Sára alebo Sidónia
Ahojte, ktoré z tychto mien sa vám viac páči a dali by ste ho dieťaťu? Sára alebo Sidónia? Pripadne ešte nejaké ine na S.
Sidonia je pekne meno, a este k tomu si myslim ze uz teraz velmi malo rozsirene.
Sara. Sidónia je meno ako pre 100 staru babu
Sara. Sidónia je meno ako pre 100 staru babu
@anonym_47be92 alebo pre masozravu rastlinu 🤷
Sindónia=chcem, aby moju dcéru bili a šikanovali v škole😆
Sidonia
A nemyslím si, že by bola šikanovaná....
Mali sme babku Sidku, takze za mna tiez Sara, lebo podla mna je Sidonia uz zastarale. Pekne meno na S je podla mna aj Simonka, Sabína a Silvia.
Mam 30 rokov a v skole som mala spoluziacku sidoniu. Vsetci sa jej smiali lebo bud bola SIDKA alebo SIDA. Chlapci jej niekedy hovorili potom na druhom stupni, ze SID (ako z doby ladovej)
Ak mas peniaze na detskeho psychologa, daj Sidoniu, ak nie, tak daj Saru.
A este Sabina a Stela su pekne zenske mena.
Silvia, Soňa
@anonym_autor my tiez davame Sáru 😁😁😁 mame.doma stelku chcela som teraz týždeň pred porodom zmeniť na Emily ale dcerkou(7r) nepreslo resp sme losovali🤣🤣🤣takze vyhrala Sára
Sára je strašne časté, poznám ich niekoľko. Sidku by som určite nedávala. Za mňa Sandra alebo Sabinka
Sidonia je vlastne latinský základ, z ktorého sme my preložili "Zdenka".
Sáru by som dal radšej.
Iné mená na S dievčenska? Čo ja viem. Simona, Silvia?
Pamätám si kamaratkinu tetu- volala ju teta Sida a mne ako decku jej bolo ľúto ze aké má hrozne meno. Skoro ako sitko.
My máme Soňu, ma 5 rokov a s menom je preveľmi spokojná.
Dala by som Sidóniu. Je pekné a vôbec nie otrepané. Prezývať sa dá ako Sidka, Sidonka, Sida, Sisi 🌺.
Sára je strašne krátke meno a mne sa nepáči. A ešte sa dá aj riadne škaredo skomoliť na ..... chára, kára, sra*a.
Jemine,že Sida. To už radšej Sára. Alebo ja som chcela Sabínu.
@domka222 Sabina je otrasné meno, to znie ako " sa bila" alebo Pribina.
Sabrina, Sandra, Scarlet, Salma. Ale zalezi ake mate priezvisko, nech to aspon trochu ladi. Ak znacne slovenske, tak by som vyberala radsej Simona, Sylvia.

Máme Sandru.