z tychto co som napisala sa mi paci Roman, Rastislav a Rene🙂

anonym_e7d21c
Dnes o 09:21

Roderik, Roden, Rainer

slavomira236
Dnes o 09:46
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka, tak mena na R napr. Roman, Radoslav, Rastislav, Radovan, Rudolf, Radim, Roland, Rene, Radomír, Rafael, Rajmund, Raduz🙂 Popravde Rufus sa mi az tak nepaci, ale ked teda hladas na R, tak z tychto co som napisala sa mi paci Roman, Rastislav a Rene🙂

@motylik2559 presbe Roman Romanko pekne a uz ho tak nepocut...a Rasťo Rastik tiez fajn

muzula
Dnes o 10:32

Meno Rufus nie je v oficialnom kalendariu. Inac, to meno znamena doslova "cerveny" alebo "rysavy"...

anonym_44584e
Dnes o 10:35

Rúfus aj mne evokuje skôr priezvisko, ale máme v rodine Reného, a znie to skvelo. Ešte by som uvažovala nad Radovanom.

anonym_2fa002
Dnes o 10:46

@anonym_autor to už môže byť aj Rumburak...

nlk
Dnes o 11:20

@anonym_autor mne sa páči Robin

ibrunova
Dnes o 11:29

Rúfus je fakt hrozné meno, ak je to vôbec meno a nie priezvisko.

autor
Dnes o 11:48
@ibrunova

Rúfus je fakt hrozné meno, ak je to vôbec meno a nie priezvisko.

@ibrunova 7.4 ma meniny, je to meno ale moze byt aj priezvisko ako aj ine mena.

anonym_744422
Dnes o 11:55

Roland alebo Roman

talia16
Dnes o 11:57

Mne sa to meno nepáči. Ked ho počujem, tak si skôr myslím, že to je priezvisko než meno. Meno Rúfus mam v rovnakej kategorii ako Vavrinec, Moríc, Urban, Imrich. Radšej by som vybrala na R: Robin, Rory, Rafael, Ronald alebo by som sa uplne odputala od toho začiatočneho R (môžete si to odôvodnit tým, že to má iba prvorodený) a druhému by som dala meno ktore obsahuje R: Artur, Oskar, Viktor, Oliver, Leonard, Alexander, Adrián…

elviku11
Dnes o 12:08
@anonym_autor

@ibrunova 7.4 ma meniny, je to meno ale moze byt aj priezvisko ako aj ine mena.

@anonym_autor mne sa to meno páči. Je také klasické, a pritom krásne, neotrepané 🙂

autor
Dnes o 12:36
@talia16

Mne sa to meno nepáči. Ked ho počujem, tak si skôr myslím, že to je priezvisko než meno. Meno Rúfus mam v rovnakej kategorii ako Vavrinec, Moríc, Urban, Imrich. Radšej by som vybrala na R: Robin, Rory, Rafael, Ronald alebo by som sa uplne odputala od toho začiatočneho R (môžete si to odôvodnit tým, že to má iba prvorodený) a druhému by som dala meno ktore obsahuje R: Artur, Oskar, Viktor, Oliver, Leonard, Alexander, Adrián…

@talia16 mne sa zas nepaci ani jedno zo spominanych v tvojom prispevku. Nechceme ine ako na R.

anonym_7cf82f
Dnes o 13:03

@anonym_autor Robert,Roman Roland,Rastislav,Radovan,René,

talia16
Dnes o 13:07
@anonym_autor

@talia16 mne sa zas nepaci ani jedno zo spominanych v tvojom prispevku. Nechceme ine ako na R.

@anonym_autor Neviem, prečo si to beriete tak osobne, veď pýtali ste sa na názor a ja som sa vám snažila pomôcť. No vám asi nie je pomoci – vy chcete iba počuť, že sa to meno ostatným páči. 🤷🏻‍♀️

kristina2412
Dnes o 13:15

Rúfus by som nedala. Skôr Radovan, Radko, Roman.

evkamotka
Dnes o 13:19

Mne sa paci Rasťo. Rufus tiez poznam ako psa. S tym rackovanim si nerob starost moje deti maju r v strede mien a takato súvislost mi vtedy vobec nenapadla, nastastie.

anonym_8d4ebf
Dnes o 13:34

..Fuso 😂

anonym_2394ec
Dnes o 13:39
@anonym_autor

@anonym_autor Ak by som si mala vybrať z tu spomínaných, tak dám Ruben.

anickaaa6aaa
Dnes o 13:40

Za mňa celkom fajn. Ale ak sa mužovi nepáči tak skús napr Roland, Radovan, Roman...

bielasovicka
Dnes o 14:21

Rufus? Čo? Ľudia vám už úplne preskočilo, to co je za meno? Chudák chlapec🙄