Vyskúšajte nový web na výber mena pre dieťa
Ahojte, som Miro 🙂 Kamaráti čakajú bábätko a nevedeli sa zhodnúť na mene, tak som im postavil malú pomôcku. Ukáže vždy dve mená a vy ťuknete na to, ktoré sa vám páči viac. Približne po tridsiatich voľbách zostaví užší výber a napíše, aký máte vkus. Partner môže hlasovať v tom istom výbere zo svojho telefónu a uvidíte, kde sa zhodnete. Najlepšie sa to pozerá cez telefón.
Pri každom mene uvidíte meniny, ako je dnes časté a či sa dá zapísať na Slovensku aj v Česku. Mien je 715, slovenských aj českých.
Je to zadarmo, bez registrácie a bez reklám. Nič nepredávam. Web je čerstvý, funguje, ale stále ho dolaďujem, preto budem rád za úprimnú spätnú väzbu, aj za tú nepríjemnú: čo nedávalo zmysel, ktoré mená chýbajú, kde ste to vzdali 🙈
Ak sem takýto príspevok nepatrí, ospravedlňujem sa, pokojne ho zmažte. 🙊
asi by som sa viac zamerala na dnes bezne mena a vynechala mena typu "Ctislav" a podobne (slovanske)
Zaujímavé. Celkom dobrá appka.Pri oboch pohlaviach mi v tom užšom výbere vyšlo meno, ktoré majú aj moje deti.
Dala by som české mena a slovenské mená zvlášť. Nech si môžem vybrať, z ktorého jazyka chcem vyberať.
Inak celkom fajn. Nech sa darí
Máš tam české mená... pozerala som iba mená pre dievča, ale sú tam české verzie mena Klaudie, Alice, Melánie, Oldřiška, Cecílie apd.
@billy_jean Ďakujem, že si to vyskúšala! České mená tam sú zámerne, aby si vybrali aj páry, kde je jeden z Česka, alebo ktorým sa česká podoba páči. Ale chápem, že na Slovensku to môže rušiť. Pomohol by ti prepínač „len slovenské mená“? 🙂
@billy_jean Ďakujem, že si to vyskúšala! České mená tam sú zámerne, aby si vybrali aj páry, kde je jeden z Česka, alebo ktorým sa česká podoba páči. Ale chápem, že na Slovensku to môže rušiť. Pomohol by ti prepínač „len slovenské mená“? 🙂
@googinko ani nie, z 15 mien, ktoré mi vybralo ani jedno nie je meno prvej voľby. Ak by som prižmúrila oči, dve by som možno. Ale inak nie.
Skusala som pre chlapca vybrat meno. Naozaj hrozna ponuka mien. A z toho vybrat, ktore je lepsie. Napr. ci Adolf, alebo Koloman 🫣. Vsetky mena vo vybere boli taketo divne. Prekvapilo ma, ze na zaver mi ukazalo 25 normalnych mien, 2 z nich maju nase deti.
Za mna prepac, ale nic moc. Vyberat na silu medzi dvomi otras menami a na zaver vyhodi az 25 mien, ktore akoze mozu byt.
asi by som sa viac zamerala na dnes bezne mena a vynechala mena typu "Ctislav" a podobne (slovanske)
@anonym_b5c420 Ďakujem! Staré slovanské mená tam sú, lebo ich pár ľudí hľadá, ale beriem, že väčšine skôr zavadzajú. Skúsim, aby sa bežné mená ukazovali častejšie a tie zriedkavé menej.
Zaujímavé. Celkom dobrá appka.Pri oboch pohlaviach mi v tom užšom výbere vyšlo meno, ktoré majú aj moje deti.
Dala by som české mena a slovenské mená zvlášť. Nech si môžem vybrať, z ktorého jazyka chcem vyberať.
Inak celkom fajn. Nech sa darí
@doriiis Ďakujem, to ma teší, že ti v užšom výbere vyšli mená tvojich detí 🙂 Rozdelenie na slovenské a české mená si píšem, chceš to už druhá, takže to asi bude prvá vec, ktorú doplním.
Zaujímavé 🙂...aj mne vyšlo meno ktoré naozaj máme.
Sorry ale co su to za mena? Same ceske mi ukazovalo, přemysl, řehořín ci co.. ale ked mi ukazalo vlkoslav, tak som to vypla 😁
@anonym_d46922 17. juna ma meniny v Cechach 😀. Je to otras na vyber mien, same hlupe a ceske mena a na zaver to ponukne nad 25 mien, ze vybralo 😀. To uz my sme si vybrali 7 mien a z nich vyberali. A nie 25 mien.
Tie mená by som nedala dieťaťu ani za tvoj ročný príjem. Jedno horšie ako druhé a tom skúšala iba dievčenské
Za mňa je to super, len tiež by podľa mňa bolo lepšie rozdeliť to na české a slovenské mená 🙂 ja síce deti nemám ale chlapčenské aj dievčenské mi vyšli presne tie, ktoré by som dieťaťu dala 🙂
Že Venceslava, Jiŕina, Dobromila, Alozina, Slávena, Jitrenka, Vratislava, Vladěna ani za svet. Potom pár mien ako z osady. Mám dve deti a tieto mená ani okolo nešli. Po dlhom ťukaní vyhodilo meno svokry. Tak mi skoro odpálo dekel. Keby muž chcel dieťa pomenovať po matke tak sa rozvádzam.
Skúsila som to zo srandy, synove meno mi nevišlo… ale zato mi vyšlo ako prvé meno, ktoré chcem pre ďalšieho syna ak niekedy bude 🤣 trošku mi príde blbe že mne ako slovenské ukazuje české mená
Skúsila som to zo srandy, synove meno mi nevišlo… ale zato mi vyšlo ako prvé meno, ktoré chcem pre ďalšieho syna ak niekedy bude 🤣 trošku mi príde blbe že mne ako slovenské ukazuje české mená
@timea301196 a podotýkam vybrala som aj pre dcéru a vyšlo mi meno aj mojej dcérky
@googinko otrasné zastaralé mená a na 90% české,pozerala som len dievčenské.A výsledok? 🙄

Máš tam české mená... pozerala som iba mená pre dievča, ale sú tam české verzie mena Klaudie, Alice, Melánie, Oldřiška, Cecílie apd.