Poraďte slovenské meno pre tretieho syna
Ahojte, o chvilu rodim a neviem ake meno dat tretiemu synovi. 🙈 Mozno mi poradite🙂
Mame klasicke slovenske priezvisko, takze nechcem ziadne zahranicne a exoticke meno, kedze sa to vobec nehodi. V rodine mame vsetko chlapcov, moji aj manzelovi bratia maju len synov, takze by som nerada, aby sa meno opakovalo po bratoch, synovcoch, svagroch, dedoch🤣
Takze zhrniem to:
(manzel Richard)
ujovia: Tibor, Peter, Jan, Jozef, Martin, Dalibor
Dedovia: Pavol, Frantisek
Synovci: Dominik, Tobias, Oliver, Alex, Damian, Daniel, Matteo, Sebastián, Šimon
Moji synovia: Filip, Adam
Ak vas nieco napadne, kludne mi poradte. Ja som uz presla cely kalendar a nic ma neoslovilo. Najlepšie bez mäkčeňov a dĺžňov a niečo kratšie.
Ďakujem za rady🙂
Timotej, Félix, Gregor, ale najviac sa mi páči vo Vašom prípade asi po manželovi Richard. A teda škoda, v prípade Vášho priezviska úplne chápem, že nechcete dať meno, ktoré sa končí na -š. Lebo ten Jonáš je pekné meno. A ešte mi napadá Vratko.
@elenita mame Gregora...
Manželovi sa este paci meno Leo, tiez je nazoru ze Jakuba budu volat Kubo, to sa mu vobec nepaci
Mne by sa ešte hodil Krištof ( Ščamba, Ščasný...). Ja má doma už 23ročného Jakuba ( Kuba, Kubka, Kubinka, Jakubka....) a to meno ma doteraz nemrzelo. Nevadí mi, že je frekventované. Pre mňa je tento môj Jakub aj tak výnimočný a on je tiež spookojný s týmto menom, iné by ako mi povedal, nechcel 🙂
Ja mam na hodine jedneho chlapca,a chodi aj s dcerou do skolky,Jakuba,a veru mi nikdy nenapadlo ho volat Kubo 😀 az teraz,ked to tu citam...v detstve sme suseda volali Kubo,uplne som na to zabudla, ze toto je skratena verzia mena 😄😄
Nebolo by lepšie Teo? 🙂 Môj brat má kamaráta s týmto menom a je jediný v ich kruhu kamarátov s týmto menom, pričom Martinovia sú až 5 🙂.
Mne osobne lepšie znie Teo ako Leo, ale vy vyberáte 🙂
Filip, Adam, Jan
Filip, Adam, Martin
Filip, Adam, Matej
Filip, Adam, Jonatan
Filip, Adam, David
Filip, Adam, Jakob
Mas synov s menami bez diakritiky, tretiemu by som preto vybrala asi tiez skor bez makcenov
Filip a Adam su krasne mena z biblie.Tak by som tretie tiez vybrala biblicke napr.z 12 apostolov,aj FILIP bol apostol.....12 apostolov-Šimon -Peter,Jan,Jakub,Filip,Tomáš,Matúš,Ondrej,Tadeáš,Bartolomej,Jakub,Matej
Marián, Jerguš, Gustáv
Diskusia z juna, damy, to dieta uz pomaly stvornozkuje
Diskusia z juna, damy, to dieta uz pomaly stvornozkuje
@anonym_ad3ab0 aj ja pozeram 🙂 tak bolo by zaujimave vidiet co napokon vybrali ☺️
Dali sme taku klasiku, Michal🙂
Michal, Adrian, Igor…ak by som mala synov, volali by sa tak…zvučné a mužné mená

Erik,Teodor/Teo,Felix,..tieto som mala vybrané ja...mam baby 🤣