Poraďte,prosím, ktoré meno sa vám zdá najkrajšie
Poraďte z týchto ktoré sa van zdajú najkrajsie: Roland, Tristan, Augustín, Melichar, Zoro, Ferdinand, Alfréd, Gregor, Hugo, Medard, Zachej. ❣️
100 ludi,100 chuti....mne kazde pride ako nejaky trest pre to male....asi aj za mna je najmenej bolestivy Roland...ale ak sa paci “rodicom”,proti gustu ziaden disputat...
To je fakt sada cudnych mien (jemne povedane). Co vas k tomu vedie, vybrat jedno z nich. Nesudim, len ma to zaujima, lebo toto clovek casto nevidi.
Tristan by bola moja volba.
Gregor a Hugo sú úplne normálne mená, Hugo je aj celkom používané. Ja by som tiež chcela Huga, keby manžel súhlasil 😄 celkovo sa mi veľmi páčia mená s písmenom G, tak lahodia uchu 😄
Priezvisko bude Samko, Anderko, Zubák,Bryndzák?
Niekomu dobre udiera na mozog,keď denne zakladá nove diskusie s menami, ktore sú ako za trest.
Farar na svadbe:" Zisli sme sa tu všetci pritomny aby sme oslavili lasku Medarda a Kunigundy
Baby no povětšině tak někdo pojmenuje své dítě protože se mu to jméno líbí ne ? 🙂
Mám doma Freyu a jméno bych ji také dala znovu ♥. Taky se mě neliběj jména na jedno brdo co má každé détko ve školce a žádné mamince neřákám, že jsou to jména jak za trest nebo co jim to malé udělalo... Jinak z jmén se mi nejvíce zamlouvá Gregor

Gregor 😊