Nápady na mená pre dievčatko? Poradíte?
Dobry den, viem ze takato tema tu uz bola vela krat. Ale prosim ake dievcenske mena maju vase deticky, a ak dieta zatial nemate ake sa vam pacia dievcenske mena? Potrebujem 5 mien. Tak sme sa rozhodli s muzom, ze ja dam zoznam 5 mien, muz zoznam 5 mien a nejako vyberieme. Zatial mam len Natalka a Hanka. Ziadne dalsie neviem vybrat. Dakujem za pomoc.
@anonym_autor Karolína, Márína, Michaela
@anonym_autor Olívia, Nelka, Ninka, Mia,Stella, toto bol môj zoznam mien, nakoniec padla Olivka 🙂
@anonym_autor mne sa páčia Júlia, Ariana, Izabela - Bela, Eliška - Ela...
Kukni Dunaj: Alenka, Eva, Kristína, Lucia, Klára, Emília, Eliza, Lena, Mária, Anna, Sarlota, Johanka …..pozrieš seriál a máš hneď 10 mien
@anonym_autor Alžbetka
Andrea, Paulína, Adela, Stela, Karolína a Emília.
Marina, Zuzana, Anna, Elena, Hanka, Ester, Alexandra
@anonym_autor však keď vieš ,že tu bola téma už stokrát, tak si ich pozri a nemusíš zakladať ďalšiu zbytočnú tému
@anonym_autor Natália, Hana - Amélia, Olívia, Ema, Nina, Karina, Alžbeta, Dominika, Adela, Liana, Zoja, Lívia, Helena.
Margareta, Magdalena, Terezia, Katarina
Mne sa v poslednej dobe velmi paci Kamila (doma mam Stelu)
Ja mám Júliu a keby mám ešte jedno dievčatko, tak by bola Marina. No budeme mať chlapčeka
mne sa velmi paci margareta
Kristina. Karolina, Lenka 😀
Monika, Lucia, Silvia, Simona, Katarína, Tereza, Júlia, Sára, Klára, Aneta, Adela, Kristína , Emília, Magdalena, Nina, Diana, Sandra, Dominika ..;)
@anonym_autor ja mám Margarétu, ale páči sa mi aj Klára alebo Katarína. Závisí aj od priezviska. 😊
Lucia. Kratke, medzinarodne (Lucy), bez speci znakov. Ma aj dobre peknu decku verziu - Lucka, ultrakratku -Lu a potom sa da pouzit aj dlha Lucifer ked robi neplechu

Anna, Timea, Lenka, Nina, Stela