Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
moja susedka má Jonáša
Mne sa velmi paci ELIAŠ...ale i NIKO, JONÁŠ a FLORIÁN.
@yanni taktiež aj na Balkáne, mam suseda, vola sa Amir a kamošku mam Amiru, aj Asmiru..
@desgaire ja mam dvoch synov, Enver a Ensar, ale nikdy som ne preferovala slovenské mená... Ale ak by som dávala, tak mne sa páčia Martin a Marián, tak sme sa mali volať ja a sestra, kým sa nevedelo, že sme dievčatá, a tak sme Mária a Martina... Ani som dlho nepočula, zeby niekto také mená ešte dával na svk
@desgaire my máme Artura, keď bol malý tak sme ho volali Arturko, teraz bude mať 7rokov a myslím že od 5tich ho voláme Artur, sám tak chcel že on je už veľký... Samozrejme niekedy je Arturko aj teraz ❤️
V okoli žiadneho Artura nemáme, ale boli sme na zápis do školy, a tam som počula, že nejakého Artura tam už majú...tak budú dvaja Arturovia na škole 🙂
Ja mam Maximilián - nevolám ho tak, iba manžel (je Nemec, tak zdrobneniny mu nejdu z úst), ja ho volám Maxim. A Tobias.
Ďalší chlapček by bol Jonas (bez makcena)
Titus
My mame jakoba jonathana . Zijeme ale v zahranici , jakob jonathan je uz dospely muz a vtedy bola vlna jakubov na slovensku, tu bolo meno jakob povazovane za sedliacke meno a kazdy sa mi cudival, preco som ho vybrala. Posledne roky je uz aj tu meno jakob velmi popularne. Svokor je georg , to sa mi celkom paci.
Zo starsich muzsky h sa mi paci vincent, viktor, jan , zacharias ,alfred, rudolf.
@martina28p my Huga máme
Starsi syn je maxim - maxo, maxik. Mladsi felix - v podstate tak mu hovoria vsetci. Chalani mojej sestry : Kristof ( s makcenom na s), Fedor. Inak fajn je aj Viktor.
My máme Gregora poznám ešte Zoran, Zeman, Artur, Maximilián, Gustáv, Timur
My máme Valéra😍 další kandidáti boli: Jerguš, Bohdan, Gabriel, Kornel, Aurel, Florián, Fabian, Koloman, Valter, Milo. Ďalšie máme dve dievčatá (Viola a Malvina), takze už z chlapčenských nevyberiem 😁
V okolí poznám Gregora, Alana, Benjamina (tých je dosť), Timoteja (tiež frekventované), Artura, Damiana, Olivera… no skratka, keď dáš toho Štefana, Jána, Gusta, Rudolfa, Svätopluka, atd., budeš viac netradičná😄
@ivkadarko najkrajšie meno ❤️ Dárius 😊 Ak by som mala ešte jedného syna, tak 100% a bez debaty by k nášmu Matiasovi pribudol Dárius. Ak dievčatko, tak Zora 😊
Ja mám synov: Branislav, Radovan a Zoran. Zvažovali sme ešte Borisa, ale Zoranko vyhral. Radko občas počujem ale veľmi malo tiež... Mena niesu nezvyčajné ale niesu ani v top desať, to by sme ani nechceli 🙃
podľa môjho e-shopu najviac frekventované mená: Sebastián, Maxim (Max, Maximilián), Adam, Artúr, Samuel, Alex (Alexej/y), Tobias, Damián, Šimon, Nicolas, Oliver, Leonard, Lukáš/Lucas/Lukas
Ja mám Maximilián❤️
My máme Frederika ale rozmýšľali sme aj nad Roderikom. Roderika poznám len jedného aj to takmer 50 km.od nás a Frederika tiež len jedného aj to takmer 30 km od nás
@gondyo 🤦♀️

Keby som mala ďalšieho syna bol by Bruno.
Hubert je tiež nezvyčajné,ale čítala som popis mena tak ma sklon k alkoholu 🙈.
My máme Sylvester nepoznám nijakého ani v širokom okolí taký nieje.Volame ho Sylvester alebo Sylvestrik.
Pre mňa najkrajšie na svete mužské meno je ALEXANDER(najstarší syn sa tak volala)už na ZŠ sa mi to meno páčilo no neviem ako som k nemu prišla.Aj keď to je v podstate bežné meno.