icon

Vyskúšajte nový web na výber mena pre dieťa

googinko
Dnes o 14:33

Ahojte, som Miro 🙂 Kamaráti čakajú bábätko a nevedeli sa zhodnúť na mene, tak som im postavil malú pomôcku. Ukáže vždy dve mená a vy ťuknete na to, ktoré sa vám páči viac. Približne po tridsiatich voľbách zostaví užší výber a napíše, aký máte vkus. Partner môže hlasovať v tom istom výbere zo svojho telefónu a uvidíte, kde sa zhodnete. Najlepšie sa to pozerá cez telefón.

Pri každom mene uvidíte meniny, ako je dnes časté a či sa dá zapísať na Slovensku aj v Česku. Mien je 715, slovenských aj českých.

Je to zadarmo, bez registrácie a bez reklám. Nič nepredávam. Web je čerstvý, funguje, ale stále ho dolaďujem, preto budem rád za úprimnú spätnú väzbu, aj za tú nepríjemnú: čo nedávalo zmysel, ktoré mená chýbajú, kde ste to vzdali 🙈

https://namestr.netlify.app

Ak sem takýto príspevok nepatrí, ospravedlňujem sa, pokojne ho zmažte. 🙊

billy_jean
•
Dnes o 14:36

Máš tam české mená... pozerala som iba mená pre dievča, ale sú tam české verzie mena Klaudie, Alice, Melánie, Oldřiška, Cecílie apd.

anonym_b5c420
•
Dnes o 14:39

asi by som sa viac zamerala na dnes bezne mena a vynechala mena typu "Ctislav" a podobne (slovanske)

doriiis
•
Dnes o 14:43

Zaujímavé. Celkom dobrá appka.Pri oboch pohlaviach mi v tom užšom výbere vyšlo meno, ktoré majú aj moje deti.
Dala by som české mena a slovenské mená zvlášť. Nech si môžem vybrať, z ktorého jazyka chcem vyberať.
Inak celkom fajn. Nech sa darí

googinko
autor
•
Dnes o 14:46
@billy_jean

Máš tam české mená... pozerala som iba mená pre dievča, ale sú tam české verzie mena Klaudie, Alice, Melánie, Oldřiška, Cecílie apd.

@billy_jean Ďakujem, že si to vyskúšala! České mená tam sú zámerne, aby si vybrali aj páry, kde je jeden z Česka, alebo ktorým sa česká podoba páči. Ale chápem, že na Slovensku to môže rušiť. Pomohol by ti prepínač „len slovenské mená“? 🙂

billy_jean
•
Dnes o 14:53
@googinko

@billy_jean Ďakujem, že si to vyskúšala! České mená tam sú zámerne, aby si vybrali aj páry, kde je jeden z Česka, alebo ktorým sa česká podoba páči. Ale chápem, že na Slovensku to môže rušiť. Pomohol by ti prepínač „len slovenské mená“? 🙂

@googinko ani nie, z 15 mien, ktoré mi vybralo ani jedno nie je meno prvej voľby. Ak by som prižmúrila oči, dve by som možno. Ale inak nie.

sevrin
•
Dnes o 14:56

Hodilo by sa tam vybrať, či chcem len slovenské alebo aj české mená.

anonym_b943d1
•
Dnes o 14:59

Skusala som pre chlapca vybrat meno. Naozaj hrozna ponuka mien. A z toho vybrat, ktore je lepsie. Napr. ci Adolf, alebo Koloman 🫣. Vsetky mena vo vybere boli taketo divne. Prekvapilo ma, ze na zaver mi ukazalo 25 normalnych mien, 2 z nich maju nase deti.
Za mna prepac, ale nic moc. Vyberat na silu medzi dvomi otras menami a na zaver vyhodi az 25 mien, ktore akoze mozu byt.

googinko
autor
•
Dnes o 15:05
@anonym_b5c420

asi by som sa viac zamerala na dnes bezne mena a vynechala mena typu "Ctislav" a podobne (slovanske)

@anonym_b5c420 Ďakujem! Staré slovanské mená tam sú, lebo ich pár ľudí hľadá, ale beriem, že väčšine skôr zavadzajú. Skúsim, aby sa bežné mená ukazovali častejšie a tie zriedkavé menej.

googinko
autor
•
Dnes o 15:06
@doriiis

Zaujímavé. Celkom dobrá appka.Pri oboch pohlaviach mi v tom užšom výbere vyšlo meno, ktoré majú aj moje deti.
Dala by som české mena a slovenské mená zvlášť. Nech si môžem vybrať, z ktorého jazyka chcem vyberať.
Inak celkom fajn. Nech sa darí

@doriiis Ďakujem, to ma teší, že ti v užšom výbere vyšli mená tvojich detí 🙂 Rozdelenie na slovenské a české mená si píšem, chceš to už druhá, takže to asi bude prvá vec, ktorú doplním.

beata_k
•
Dnes o 15:12

Celkom dobra 👍

anonym_3ada6a
•
Dnes o 15:50

Zaujímavé 🙂...aj mne vyšlo meno ktoré naozaj máme.

anonym_d46922
•
Dnes o 17:15

Sorry ale co su to za mena? Same ceske mi ukazovalo, přemysl, řehořín ci co.. ale ked mi ukazalo vlkoslav, tak som to vypla 😁

anonym_b943d1
•
Dnes o 17:17
@anonym_d46922

Sorry ale co su to za mena? Same ceske mi ukazovalo, přemysl, řehořín ci co.. ale ked mi ukazalo vlkoslav, tak som to vypla 😁

@anonym_d46922 17. juna ma meniny v Cechach 😀. Je to otras na vyber mien, same hlupe a ceske mena a na zaver to ponukne nad 25 mien, ze vybralo 😀. To uz my sme si vybrali 7 mien a z nich vyberali. A nie 25 mien.

katica06
•
Dnes o 17:54

Tie mená by som nedala dieťaťu ani za tvoj ročný príjem. Jedno horšie ako druhé a tom skúšala iba dievčenské

anonym_2d9358
•
Dnes o 20:17

Za mňa je to super, len tiež by podľa mňa bolo lepšie rozdeliť to na české a slovenské mená 🙂 ja síce deti nemám ale chlapčenské aj dievčenské mi vyšli presne tie, ktoré by som dieťaťu dala 🙂

anonym_32eba0
•
Dnes o 20:55

Že Venceslava, Jiŕina, Dobromila, Alozina, Slávena, Jitrenka, Vratislava, Vladěna ani za svet. Potom pár mien ako z osady. Mám dve deti a tieto mená ani okolo nešli. Po dlhom ťukaní vyhodilo meno svokry. Tak mi skoro odpálo dekel. Keby muž chcel dieťa pomenovať po matke tak sa rozvádzam.

timea301196
•
Dnes o 20:56

Skúsila som to zo srandy, synove meno mi nevišlo… ale zato mi vyšlo ako prvé meno, ktoré chcem pre ďalšieho syna ak niekedy bude 🤣 trošku mi príde blbe že mne ako slovenské ukazuje české mená

timea301196
•
Dnes o 20:59
@timea301196

Skúsila som to zo srandy, synove meno mi nevišlo… ale zato mi vyšlo ako prvé meno, ktoré chcem pre ďalšieho syna ak niekedy bude 🤣 trošku mi príde blbe že mne ako slovenské ukazuje české mená

@timea301196 a podotýkam vybrala som aj pre dcéru a vyšlo mi meno aj mojej dcérky

anonym_50962c
•
Dnes o 21:11

@googinko otrasné zastaralé mená a na 90% české,pozerala som len dievčenské.A výsledok? 🙄