icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

tanaalexdenis
27. apr 2022

Keby som mala ďalšieho syna bol by Bruno.
Hubert je tiež nezvyčajné,ale čítala som popis mena tak ma sklon k alkoholu 🙈.
My máme Sylvester nepoznám nijakého ani v širokom okolí taký nieje.Volame ho Sylvester alebo Sylvestrik.
Pre mňa najkrajšie na svete mužské meno je ALEXANDER(najstarší syn sa tak volala)už na ZŠ sa mi to meno páčilo no neviem ako som k nemu prišla.Aj keď to je v podstate bežné meno.

jasminna
27. apr 2022

moja susedka má Jonáša

takajedna
27. apr 2022

@gondyo áno, dosť.

yanni
27. apr 2022

@k16k18 Amir/Amira sa vyskytuje v arabskom/moslimsko svete. Zili sme roky v Middle East v multi-kulti spolocnosti, tam bolo mieeeeeeeen. Mna uz neprekvapi nijake meno.

adma11
27. apr 2022

Mne sa velmi paci ELIAŠ...ale i NIKO, JONÁŠ a FLORIÁN.

habibim
27. apr 2022

@yanni taktiež aj na Balkáne, mam suseda, vola sa Amir a kamošku mam Amiru, aj Asmiru..

@desgaire ja mam dvoch synov, Enver a Ensar, ale nikdy som ne preferovala slovenské mená... Ale ak by som dávala, tak mne sa páčia Martin a Marián, tak sme sa mali volať ja a sestra, kým sa nevedelo, že sme dievčatá, a tak sme Mária a Martina... Ani som dlho nepočula, zeby niekto také mená ešte dával na svk

bagerka
27. apr 2022

@desgaire my máme Linus. Naše top boli Aurel, Július, (Rafael ,Arthur, Benedikt ) Poznám 3 Maximov , žiadneho Artura ani Gregora. Krásne mužské mena

slavka88
27. apr 2022

@desgaire my máme Artura, keď bol malý tak sme ho volali Arturko, teraz bude mať 7rokov a myslím že od 5tich ho voláme Artur, sám tak chcel že on je už veľký... Samozrejme niekedy je Arturko aj teraz ❤️
V okoli žiadneho Artura nemáme, ale boli sme na zápis do školy, a tam som počula, že nejakého Artura tam už majú...tak budú dvaja Arturovia na škole 🙂

yanni
27. apr 2022

@habibim Ano a hlavne moslimske rodiny davaju take meno. Ale pravidlo to nie je. Je to aj regioanlne dane. My mame spriatelenu rodinu z Uzbekistanu a mladsia dcera sa vola Amira.

petik22
27. apr 2022

@abet mna tiez napadlo,ak chce mimo top 20 - stefan,jozef,anton 😀

vanilka83
27. apr 2022

@desgaire Eduard, Joshua, Klement, Klementín,Aurel,Emil,Milo,Krištof

heymissg
27. apr 2022

@yanni jeej tak som nie jediná čo má deti na A😀 ja mám staršiu Anetku a na iné písmeno by som fakt nedávala😀

54tinka54
27. apr 2022

@desgaire my máme Timoteja, ak by sme ešte mali aj druhého synčeka tak by bol Gabriel 🙂

magdalenal
Autor odpoveď zmazal
adula3334
27. apr 2022

Ja mam Maximilián - nevolám ho tak, iba manžel (je Nemec, tak zdrobneniny mu nejdu z úst), ja ho volám Maxim. A Tobias.
Ďalší chlapček by bol Jonas (bez makcena)

zun
27. apr 2022

Titus

marlene
27. apr 2022

My mame jakoba jonathana . Zijeme ale v zahranici , jakob jonathan je uz dospely muz a vtedy bola vlna jakubov na slovensku, tu bolo meno jakob povazovane za sedliacke meno a kazdy sa mi cudival, preco som ho vybrala. Posledne roky je uz aj tu meno jakob velmi popularne. Svokor je georg , to sa mi celkom paci.
Zo starsich muzsky h sa mi paci vincent, viktor, jan , zacharias ,alfred, rudolf.

toscania
27. apr 2022

@yanni prvy je Matej a treti Maximilián....az bude piaty, tak bude Miloslav - Milko❤ a ako zvyknu Manfredov volat? My nasmu vravime Manfynko, Manfy, Many, Manynko, Many❤

mata128
27. apr 2022

@desgaire my mame Alex a Maxim

tanaalexdenis
27. apr 2022

@martina28p my Huga máme

optimistka
27. apr 2022

Starsi syn je maxim - maxo, maxik. Mladsi felix - v podstate tak mu hovoria vsetci. Chalani mojej sestry : Kristof ( s makcenom na s), Fedor. Inak fajn je aj Viktor.

meiwe
27. apr 2022

My máme Gregora poznám ešte Zoran, Zeman, Artur, Maximilián, Gustáv, Timur

lanah
27. apr 2022

@majka002 my máme tiež Ferka a pozná ho celá škola lebo sa volá Ferko...Maximov má 3 v triede, Sebastiánov 2 v triede...koľko ich musí byť v celej škole...

popoluskaxy
27. apr 2022

My máme Valéra😍 další kandidáti boli: Jerguš, Bohdan, Gabriel, Kornel, Aurel, Florián, Fabian, Koloman, Valter, Milo. Ďalšie máme dve dievčatá (Viola a Malvina), takze už z chlapčenských nevyberiem 😁
V okolí poznám Gregora, Alana, Benjamina (tých je dosť), Timoteja (tiež frekventované), Artura, Damiana, Olivera… no skratka, keď dáš toho Štefana, Jána, Gusta, Rudolfa, Svätopluka, atd., budeš viac netradičná😄

bambula2605
27. apr 2022

@ivkadarko najkrajšie meno ❤️ Dárius 😊 Ak by som mala ešte jedného syna, tak 100% a bez debaty by k nášmu Matiasovi pribudol Dárius. Ak dievčatko, tak Zora 😊

janinkalc
27. apr 2022

Ja mám synov: Branislav, Radovan a Zoran. Zvažovali sme ešte Borisa, ale Zoranko vyhral. Radko občas počujem ale veľmi malo tiež... Mena niesu nezvyčajné ale niesu ani v top desať, to by sme ani nechceli 🙃

lanah
27. apr 2022

podľa môjho e-shopu najviac frekventované mená: Sebastián, Maxim (Max, Maximilián), Adam, Artúr, Samuel, Alex (Alexej/y), Tobias, Damián, Šimon, Nicolas, Oliver, Leonard, Lukáš/Lucas/Lukas

csillagvirag
27. apr 2022

Ja mám Maximilián❤️

terezka023
27. apr 2022

My máme Frederika ale rozmýšľali sme aj nad Roderikom. Roderika poznám len jedného aj to takmer 50 km.od nás a Frederika tiež len jedného aj to takmer 30 km od nás

andrejka_oo
27. apr 2022

@gondyo 🤦‍♀️