Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Prvá dcéra mala byť Viktória,Liana, nakoniec je Melania, druhá dcéra Kristína, Natália,ale nakoniec je Alexandra,voláme ju od mala Saška 😊
Doma mám Vanessu Viktóriu, Emmu a Elissu Mayu
Tatiana a trosku ma mrzí ze sme ju nedali 🙂 ale mame Michaelu aj to je krásne🙂 ešte sme zvazovali aj Ivanu 😊
Anežka a Rebeka, vyhrala Rebeka a aj sa to k nej hodi🤣❤️ prvú som odjakživa chcela Elišku aj ju máme
Surya, Sára, Jasmína, Jarmila, Zora, Maya, Ester, Agnes, Roya, Tara...a určite ich bolo ešte viac🙈
Zoe, Katka, Frederika, Olívia.
Tamarka a Olívia ❤️
Mam Sofia a Soňa a momentálne ak to bude dievčatko tak Sabina 😊
Ja odmalicka milujem pribeh Alica v krajine zazrakov tak to bolo jasne😊 Este sa mi pacia Zoja, Dalia a Anika... Mozno ak bude niekedy druhe😆
Ak by to boli dievčatá (mám dvoch chlapcov) tak by boli Dáša a Soňa
Liliana, Stela, Nina, Noemi ❤️, ale nakoniec mám dvoch chlapcov. 😁
Mne sa veľmi páčili mená Valentína, Kamila. Nakoniec vybral tato a máme Andreu.
Síce mam synov no chcela som Zuzanku alebo Pavlu
Prvy syn mal byt Lucia, druhy Kristina. Este sa mi pacili Ester, Karin a Hana.
Len nad jedným som uvažovala, keď som čakala dievčatko - Naďa. A už takmer 14 rokov máme Naďku ❤️ V rodnom liste Naďa, len doma zo srandy ju niekedy oslovujeme Nadežda 😉
Veľmi(držalo to 11 rokov) som chcela Elišku. Mam dvoch chlapcov 😃
My budeme mať Michaelu, ale páči sa mi aj Júlia, Hana, Marína...
Karolínka, Veronika
Izabela bola topka u oboch. Ja som ešte rozmýšľala nás: Olivia, Gabriela (tak sa vola aj moja mam), Elizabet, Viktoria.
Prvý syn pred 8 rokmi by bol Sofija
Veronika a Dorotka
Laura,Linda, Emily.
Sonička 😍🥰
Lucia, Linda, Veronika, Aneta, Andrea a Eva
Stella, Jasmina, Nella a manzel chcel Lea alebo Daria
Vybrali sme Alexandru, ale páčilo sa nám aj meno Lívia.
Pri prvorodenej to bola jednoznačne Tamarka, ak by bola chlapec tak je Tadeáš. Čo povedala, že šťastie že je dievča. 😅 Pri druhej sa mi nič nepáčilo, len na T alebo A a je Anetka.
Zoja, Zuzana, Lucia, Lýdia, Libuša, Karolína, Michaela, Anna a je Hanna😁
Chcela som Sabínku, máme Emku 😍❤️

Zoja, Adela, Linda, Ela