Mia verzus Karolína
Ktore meno sa viac paci vam a preco?
Aj mne sa viac páči Mia,ale ani Kaja,Lina-Karolina nie je škaredé 😌. Asi napíš na papieriky,skrč a vytiahni si jedno 😄. Oba sú pekné 😊.
Práveže ja nepoznám žiadnu Miu, zato Karolínka je skoro na každom ihrisku 🤷🏼♀️
Ale mne sa ani jedno nepáči
Daj si to, ktore sa vam doma paci viac, nie podla cudzich, s tym by som sa nevedela stotoznit absolutne. Vzdy pride otazka "mami preco ste mi dali take meno?" .....odpoved: konzilium na MK vybralo🤭
Ale vazne, aj Karolina a aj Mia je znacne rozsirene meno, cize radial cesta vyberu urcite nevedie. Neznasam, ked Karoline niekto vravi Kaja, Lina alebo Roly😖, ved to su uz uplne ine mena😁 Mia je Mia a znie to fakt pekne, uz kebyze si.to.mam odovodnit pre seba
@ddaassuullaa konzílium na MK 😀 podľa mňa stačí v rodine otvoriť túto tému a hneď bude vidieť, čo všetko kto má proti tomu ktorému menu. My sme si proste s mm vybrali a ostatným len oznámili. Aj tak mal vždy niekto nejaké pripomienky. Ale zvykli si na tie mená.
@spadnutaslivka ved jasne, mena sme vyberali sami, pri dcere uz do vyberu zasahoval aj synator (prehlasovali ma, nemam svoju roky vytuzenu Katku😁). A nazor rodiny alebo cudzich som.mala s prepacenim vzdy niekde, nase dieta - nas vyber. My sa budeme "zodpovedat" pri otazke, preco sme dali prave to meno. A obaja sa pytali veru😁 synovi sa rata, ze meno ma po papagajovi (naozaj, dovtedy sa bezne nevyskytovalo🤭), u dcery to bolo narocnejsie, ked mi zatrhli Katku
My máme doma Miu a sme spokojní 🙂 Neviem, kde sa teda pohybujú tie ostatné, keďže podľa tuto vyjadrení by mala byť každá druhá, ale tak napr v našej škole, kde je cez 800 detí sú s menom Mia presne tri. Zato Emka je tam 20x, Terezka 16x, Nina 14x, Sofia 12x atd
na mna je Mia prilis kratke a Karolina prilis dlhe.. Zo zdrobneniny Mijuška mam vyrazky.. Obmenila by som ich na Mila a Lina (oba keksy, viem, co uz) 😉
Keď sa nevieš rozhodnúť, tak daj obi dve 🤷🏽♀️😅
Karolína a Mia sa k sebe podľa mňa hodia❤️

Mne Mia.