Meno Vanessa verzus Melánia
baby aký máte názor na tieto dve mená??😇
za mna ani jedno su aj krajsie mena a poslednu dobu ich rodicia dost casto davaju dievcatam
Ja mám 15rocnu Vanesu, svoje meno má rada - aspoň niečo sme spravili ako rodičia dobre 🙈🙈😉 ale často si píše dve s ...aj mi vyčíta, že som dala len jedno.
Takže moja rada je, dajte meno ako cítite, to že niekto napíše ani jedno, lebo ich je veľa...ach Bože 🙄🙏
v slovenskom kalendari je s jedny s? ani som nepozerala ze jak to tam je
manzel mi minule hovori nedavajme s dvoma s lebo sa sa jej budu smiat ze je ss sacka 😀😀😀 zas dakto hovori ze to je ciganske meno :D neviem kazdy rodic da take ake sa mu paci... uz dajte s dvoma ked sa Vam tak viac paci 🙂
určite si to napiste na papier aj s priezviskom meno treba rozhodne dopasovat trosku aj ku priezvisku 🙂
A hodí sa taká Vanessa k priezvisku? Či to je nejaká Vanessa Slaninová alebo Roháčová? Melánia mi príde ako na starú babu, tiež je jedna v manželovej rodine a volajú ju Melanka 🙄🤔 Za mňa ani jedno, veď toľko je iných pekných mien.
Vanessa Pastierová... 🤔 Prepáč, mne osobne sa to nehodí. Samozrejme, je to iba vaše rozhodnutie, len vravím, keďže si sa predtým pýtala
máme v rodine aj aj 🙂 Vanesa s jednym s sa podľa mňa hodi k priezvisku viac, ale Melánia má viacej možností na oslovenie, Melanka, Melinka, Mel, Melča, Meli a tiež Mela, keď ta nahnevá :D
ja inac nechapem tie rady, aby meno hodilo k priezvisku -- to ste sa aj vydavali podla tejto rady? :DD aby sa vase meno hodilo k novemu priezvisku? :D
K slovenskému priezvisku by som skôr dala nejaké pekné slovenské meno. Ale z tých 2 by som dala radšej Melaniu.
mne sa extra nepáči ani jedno... ozaj radšej nejaké pekné slovenské... ja tieto akože modernejšie moc neuznávam... hlavne treba vyberať meno tak aby sa hodilo k dospelej žene (predsa len dcéra bude dlhšie dospelá ako dieťa) napr. mne vždy dvihne tlak pri mene Lilly akože do 5 rokov je to krásne ale ked sa vám tak predstaví 40 ročná žena??? no ako za trest 🙂 ale ked z týchto dvoch tak asi Melánia mi príde univerzálnejšia
Inak rada by som vypočula návrhy na "slovenské meno", lebo ak myslíte Katku a Zuzku, tak tie sú presne tak slovenské ako Melánia a Vanessa, teda vôbec
@queen_el ....no asi tak....len pekne slovenske mysleli asi Anna,Alzbeta,Maria....a tot vsjo....ved aj Melania je v kalendari...minule sme si s muzom pozreli vsetky casti Alzbetin dvo a Cervene vino....co tam sa generacne prestriedalo tych vsakovakych krstnych mien...a este v akom case boli diela napisane. Ze dnesne moderne mena. Matias,Filip,Šimon,Samuel,....
Skor asi Melánia tych je podla mna malo ( ja poznam jednu ) Vanesa mi pride že ich je už straaaaašne vela a poznam vela ciganiek čo maju Vanesu 😃 ( nič v zlom )

ja davam dcere meno Vaneska tak za mna Vanesa ale s jednym s :D