Aké druhé meno sa hodí k menu Kristína?

27. feb 2022

Zdravím😊
Od malička mám problém so svojim menom. Teda skôr s písmenom K a akokeby naschvál sa volám Kristína. Robí mi to od mala veľké problémy. Predstavujem sa ako Tristina,Tita,Titi,Tituš..proste hrôza. Meno by som si chcela nechať , keďže si ho vážim, predsta som to dostala od rodičov. No rada by som si pridala nejaké meno aspoň pre moju spokojnosť 😊 Aké meno by sa podľa vás hodilo ku Kristíne?

annofgreengables
27. feb 2022

@autorka Kristína-Valéria,Kristína-Bibiana,Kristína-Tatiana,Kristína-Tamara,Kristína-Vanda,Kristína-Hana,Kristína-Dominika,Kristína-Lucia…..

beata_k
27. feb 2022

Kristina Martina 🙃

akvi
27. feb 2022

tak sa predstavuj Tina, je to uplne bezne, ze Kristinu volaju Tina..

autor
27. feb 2022

Prezývka Tina sa mi osobne nepáči😊 Možno to bude tým, že sused má psa Tinu😂🤷🏻‍♀️
Už dlhé roky mám favorit meno pre budúcu dcérku, Olívia. Možno by som to “ukradla” pre seba. Kristína Olívia? Alebo by som zachovala tradíciu , babka aj mamina sú Elizabet. Kristína Elizabet? Čo mi ešte napadlo po prababke Kristína Valentína ?

a_alexandra_a
28. feb 2022

Ty sa predstavuješ ako Titi? Dospelá žena sa niekde predstavuje ako Titi/Kiki? Byť tebou, asi by som zašla za logopédom, na reči a výslovnosti sa dá pracovať aj v dospelosti. Aj tak ťa známy nebudú oslovovať druhým menom, stále budeš Kristína.

pimpa12
28. feb 2022

Známa ma dcéru annu-kristinu. Ale neviem či sa dá pridať prvé meno.

autor
28. feb 2022

@a_alexandra_a To, ako ma známy oslovuje je mi jedno😊

a_alexandra_a
28. feb 2022

Takže ty sa budeš predstavovať ako ELizabeth a oni ti budú hovoriť Kika?

mam4
28. feb 2022

Aj ja som celý život mala problém so svojím menom, dokonca ma tak ani nikto nevolal okrem 1 osoby. Asi pred rokom keď som menila priezvisko som si zmenila aj krstné , poznam este 3 ludi co si zmenili krstné, je to síce zdlhavejsie ale ja som spokojná, všetci čo ma poznajú ma stale volaju ako predtým a novým ľuďom sa už predstavujem novým menom, vybrala som také aby to pasovalo k starému ako ma už znamy volali predtým, to meno je tvoje a keď sa s ním nevieš stotožniť je jedno kto a prečo ti ho dal, ty s ním zijes môžeš si ho kedykoľvek zmeniť , keby si sa k tomu odhodlala poradím ako na to, píš ip

wlf
28. feb 2022

Kristina-Maria
Kristina-Sofia
Kristina-Ema
Kristina-Tamara
Kristina-Lydia

Ak to pomôže, ja som krstena Magdalena a zmenila som si na Lenka, nech to aspoň vyzerá podobne.

dada153
28. feb 2022

Mala som spoliziacku na strednej a volala sa Tatiana Kristina .... A aj to celkom dobre znelo ked sme si zvykli 🙂

basska_b
2. mar 2022

My sme mali na basketbale jednu babu, ktora sa predstavovala Tereza a potom sme sa dozvedeli, ze ona je v skutocnosti Zuzana. Ale proste sa jej to meno nepacilo a tak ju aj trenerka aj ucitelky tak volali, ako chcela. Sak si nemen meno, je s tym len chaos, ale predstavuj sa hocakym menom