Názory na meno Timotej pre chlapca?
Čo si myslite o mene Timotej alebo Timotei?
Má niekto vo vašom okolí toto meno?
@anonym_autor kamarátka ma dvojičky Timka a Tamarku
@anonym_autor kamarátka ma dvojičky Timka a Tamarku
@anonym_172006 krásna kombinácia
My máme. Má už 16.
Podla knihy Meno je Vas osud ma meno Timotej silne karmicke zatazenie
Preto sme ho nedali
celkom Ok.
Nic si nemyslim, nemam v okoli ziadneho Timoteja. Ale je to uplne normalne muzske meno.
Otrasné meno. Príde mi to ako "pomotaný". Proste nie.
Ja som chcela,ale mal ho uz brat tak som nechcela davat aj ja
Mne sa veľmi páči 🩵 Sama nad ním uvažujem ak by som mala niekedy syna. Malý Timko, Timi- nádherné, aj pre dospelého Timo, Timotej 🩵 Super voľba 🙂
Ja som nad tym menom tiez premyslala, je pekne, ale nieco mi na nom tak nesedi, neviem to tak uplne pomenovat.. a hej, tiez mame v susedstve psa Tima, tak to m uz tiez trocha odradilo 😆… Ale v zasade je to podla mna pekne meno, len ja som musel hladat nejake, ktore mi sadne viac. 🙂
@anonym_autor Mne sa velmi paci. Ale kolegyna ma psa, ktory sa vola Timo. Tak sme ine meno vybrali. S kolegynou sa aj stretavame, a bolo by naozaj blbe, ze psik aj dieta maju rovnake meno 😀.
@anonym_b315c0 poznám pani, ktora dala xxx meno dcere a o par rokov take iste aj fenke 🤣
Ahoj, len výslovnosť: Tymotej, Tymoťej, Ťimoťej, Ťimotej.... Rad tvrdo, raz mäkko 😵💫
Aj môj je Timotei s i na konci.. ale voláme ho Timo, to ma najradšej..
Velmi sa mi páči aj poľská verzia - Tymoteusz..
@anonym_autor Veľmi pekné meno. Poznám Timoteja v každej vekovej kategórii a je to výborné meno ako pre dieťa, tak aj pre starca.
Ked bude starší nikdy ho nebudu volať Timotej,bude podľa mňa Timo..moja suseda má a stale mu vraví Timko-mne sa to nepáči.ma 9 rokov ešte ani raz som nepočula aby mu povedala Timotej

@anonym_autor Mne sa velmi paci. Ale kolegyna ma psa, ktory sa vola Timo. Tak sme ine meno vybrali. S kolegynou sa aj stretavame, a bolo by naozaj blbe, ze psik aj dieta maju rovnake meno 😀.