Meno Rúfus pre chlapca
Ahojte. Poznáte niekoho s týmto menom? Mám 5.r syna Richarda a chcela by som pre druheho syna meno Rúfus.
Manzelovi sa skor nepaci, vraj je to meno pre psa. Co myslite? 😅 Alebo poradite nejake meno na R? (Ja som Renáta a manzel Rudo aj priezvisko zacina na R)
Dakujem za nazor.
A to k čomu je dobré aby ste všetko mali na R? 😏
Ešte keď náhodou nebude vedieť vysloviť r bude to paráda no
@parvinka0001 Veľa ľudí má v mene R a rackuju, hrôza.
@anonym_autor Rúfus je zaujímavé meno, tak ak ho chcete dať, môžete. To, že chcete byť komplet všetci na R je vaša voľba.
Ruben je skratka Ruby ,Ruby Rhod bol ten šibnutý moderátor z filmu Piaty element.😉
Rex alebo Romualdo ste už premysleli? 😁
Ja by som to meno nedala. Myslím si, že ľudia si budú myslieť že Rúfus je jeho priezvisko.
Ja mám veľkú asociáciu s Milanom Rúfusom.
Poradim trochu modernejsie meno, Roan
@anonym_739242 to sa podoba mojmu, som renata, takze to nie. Este sa mi paci Ruben.
@anonym_autor urcite Ruben krajšie ako Rúfus. O veĺa
Pýtaš sa na názory, ale reálne ťa vôbec nezaujímajú. Navrhované mená na R sa ti nepáčia a všetkých sa snažíš presvedčiť, že meno Rúfus je fajn. Tak načo sa pýtaš? Netradičné mená sú často okolím nepochopené. Rozmýšľala si aj nad tým, ako ho budú volať ostatní? Rufo? Rufko? Rufy? ver, že Rúfus to nebude. Minimálne v škôlke a v škole nie. Ja by som do takého mena nešla 🤷♀️
Hlavne netreba mysliet len na seba. Chapem ze chces vsetky mena na R ale naozaj uz vyber take aby sa tvoj syn netrapil skrz to. Kludne aj na to R teda...
Mne sa tiez pacia niektore zahranicne mena ale mame jednoduche kratke priezvisko takze by to vyzeralo strasne a to by som synovi nespravila
@anonym_autor mňa napadá Milan Rúfus, beriem to ako priezvisko, a to je aj meno.... Roman,Roland, René, Róbert
Ruben je skratka Ruby ,Ruby Rhod bol ten šibnutý moderátor z filmu Piaty element.😉
Rex alebo Romualdo ste už premysleli? 😁
@anonym_b83fb3 Raduz, Robin, Ryan, Roderik, Rafael sa mi naozaj nepacia. Pisala som, ze je este v uzsom vybere Ruben… mozno aj Ronald.
@anonym_4c98ec Mame Richarda a nikto mu meno nekomoli, vsetci ho volaju Richard. Ja som Renata a nikto mi nevymysla debilne zdrobneniny, komoleniny, ani keby bol dalsi syn Rufus, Roland, tak by sme ho inak nevolali. Ziadne Rufko, Rufo, Fus, atd. Aj manzela volaju len Rudo, ako sa vola. Ziaden rudy, rudinko, rudko.
@anonym_b83fb3 Raduz, Robin, Ryan, Roderik, Rafael sa mi naozaj nepacia. Pisala som, ze je este v uzsom vybere Ruben… mozno aj Ronald.
@anonym_4c98ec Mame Richarda a nikto mu meno nekomoli, vsetci ho volaju Richard. Ja som Renata a nikto mi nevymysla debilne zdrobneniny, komoleniny, ani keby bol dalsi syn Rufus, Roland, tak by sme ho inak nevolali. Ziadne Rufko, Rufo, Fus, atd. Aj manzela volaju len Rudo, ako sa vola. Ziaden rudy, rudinko, rudko.
@anonym_autor Ruben aj Ronald je ešte celkom ok. Rúfus by som ja osobne svojmu dieťaťu nedala. Tiež mám k tomu menu asociáciu s mačkou/psom..
@anonym_autor nie, on sa nevolá Rudo, ale Rudolf. Takže aj jeho volajú zdrobnene. A neverím, že Richarda nikto nevolá Rišo.
@anonym_autor nie, on sa nevolá Rudo, ale Rudolf. Takže aj jeho volajú zdrobnene. A neverím, že Richarda nikto nevolá Rišo.
@bielasovicka ty vies ako sa vola moj muz, lepsie nez ja? vola sa Rudo, nie Rudolf. 😆
Meno Rudo na Slovensku neexistuje, rovnako ako Maťo, Miro alebo Peťo.
@muzula manzel ma mamu zo zahranicia a tam je to pouzivane. Ani Robin, Rodrigo ci ake mena boli spominane na Slovensku neexistuju ale v zahranici su vyuzivane.
@bielasovicka ty vies ako sa vola moj muz, lepsie nez ja? vola sa Rudo, nie Rudolf. 😆
@anonym_autor takže v rodnom liste ma Rudo? A kedy ma meniny?
RUFUS je super meno. Unikatne. Mne dali na svoju dobu unikatne meno rodicia. S manzelkou sme dali detom unikatne mena. Netreba sa bat, alebo si vsimat nazory ostatnych. Ked to tak citis, daj. Deti ho prijmu vo svojej dobe. To, ze niektori rodicia nedokazu zniest zmenu, je ich osobna vec. 😉
RUFUS je super meno. Unikatne. Mne dali na svoju dobu unikatne meno rodicia. S manzelkou sme dali detom unikatne mena. Netreba sa bat, alebo si vsimat nazory ostatnych. Ked to tak citis, daj. Deti ho prijmu vo svojej dobe. To, ze niektori rodicia nedokazu zniest zmenu, je ich osobna vec. 😉
@bielasovicka 30.2.
@supermario Dakujem, uvidime, ako sa dohodneme🙂
@bielasovicka 30.2.
@supermario Dakujem, uvidime, ako sa dohodneme🙂
@anonym_autor ha ha ha, veľmi vtipné.
Takže predsa viem lepšie ako sa tvoj muž vola.
Mne sa napriklad paci ze ste vsetci na R nepride mi natom nic divne. Rufus sa mi nepaci, hladala by som ine, ale bude to tvoj syn 🙂 musite byt vy spokojny
@anonym_autor ha ha ha, veľmi vtipné.
Takže predsa viem lepšie ako sa tvoj muž vola.
@bielasovicka ked myslis, nemam energiu na tieto jednoduche dotahovacky. Je Rudo, nie Rudolf ale jasne, ty vies najlepsie. Lebo meniny su velmi podstatne😀
@bielasovicka ked myslis, nemam energiu na tieto jednoduche dotahovacky. Je Rudo, nie Rudolf ale jasne, ty vies najlepsie. Lebo meniny su velmi podstatne😀
@anonym_autor vidím ze nechceš rozumieť. Ale nevadí.
@anonym_autor vidím ze nechceš rozumieť. Ale nevadí.
@bielasovicka comu nerozumiem? Jasne som sa vyjadrila, ani to nie je predmetom diskusie a ty si ma zacala poucat, ako sa vola moj muz a ci oslavuje meniny na Rudolfa, ked sa vola Rudo. 🤷🏻♀️
@bielasovicka comu nerozumiem? Jasne som sa vyjadrila, ani to nie je predmetom diskusie a ty si ma zacala poucat, ako sa vola moj muz a ci oslavuje meniny na Rudolfa, ked sa vola Rudo. 🤷🏻♀️
@anonym_autor nevyjadrila si sa jasne. Stále si nenapísala kedy ma meno Rudo meniny v kalendári.
Roman,Romankoooo,to sa tak pekne vysvetluje,ehm vyslovuje😂 Ale vazne,je to pekne a nie casto pouzivane meno. Mam takeho brata😁 Alebo Rene,ale Rufus je fakt skor pre kocura.
To mu radsej daj meno Rorry, mas tam r viac krat a znie to viac moderne ako nejaky sob co sane vianocne taha. Syn mozno bude zit v zahranici raz, toto meno by bolo na pohodu.
Rufus meno ani neexistuje. To teraz si niekto len tak vymyslí? Inak je otrasné. Pripomina mi to slovo ako pes Fúzik.
Richard urcite nie je otrasne meno.. ale Rufus ano, minimalne uplne zastarale, myslim, ze ano pre psa (aj v rozpravkach su a ked hodis do google, uvdis kolko psov ti vyhodi), pripadne to evokuje spisovatela = priezvisko... Ani vyznam, povod tohto mena sa mi vemi nepaci. Bonifac je na tej urovni pre mna. Pri vybere mena nemas pozerat na pismenko, ale na to ze tento clovek s tym menom bude chodit do skoly, bude chodit do prace, bude to dospely chlap... nik si vtedy nebude hovorit ze oo to su Risko a Rufusko... nie bude to clovek sam za seba. Chalanom treba tak riadne mena, pasujuce k priezvisku, primerane moderne. zase nie kazdy musi byt Jakub a .. ale ani Romualdo
Ak na R.. tak Roman, Robin mozno, ale rufusa by som nedala.. nedala by som ani mena ak o rene a kadejake exotiky.. ale to som ja samozrejme :D
@muzula manzel ma mamu zo zahranicia a tam je to pouzivane. Ani Robin, Rodrigo ci ake mena boli spominane na Slovensku neexistuju ale v zahranici su vyuzivane.
@anonym_autor Robin existuje, Rodrigo spanielska verzia to moze byt napr k nasmu Roderik a aj ten ma meniny.
Rufus meno ani neexistuje. To teraz si niekto len tak vymyslí? Inak je otrasné. Pripomina mi to slovo ako pes Fúzik.

Aj ja sa priklanam skor k Rubenovi. Rufus mi pride tvrde.